סקר

ד נ י ת3

New member
ממש לא שאלה דבילית או גזענית.

אני לא רואה בשאלה הזו שום דבר גזעני. היא לא אמרה שהמתנחלים פחות טובים ממנה. תקרא שוב את השאלה....

no 33

New member
אסביר למה זה דיבילי וגזעני

זה כמו שאשאל אותך עם תיצאי עם בחור מעיר אחרת זה שאלה דיבילית לא,ותגידי לי מה ההבדל בינך להם רק דעות שונות בשאלה שלה זה כאילו הם אנשים זרים שלא שיכים לפה וזה מריח גזענות כנל אם השאלה היתה הפוכה האם הית יוצאת עם שמאולני

המשפטים שלך, לא מעידים על חכמה

גדולה יותר. אני שאלתי באופן כללי, לא אמרתי עליהם שהם טובים או רעים. ומי אמר לך אולי אני בעצמי מתנחלת ? תודה שלא חשבת על זה...

ד נ י ת3

New member
הו! אתה טועה טעות גדולה.

אתה יכול לשאול אותי - האם היית יוצאת עם בחור שגר בדימונה. (למרות שאני גרה במרכז). האם זו גם גזענות? האם זו גם שאלה דבילית? האם בחור שגר בדימונה הוא לא חלק מהמדינה הזאת? (לא יודעת מאיפה הבאת את הרעיונות האלה). אז התשובה היא - לא. לא היית יוצאת עם בחור מדימונה. למה? כי הוא גר נורא רחוק ממני. ומערכת יחסים כזאת תהיה קשה. מבין? לא אזרח סוג ב', לא התנשאות... פשוט מרחק....

אדון נחמד, אתה צריך להרגע ומיד.

אני לא מכירה אותך ואתה לא מכיר אותי. את פרוש רש"י תשאיר לרש"י! השאלה שלי נבעה ממקום אחר לחלוטין. ומכוון שחוק דתיים שלובים עובד שעות נוספות, אני בטוחה שבחור בן 33 שגר ב"ביצה", לא תהיה לי בעיה למצוא מי אתה.

no 33

New member
את דברי ההבל שלך

תשמרי לחברים שלך ובכיף את יכולה למצוא אותי לזיון פעם הבאה תנסכי את השאלה שלך שנוכל להבין אןתך

passioneta

New member
דעות פוליטיות מול ערכי יסוד

אין לי בעיה עם דעות פוליטיות שונות משלי, כל עוד הוא מאמין בערכי יסוד דומים לשלי: חופש בטוי, דמוקרטיה, כבוד לאדם באשר הוא אדם בלא תלות במוצאו או במינו. חלק מהמנחלים והדתיים אינם תומכים בערכים אלו ולכן לא אוכל לקבלם כבני זוג. שלא לדבר על מגבלות אחרות שלדעתי יכולות להפוך את החיים להרבה פחות יפים: שבת, כשרות וכו

ד נ י ת3

New member
שאלה קשה.

לא רק הדעות הפוליטיות הקיצוניות, גם הדת. יהיה לי קשה לחיות עם אדם שאורח חייו שונה/מנוגד לשלי. עם אדם דתי - אני אוהבת לצאת לבלות בימי שישי. אני אוהבת לבשל, לנסוע, ובכלל לבצע עוד חטאים שונים ומשונים בסופי שבוע. לחיות בהתנחלות - אני חושבת (בעצם בטוחה) שיהיה לי קשה. אני יותר מידי עירונית. ולא.. זו לא גזענות. אני לא חושבת שאני יותר טובה ממתנחלים/דתיים. שונה - זו מילת המפתח

no 33

New member
את לא הבנת את השאלה

היא לא שאלה אם הייתם מתחילים עם בחור/ה דתיים את יודעת שיש מתנחלים חילונים ידוע לך שהעיר או העירה מעלה אדומים זה גם התנחלות

ד נ י ת3

New member
חושבת שכן הבנתי את השאלה...

ואכן, גם מעלה אדומים זו התנחלות. ושוב כמו שאמרתי - אני עירונית מידי בכדי לגור בהתנחלות. אני אוהבת את חיי הנוחות.

no 33

New member
את לא הבנת את השאלה

היא לא שאלה אם הייתם מתחילים עם בחור/ה דתיים את יודעת שיש מתנחלים חילונים ידוע לך שהעיר או העירה מעלה אדומים זה גם התנחלות

shelly1975

New member
לא אצא עם מתנחל לעולם

כשם שלא אצא עם טלי פחימה זכרי (בעצם היא בעצמה נראית כמו זכר כמעט
) לא סובלת קיצוניות משום צד. אוהבת אנשים מתונים בסביבתי על אחת כמה וכמה בתור בני זוג.

פוליטיקה לא מעניינת אותי....

לא איכפת לי מפוליטיקה ולא משנה לי לצאת עם שמאל ימין אמצע שינוי מרץ , מתנחלת, מה איכפת לי.

למעלה