סקר

shani f

New member
עונה

רוברטה או מריצה?רוברטה מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<? אנהי דייגו או פבלו?דייגו מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?מיגל גידו או ג'ובאני?גובאני פלי או סלינה?פלי לופיטה או לונה?לונה רבלדה או המורדים?המורדים למה?כי הם מושלמים זוג אהוב רבלדה דייגו ורוברטה זוג אהוב המורדים מיה ומנואל שחקן אהוב רבלדה מיגל שחקן אהוב המורדים פליפה שחקנית אהובה רבלדה דולסה שחקנית אהוב המורדים לואיסנה וקמילה חמודות אבל דולסה מכניסה את שתהין לכיס תמונה אהובה---->

עונה...

רוברטה או מריצה? מריצה מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<? מיה (אנהי) דייגו או פבלו? דייגו
מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)? מיגל... ד"א לפליפה במורדים קראו מנואל גידו או ג'ובאני? ג'ובאני פלי או סלינה? פלי לופיטה או לונה? לופיטה רבלדה או המורדים? לא יכולה להחליט... למה? בכל אחת מהן יש דברים שיותר אהבתי ודברים שפחות אהבתי... זוג אהוב רבלדה: דייגו ורוברטה זוג אהוב המורדים: תומס ופילאר, פבלו ומריצה שחקן אהוב רבלדה: כריס (דייגו) שחקן אהוב המורדים: קוקו (תומס) שחקנית אהובה רבלדה: דולסה (רוברטה), אבל גם את מאיטה... שחקנית אהוב המורדים: קמילה (מריצה) תמונה אהובה---->

עונההה../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif

רוברטה או מריצה?רוברר כאילו דהההה!! מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<?אנהייי ברורר!! דייגו או פבלו?דייגווווווווו מנואל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?מיגלללללללללללל גידו או ג'ובאני?ג'ובאני! גידו מכוערר בעע.. פלי או סלינה?סלינה.. פלי מכוערתתת אף פעם לא סבלתי אותה לא שאת סלינה כן אבל עדיין חחח.. לופיטה או לונה?לופיטההה רבלדה או המורדים?רבלדהההההה למה?כי הם פי 100000000000000000000000000000000 מהמורדיםם!! זאת סדרה מהממתתת והתחברתי יותר אליה,למשחק שלה ולשחקנים שלהה מאשרר המורדים.. זוג אהוב רבלדה:רובר ודייגו---- שליטעעע!! זוג אהוב המורדים:מריצה ופבלוו.. שחקן אהוב רבלדה:כריס&מיגל.. שחקן אהוב המורדים:בנחמיןןן... אני שפוטט שונאתתת את פליפהה הוא כזה מכוערר... שחקנית אהובה רבלדה:דולסהה&אנהייי שחקנית אהוב המורדים:קמילה... תמונה אהובה---->אין לי כוח לשיםם אני פורשתת לישוןןן לילה טופפפ

ro tem

New member
עונה

רוברטה או מריצה?רובר מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<?אנהי דייגו או פבלו?דייגו מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?מיגל גידו או ג'ובאני?גובאני פלי או סלינה?פלי לופיטה או לונה?לופה רבלדה או המורדים?רבלדה למה?כי ככה זוג אהוב רבלדה דייגו ורובר זוג אהוב המורדים מריצה ופבלו שחקן אהוב רבלדה מיגל דייגו שחקן אהוב המורדים מנואל שחקנית אהובה רבלדה דולסה אנהי זוראידה נינל שחקנית אהוב המורדים קמילה תמונה אהובה---->

סוכריה16

New member
עונה

רוברטה או מריצה? מריצה!!! מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<? אנהי ולו.. אבל אנהי יותר דייגו או פבלו? דייגו ללא ספק מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?שניהם משחקים יפה אבל פלי יש רק 1 גידו או ג'ובאני? ג'ואבני פלי או סלינה? סלינה כי היא יפה יותר לופיטה או לונה? לופיטה רבלדה או המורדים? רבלדה למה? כי זה יותר יפה וגם אני רואה פה את שתי העונות ולראשונה אין פרסומות כל שנייה אז נח לי זוג אהוב רבלדה מיה ומיגלל זוג אהוב המורדים מיה ומנואל שחקן אהוב רבלדה אלפונסו וכריסטיאן.. שחקן אהוב המורדים פליפה ופירווו שחקנית אהובה רבלדה אנהי ומאייטה שחקנית אהוב המורדים קמילה ופילאר תמונה אהובה---->

למעלה