סקר

DARK ANGFL

New member
סקר

רוברטה או מריצה? מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<? דייגו או פבלו? מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)? גידו או ג'ובאני? פלי או סלינה? לופיטה או לונה? רבלדה או המורדים? למה? זוג אהוב רבלדה זוג אהוב המורדים שחקן אהוב רבלדה שחקן אהוב המורדים שחקנית אהובה רבלדה שחקנית אהוב המורדים תמונה אהובה---->

Hadas 87

New member
עונה

רוברטה או מריצה? רוברטה מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<? מיה אנהי דייגו או פבלו? לא יודעת.. דייגו שיהיה חח מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)? מיגל גידו או ג'ובאני? ג'ובאני פלי או סלינה? סלינה לופיטה או לונה? לופיטה רבלדה או המורדים? רבלדה למה? ככה חח סתם כי הקאסט הרבה הרבה הרבה יותר מקצועי. זוג אהוב רבלדה מיה ומיגל זוג אהוב המורדים אין כזה דבר שחקן אהוב רבלדה פונצ'ו שחקן אהוב המורדים אין כזה דבר שחקנית אהובה רבלדה אנהי ודולסה שחקנית אהוב המורדים אין כזה דבר תמונה אהובה----> אין חח

ooOMoRoShOoo

New member
עוננננננה../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

רוברטה או מריצה?רוברטה מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<?מיה אנהי דייגו או פבלו?דייגו מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?מיגל רבלדה גידו או ג'ובאני?ג'ובאני פלי או סלינה?פלי לופיטה או לונה?לופיטה רבלדה או המורדים?רבלדה למה?כי אני אוהבת שם יותר תשחקנים זוג אהוב רבלדה->רוברטה ודייגו זוג אהוב המורדים-> שחקן אהוב רבלדה->דייגו שחקן אהוב המורדים-> שחקנית אהובה רבלדה->דולסה שחקנית אהוב המורדים->קמילה תמונה אהובה---->אין לי אותה במחשב

DARK ANGFL

New member
עונה....

רוברטה!!!!!! לואיסנה.... לא יודעת.... גידו סלינה לופיטה!!!!!!! רבלדה כי ככה.... דייגו ורוברטה מריצה ופבלו פונצ' קוקו דולסה קמילה

איזו תמונה../images/Emo23.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

אני כל כך אוהבהת את התמונה הזאת וזה טוב שאת אוהבת את פבלו ומריצה

ברית ד

New member
עונה

רוברטה או מריצה?רוברטה ברורר מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<?מיה (לואיסנה כי היא התאימה יותר לדמות מבחינת גיל) דייגו או פבלו?דייגו מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?מיגל גידו או ג'ובאני?גובאני פלי או סלינה?פלי לופיטה או לונה?לונה רבלדה או המורדים?רבלדה למה?כי דולסה שם זוג אהוב רבלדה דייגו ורוברטה זוג אהוב המורדים מיה ומנואל שחקן אהוב רבלדה יש כמה שחקן אהוב המורדים פליפה קולומבו שחקנית אהובה רבלדה דולסה מריה שחקנית אהוב המורדים קמילה בורדנבה תמונה אהובה---->

sapir1000

New member
עונההה../images/Emo23.gif

רוברטה או מריצה? רובר מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<? מיה-אנהי דייגו או פבלו? דייגו
מנואל (פליפה) או מיגל (רבלדה)? מיגל גידו או ג'ובאני? ג'ובאני פלי או סלינה? סלינה לופיטה או לונה? לופה רבלדה או המורדים? רבלדה
למה? ככה
זוג אהוב רבלדה: רובר ודייגו
זוג אהוב המורדים: לא זוכרת חחח שחקן אהוב רבלדה: כריסטופר
שחקן אהוב המורדים: בנחמין.. שחקנית אהובה רבלדה: דולסה ואנהי
שחקנית אהוב המורדים: לואיסנה.. תמונה אהובה----> יש המון..

shiranydulce

New member
עונה

רוברטה או מריצה?רוברטה מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<?לואיסנה הדמות תפורה עלייה דייגו או פבלו?דייגו מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?מיגל ומנואל אבל מיגל יותר חתיךך גידו או ג'ובאני?גידו פלי או סלינה?סלינה לופיטה או לונה?לונה מתה עלייה לונה הייתה מקסימה לופיטה מעצבנת רבלדה או המורדים?רבלדה למה?מליון סיבות שנתחיל זוג אהוב רבלדה דייגו ורוברטה שולטיםם
זוג אהוב המורדים מיה ומנואל הכי מדהימים שחקן אהוב רבלדה פונצו כריס שחקן אהוב המורדים פליפה קוקו החתיךך דייגו גרסיה שחקנית אהובה רבלדה דולסה מריה אוביו שחקנית אהוב המורדים לואיסנה וקמילה תמונה אהובה---->

עונה

רוברטה או מריצה?מריצה מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<?אנהי דייגו או פבלו?פבלו מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?מיגל(אלפונסו) גידו או ג'ובאני?ג'ובאני פלי או סלינה?שונאת את שתיהן לופיטה או לונה?לופה רבלדה או המורדים?המורדים למה?בתנאי שלא תצעקו עליי חח....לא סתם, כי אני יותר אהבתי את המורדים גם כי ברבלד אני כבר לא מופתעת כי אני יודעת מה עומד לקרות וגם כי בהמורדים יש את בנחה
זוג אהוב רבלדה-ג'ובאני וויקו זוג אהוב המורדים-פבלו ומריצה שחקן אהוב רבלדה-כריסטיאן שחקן אהוב המורדים-בנחה שחקנית אהובה רבלדה-אנהי שחקנית אהוב המורדים-קמי

x x l

New member
עונה

רוברטה או מריצה? רוברטה מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<? לואיסנה דייגו או פבלו?דייגו מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?לא משנה גידו או ג'ובאני?גובאני הוא מצחיקקק פלי או סלינה? שתי דבות לופיטה או לונה? לופיטה רבלדה או המורדים?רבלדה למה?אני חושב שאתם יודעים זוג אהוב רבלדה רוברטה ודייגו זוג אהוב המורדים שחקן אהוב רבלדה המנהלל פסקואל הכי קרוע בצוות שחקן אהוב המורדים לא יודע שחקנית אהובה רבלדה דולסה האחת והיחידה שחקנית אהוב המורדיםלואיסנה לופילטו תמונה אהובה---->

MoYaL MaMi

New member
עונה לך../images/Emo26.gif

רוברטה או מריצה?רוברר מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<?אנהייי דאאאאאאאא דייגו או פבלו?דיגווו מה זה לא בארור?? מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?מיגלל גידו או ג'ובאני?ג'ו פלי או סלינה?פלי לופיטה או לונה?לופיסס רבלדה או המורדים?רבלדה----->שולטים! למה?ככה......אני מתה על כל השחקנים שלהם! פשוט יודעים לעשות הכל יותר טוב! זוג אהוב רבלדה:רוברגו זוג אהוב המורדים:מריצה ופבלו שחקן אהוב רבלדה:כריס שחקן אהוב המורדים:איןן שחקנית אהובה רבלדה:אנהיי שחקנית אהוב המורדים:איןןן אולי קמילה תמונה אהובה----> מאמי שילי

רוית 15

New member
גם עונה ../images/Emo26.gif

רוברטה או מריצה? רוברטה
מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<? שתיהן, אבל אנהי יותר
דייגו או פבלו? דייגווווווו
מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)? מיגל
גידו או ג'ובאני? גובאני
פלי או סלינה?
לופיטה או לונה? לופיטההה
רבלדה או המורדים? רבלדה
למה? כי זה יותר יפה ואני אוהבת את השחקנים
זוג אהוב רבלדה :דייגו ורוברטה
זוג אהוב המורדים: אממ...מיה ומנואל שחקן אהוב רבלדה: דייגווווו
שחקן אהוב המורדים: מנואל שחקנית אהובה רבלדה : רוברטהההה
שחקנית אהוב המורדים : מיה תמונה אהובה---->

rotemsror

New member
עונה

רוברטה או מריצה? רוברטה ברור מיה {לואיסנה} או מיה {אנהי}? מיה אנהי דייגו או פבלו? דייגו מנואל או מיגל{רבלדה}?ברור שמיגל רבלדה פי 2222.000.000.000
גידו או גובאני:גובאני פלי או סלינה:סלינה לופיטה או לונה:לופיטה רבלדה או המורדים: ברור שרבלדה כי:רבלדה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר יפה מהמורדים זוג אהוב רבלדה:רוברטה ודייגו זוג אהוב המורדים: שחקן אהוב רבלדה:פונצ'ו וכריס שחקן אהוב המורדים:בנחמין שחקנית אהובה רבלדה:דולסה ואנהי

יyלושקי

New member
עונה

חלק ראשון- כל הרבלדה חלק שני - אנהי. אנהי. אנהי. לא אוהבת המורדים. חח.

Pollitaaaaaaa

New member
אהבתי =] הרבה זמן שלא עשו!

לרענון ככה שלמקרה שכחתם => ר-ק ד-מ-ו-י-ו-ת ל-א ה-ש-ח-ק-נ-י-ם א-ל ת-ק-ח-ו ק-ש-ה
רוברטה או מריצה?מריצה
מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<?מ-י-ה-ה-ה-ה שליטע! יפה שלי! דייגו או פבלו?פבלו ודייגו
אותה דמות לא? חח שניהם משחקים מדהים! כריס יותר טוב ברור אבל זה דמות אזזז,אהבתי גם את פבלו! אז נשאיר! מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?מ-נ-ו-א-ל...לא! חח..מיגל! =] גידו או ג'ובאני?גובאניטוו אוביווווו מה הסדרה שווה בלעדיו?!?!? פלי או סלינה?סלינו'ששששש בובה
לופיטה או לונה?ל-ו-פ-י-ס המדהימה הזאת! רבלדה או המורדים?ר-ב-ל-ד-ה ל-ע-ד-ד-ד-ד-ד-ד-ד-ד למה? זוג אהוב רבלדה:רובר ודייגו שלמות
זוג אהוב המורדים:מיה ומנו
שחקן אהוב רבלדה:חיים שלי! האויר שלי לנשימה! אור עני=> כריסוששששששש
מה אני בלעדיו?! מואעעעעע עליווווו =] יפה שלי! שחקן אהוב המורדים:בנחה
שחקנית אהובה רבלדה:א-נ-ה-י
מושלמת! ואז גם דולסה&מאי
שחקנית אהוב המורדים:ק-מ-י-ל-ו-ש יפיופה! תמונה אהובה------------------------> ר=ק
ש=ל=י
מושלם אחד
אתה הכל חיים שלי

didalf

Well-known member
עונה ../images/Emo26.gif

רוברטה או מריצה?
מריצה מיה (לואיסנה) או מיה (אנאי)<?
שתיהן דייגו או פבלו?
פבלו מיגל (פליפה) או מיגל (רבלדה)?
מנואל גידו או ג'ובאני?
ג'ובאני פלי או סלינה?