סקר

backdoorslam

New member
"מטופש"

DDN, התכוונתי שאין לי שום בעיה להיות מוגדר כ"מטופש" או "מגניב" או מה שיוגדר בהמשך (וזה אחלה שאתה לא קולט ציניות לפעמים- אני ממש מכבד את זה
) אני בעצמי מוסיקאי ורק בגלל שאני נאלץ ללמוד מקצוע פרקטי התענוג הזה לא תופס יותר שעות מזמני.

tapas tapas

New member
זכותך לאכול קטשופ מהבקבוק

וכנראה שאתה גם אוהב את זה. אז אני לא אומר לך לא לעשות את זה.

DDN

New member
האם אני שומע אפליה במילותיך?

אני שומע רוק קל, ואני לא רוקר ולא מטאליסט אני שומע ראפ והיפ הופ (מעדיף ישראלי ולא לועזי בתחום), ואני לא ראפר קשוח (וגם לא זמר מחאה שמאלני) אני שומע מזרחית, אבל ערס אני ממש לא. אני שומע את רוב סוגי המוסיקה הישראלית, אני שומע נעימות ופסקולים של סרטים, אני שומע פסקולים של סרטי דיסני/דרימוורקס, אבל אני גם לא ילד קטן. וחוצמזה, אני שומע עוד.

Hammerfall

New member
לא מטאליסטית ולא פריקית!

אבל הסגנון המועדף עלי הינו אכן פאוור מטאל. אבל חוץ מזה אני גם נהנית להעביר את זמני בשמיעת מטאל מלודי, בלאק מטאל, מוסיקה גותית, שירים ישנים וחביבים 60 70 80, קצת רוק, קצת פופ איכותי וכמו דני גם אני יודעה בתור אחת שעלולה להקשיב לאיזה פס קול של דיסני כמו מלך האריות ולהזיל דמעה נסתרת. אך אינני מוכנה לשמוע: שירים ישראלים, מזרחית, ערבית, תורכית, יוונית וכדומה אני שמה את הגבול באנגלית, גרמנית, נורווגית ושבדית.

DIDGIN

New member
בעיקר ג'אז וFאנק

אני גם כותב בפורום מוזיקת Fאנק בתפוז. איזו טענה אתה מנסה להוכיח?

Painkiller1989

New member
ששחקני מ"ת שומעים בעיקר רוק ומטאל

אך כנראה סטטיסטית כרגע הפרחתם את טענתי למרות שעד היום שאלתי בערך 20 איש ורובם אמרו לי שהם שומעים רוק ומטאל, כנראה שזה לא נכון

DDN

New member
גם רוב שחקני המ"ת הם רוסים,

אנשים שמנותקים מהעולם האמיתי וחברים בכת השטן. יש את החבר'ה שמתאמנים בחרבות ברכבת כל שישי - רובם רוסים, רובם שחקני תפקידים, זה לא אומר שרוב שחקני התפקידים הם כאלה. ישנם אנשים שמנותקים באמת מהעולם האמיתי וחיים בעולם של דמיונות - זה לא אומר שכל שחקני התפקידים הם כאלה (אני אחפש בארכיון ההודעות המחוקות הודעות של אחד טמבל מ2003, שניסה "להסביר לפורום שאנחנו חיים בעולם של דמיונות") ישנם גם חברים בכת השטן, זה גם לא אומר שכולם כאלה. די כבר לנסות "למתג" את שחקני התפקידים. זה לא הלך ולא ילך, וזה רק מעצבן (לפחות אותי)

Painkiller1989

New member
דני מצטער אם עיצבנת אותך

פשוט רוב החברים שלי שאני מכיר שמשחקים משחקי תפקידם הם גם שומעים מטאל ומשאר החברים שלי אף אחד בכלל לא שמע על משחקי תפקידים שולחניים

DDN

New member
אתה לא עצבנת אותי.

הנסיון הזה (וכל כמה זמן מגיע מישהו עם שאלון כזה או אחר לפורום) למתג את "אופיים של שחקני התפקידים. זה מה שמרגיז אותי. לא משהו ספציפי כלפיך.

BluePrint

New member
מה נשמע?

כמו DDN, יהיה לי קל יותר לומר מה אני לא שומע. אז... אני לא שומע פופ ו"רוק רך", לא שומע מוסיקה מזרחית, ולא מוסיקה ישראלית. (וזה כלל, שלו יש יוצאים מן הכלל) אה כן, ואני גם עוצר בThrash וPower Metal, ולא מגיע לרעש הבלתי מובן של Death/Doom/Black Metal. אגב "מטליסט", זו מילה שניסיתי להשתמש בה לפני כמעט 10 שנים, ולא קיבלתי תגובות אוהדות. הכינוי (בארה"ב לפחות) הוא Metalhead. ובעניין ההוכחה, כנראה שכשלת כאן. אני חושב שאם תנסה להוכיח שחובבי מד"ב שומעים Iron Maiden, תצליח יותר.

JuffoWup

New member
אני שומע הרבה סוגים

אבל המעודף עלי הוא ג'אז (בפרט יצירות של יוקו קאנו, גם הלא ג'אז שלה), אבל אני שומע כמעט הכל (לא מזרחית, לא מטאל, לא קאנטרי וכו').

Fenris

New member
הטעם שלי מגוון מבחינת סוגי מוזיקה

אבל מוגבל מבחינת להקות\זמרים\זמרות. יש רוק, רוק כבד, רוק קלאסי, רוק אלטרנטיבי, רוק-קאנטרי, קאנטרי, היפ הופ, ראפ, גותי, פסקולים, פופ, אייטיז, ישראלי, טכנו, דאנס.... אני מניח שזה הכל. אם שכחתי משהו אפשר כנראה לסווג אותו כסוג כזה או אחר של רוק - זה הסגנון המועדף עליי. ישראלי הכי פחות מועדף עליי - בעיקר מזרחי, אבל גם שלמה ארצי - למשל - אני ממש לא אוהב לשמוע. אבל בכל מקרה, יש שתיים-שלוש להקות\מבצעים בכל סגנון שאני אוהב, כל השאר פשוט "לא עושים לי את זה", בדר"כ. לדעתי אני פשוט בוחר את הטובים ביותר מכל ז'אנר, אבל זו כמובן רק דעתי (יש, וגם יהיו, מי שלא מסכימים\יסכימו איתי).

אני שומע בעיקר פילק ומוזיקה אירית

וכל מי שרוצה לדעת מה זה פילק מוזמן ללכת לפה. לחילופין אם אין לכם כח לקרוא אנגלית אתם יכולים לשאול את הדודים החביבים דידי ואסטרונעמי. בקיצור של הקיצוץ: פילק הוא מוזיקה שנכתבה ע"י חובבי מד"ב, עבור חובבי מד"ב, והרבה פעמים מבוססת על יצירות שמוכרות לחובבי מד"ב.

ogmios

New member
קצת מהכל, תלוי במצב הרוח

רוק, מטאל, פאנק, מוזיקה אירית, בלוז, קצת אסיד, קצת גות', מה שמתחשק לי באותו הזמן. ולמצוא איזשהו קו מאחד בין שחקני תפקידים לפי סוג המוזיקה שהם שומעים זה מופרך בערך כמו להסיק שמכשפות עשויות מעץ, כיוון שהם צפות במים.

למעלה