סקר

Painkiller1989

New member
סקר

מה שחקני מ"ת שומעים? אז איזה מוזיקה אתם שומעים? האם את מטאליסטים אפלים ששומעים רוק ומטאל? האם אתם ראפרים קשוחים ששומעם ראפ והיפ הופ? או אולי אתם ערסים ששומעים מזרחית? _____________________________________________________ אני מנסה להוכיח פה טענה אז בבקשה תענו

Nihau

New member
פיינל פנטסי (IV-X-2+AC) וכך הלאה

תרגום- מוסיקה מתוך משחקי פלייסטיישן איכותיים כמו פיינל פנטסי, קרונו קרוס, הנסיך הפרסי לדורותיו, LOK, castlevaenia ועוד ועוד... מוסיקה מסרטים: פסקול של ואנהלסינג, אחוות הזאבים, גיבור, החבובות באי המטמון, שודדי הקריביים, GITS, ועוד... מוסיקה מסדרות אנימה: רנמה וחצי, נאראטו, full metal alchemist... you get the drift? לא משהו שאפשר להיכנס לtower records ולהוריד מהמדף.

DDN

New member
תתפלאי.

יש אזור שם שנקרא "פסקולים" ואם החברה הוציאה את זה (ובזמנו סיירה הוציאה למשחקים שלה, וווסטווד הוציאו לEMPEROR) את יכולה לקנות גם פסקולים של משחקי מחשב.

DDN

New member
כן. בארץ.

גם פסקולים של סיירה וגם של EMPEROR.

tapas tapas

New member
אני לא שומע מוזיקה בכלל

מוזיקה זה נחמד אבל טיפשי. מצד שני אני לא שיחקתי כל כך הרבה משחקי תפקידים אז אני לא דוגמא טובה.

The Evil Rabbit

New member
הוא לא התכוון תוך כדי משחק.

הוא התכוון מה אתה שומע בכלל. אני, דרך אגב, היפ הופ בעיקר.

tapas tapas

New member
להיפך

אני משקיע את זמני המוגבל בדברים יותר טובים. וזה לא שלא שמעתי אף פעם מוזיקה. להיפך, שמעתי את כמעט את כל סוגי המוזיקה האפרשיים, והגעתי למסקנה שזה נמעס לי ושזה טיפשי.

DDN

New member
מה בדיוק נמאס בלשמוע מוסיקה?

זה לא כאילו שאתה יושב ולא עושה כלום ושומע מוסיקה. אתה חושב שסרטים היו טובים יותר בלי הפסקול שלהם? אני לא מבין איך מישהו יכול לטעון שמוסיקה זה טפשי. לומר שצריך "להשקיע זמן" כדי לשמוע מוסיקה, זה די טיפשי לדעתי.

tapas tapas

New member
יש הבדל בין מוזיקה ברקע לבין לשמוע

מוזיקה זה דבר טוב בתור תוספת לסרט או למשחק ברקע. אבל כששומעים רק מוזיקה זה טיפשי. יש דברים שאם אתה שומע איתם ביחד מוזיקה אז אתה לא כל כך שומע ממש את המוזיקה כמו לימודים וכאלה. אם אתה נוהג אז יותר קל לשמוע את המוזיקה כי נהיגה לא מצריכה הרבה מחשבה. אבל הרבה פעמים אנשים גם נוטים לשמוע מוזיקה מבלי לעשות עוד משהוא, או לפחות עוד משהוא שדורש מחשבה. וזה לדעתי בזבוז זמן. וכמו שאמרתי, מוזיקה זה נחמד אבל טיפשי. כלומר אני מסכים שזה נעים לאוזן יכול להוסיף, אבל להשקיע יותר מדי בשמיעת מוזיקה נטו זה טיפשי. זה כמו לאכול קטשופ ישר מהבקבוק.

DDN

New member
אז מוסיקה זה לא טפשי.

ואני לא חושב שיותר מדי אנשים סתם יושבים ומקשיבים למוסיקה. כשאתה כותב בפורומים, כותב מסמכי אופיס, משחק במשחקים בלי פסקול משלהם, שום דבר לא מתנגן ברקע? אין לך WINAMP מותקן על המחשב?

Nihau

New member
יש, אבל רק הטופ שבטופ

אני אוהבת מוסיקה בכל ליבי ויש מנגינות שנכנסות הישר ללב כמו גשם למדבר ואותן בהחלט ראוי לשמוע כמה פעמים כשלעמן ולתת להם את מלוא תשומת הלב הראויה להן. אבל זה בערך אחוז או שניים מתוך מה שאנ ימגדירה כמוסיקה טובה שראויה להמצא ברשימה שלי.

DDN

New member
את עונה על שאלה שלא כוונה אלייך.

אני יודע שאת שומעת ואוהבת מוסיקה, ואני יודע שיש לך תוכנת MP3 על המחשב. אני מנסה להבהיר נקודה לבחור, שטען שמוסיקה זה טפשי.

סנדרין

New member
זה שאתה לא מבין התנהגות מסוימת

[כמו שמיעת מוזיקה] לא אומר שהיא טיפשית. זו צרות מוחין מצדך לומר דבר כזה.

backdoorslam

New member
גאה להיות מטופש

כל יום אני מכלה את זמני בהאזנה למוסיקה. ב"האזנה" הכוונה היא שאני לא עושה שום דבר תוך כדי (אפשר לכבות את האור אפילו). שעתיים של "ביזבוז" ביום בשבילי זה peanuts.

DDN

New member
אני לא חושב שאתה צודק.

מה אתה מרגיש בזמן השמיעה? גם אם המוסיקה מרגיעה אותך, נותנת לך השראה, מחברת אותך לעצב הפנימי וכו', אתה מקבל משהו מהמוסיקה. צר לי, מטופש אתה לא. בהצלחה בפעם הבאה.

למעלה