הביא בו מילון אבן שושן.... איזה מוות אכזרי...
J Janem New member 22/4/05 #144 ברגע שאני אצליח לאסוף את כל החתיכות שלו, ועם קצת דבק מגע... יהיה טוב.
J Janem New member 21/4/05 #41 kennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn נטשה... חובה עלייך להרוג את הדבור, כי אני מפחד...
S Sweet Russian Girl New member 21/4/05 #44 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גבר עלאק חחחחחחחחחחחחחחחח
S SpyKid New member 21/4/05 #67 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif אוקיי, תורי, וגם אני בוחרת חובה
S SpyKid New member 21/4/05 #73 ../images/Emo6.gif כל אחד בתורו אומר משהו שהוא מעולם לא עשה (לדוגמא: "מעולם לא שרפתי דבור") והקטע זה שיהיה סיכוי שמישהו אחר כן עשה את זה. מי שכן עשה את זה מרים יד ( ) ולמי שיש הכי פחות הרמות יד הוא המנצח
../images/Emo6.gif כל אחד בתורו אומר משהו שהוא מעולם לא עשה (לדוגמא: "מעולם לא שרפתי דבור") והקטע זה שיהיה סיכוי שמישהו אחר כן עשה את זה. מי שכן עשה את זה מרים יד ( ) ולמי שיש הכי פחות הרמות יד הוא המנצח
S SpyKid New member 22/4/05 #78 גם אני לא... ונראה לי שאנחנו היחידים פה, אז נמשיך הלאה: מעולם לא גרתי ברמת-גן
J Janem New member 22/4/05 #80 ../images/Emo45.gif אולי תעברי באמת?... עיר משועממת יש לנו... טוב, תורי... מעולם לא הייתי בחורה...