סקר! =]

SpyKid

New member
../images/Emo70.gifLet's Get It Started

כללי: מה שלומך היום? מצויין, תודה
מה אכלת לארוחת הבוקר? אממ... יוגורט ולחמנייה :] היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] כןןן!!! כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? 15 אגורות...
באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? האחרון היה במתמטיקה יום לפני החופש, הבא - אם אני לא טועה בהסטוריה...
כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? 3 כפול שעה וחצי - בכימיה... האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? אמממ... יחסית לבית ספר הוא בסדר... אבל אי אפשר לומר שאני אוהבת אותו
כמה אנשים יש לך באייסיקיו? הרבה... חחחח (האיי סי קיו במחשב השני אז אני לא יכולה לומר במדוייק...) מי הוא חבר הפורום האהוב עליך?
למה? כנ"ל
פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 2 כמה מספרים יש לך בפלאפון? בערך 20... (לאחרונה מחקתי את כל המיותרים - אלה ששמרתי לפני כ-4 שנים ומאז לא התקשרתי אליהם..
) כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? אני כבר לא משתמשת בSMS... :] כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? וואי... מעט חחח... ונכנסות? כנ"ל... האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] לא... אבל מישהו שהכרתי זרק את שלו מהחלון כשהיה שיכור...
אתם מתארים לעצמכם מה קרה לו..... איזה פלאפון בבעלותך כעת? מוטורולה T-191 (או איך שהוא נקרא) ישראל: פטריוט? לא פטריוט ? דה ז'ה וו מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? אמממ... לפני כחצי שנה בטקס בביצפר... מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? אופנים, אופנים ושוב אופנים
כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? בשנה - 0... הפעם האחרונה שביקרתי שם הייתה לפני כ-9 שנים, כשסבא שלי לקח אותי ואת אחותי לחגיגת ראש השנה או משהו כזה... האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי] חחחחחחחחחחחחח
מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ? 1994, 10 וחצי שנים בערך... האם את/ה אוהב/ת את המדינה? לא ממש... למה? הסבר ארוך מדי
בית: כמה חדרים יש לך בבית? 6 מהו מספר הבית שלך? 43 בניין? כן אם כן - קומה? 2!!! (כמו ל-90% ממכריי
) כמה חדרים יש לך בבית? שוב דה ז'ה וו....... באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? של אמא שלי... כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? אמממ... בערך 14... בריאות: בריא/ה בדרך כלל? כן :] מתי חלית לאחרונה? מתישהו בחורף... באיזו מחלה? סתם הצטננות... או שפעת... לא יודעת חחחח כמה זמן היא נמשכה? שבוע +- כמה ניתוחים עברת בחייך? 0 בעיות בגב? לא בעיות בדרכי השתן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעיות בתפקוד מיני?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (למה זה מזכיר לי את הטפסים האלה שאני ממלאת כל שנה..?) הפרעות קשב? לא כמה מכות בראש קיבלת בחייך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה משקל נולדת? 2.750
אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] כןןןןןן!! פיצה רולז!!!
עם אילו תוספות? גבינה בולגרית\מוצרלה\עגבניות\זיתים... מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? חחחחחחחח לא ניסיתי... אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? ראה תשובה לשאלה הקודמת... אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? אמממ... כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? חחחחחחחח הרבה... (אבל אני לא עושה זאת...) אוהב/ת בננות? כן... ומלפפונים? בערך... מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? וואי בדיוק יש שם הרבה דברים טעימים
אמממ... גלידה סורבה-אפרסק :] כשר או לא? כן שומר/ת על כשרות? לא סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? כןןןןןןן!!! ואת השרשורים? כןןןןןןןןן!!! ואותי? כןןןןןןןןן!!! ואת קיריל? כןןןןןןןןן!!! כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק? כןןןןןןן!!! סתם... לא יודעת...
תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] משעמם לך? לא ממש (בזכותך
) [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? לאכול גלידה
[אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! בוא נשחק באיזה משחק...
כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? הרבה +-...
רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? לא!!!!!!! רוצה עוד!!!!!!! אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^ אם כן - Your wish is my command

E K O

New member
"../images/Emo9.gif"בקשר לרוב התשובות =]

ואת התשובות שלי תנחשי לבד ^.^ ד"א אף אחד לא כותב לי שאלות בהתעלקות =\

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחח אבל אני

עוד לא מומחית בקריאת מחשבות... אני יודעת לקרוא מחשבות רק של 3 אנשים בינתיים... תענה!!
אני אכתוב עוד תשובות בהמשך חחחח

E K O

New member
"אכתוב עוד תשובות בהמשך"

את חייבת להיות מסוגלת לקרוא מחשבות אם את הולכת לכתוב תשובות במקום שאלות

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif זה בסדר... אני בשלבים ../images/Emo8.gif

*שאלות.......

Dynamo1929

New member
Echo <:

כללי: מה שלומך היום? רע מאד. מה אכלת לארוחת הבוקר? חביתה ונקניק שרוף שאמא שלי הכינה. היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] היה פסדר, אל כ"כ נורא. כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? אין לי ארנק. באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? חיבור. הבא-ספרות מורחב, אא"ט. כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? הרבה-5 ימי לימוד מלאים. האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? כןןן!!!!! כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 140 + - מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? .. למה? ככה.... פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 2. כמה מספרים יש לך בפלאפון? בפלאפון שמת? כמה עשרות, אני מניח. כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? 0.. כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? כנל.. ונכנסות?.. האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] אממ.. סתם, הבטרייה מתה וזהו. איזה פלאפון בבעלותך כעת? אין. ישראל: פטריוט? ישראלי? לא. פטריוט ? ... מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? כשהכריחו אותי לעשות כן אי שם בבית הספר היסודי. מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? .. כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? :\ האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי] אהממ... מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ? 10.5. סוף 94. האם את/ה אוהב/ת את המדינה? .. למה? ככה. בית: כמה חדרים יש לך בבית? 2.5 מהו מספר הבית שלך? 36... בניין? אמ.. 36?.. אם כן - קומה? 2. כמה חדרים יש לך בבית? יש לי דה ז'ה וו. באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? של אמא. כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? תלוי. אם יש בצפר-אז 14 + -. בריאות: בריא/ה בדרך כלל? נפשית או פיזית? מתי חלית לאחרונה? מצונן ברגעים אלו ממש. באיזו מחלה? ^ כמה זמן היא נמשכה? מאש שהתקררתי לפני שבועיים. כמה ניתוחים עברת בחייך? 0 (למרות שהייתי צריך לעבור כמה). בעיות בגב? לא ממש. בעיות בדרכי השתן? חלילה. בעיות בתפקוד מיני? חס ושלום! הפרעות קשב? כן. כמה מכות בראש קיבלת בחייך? יותר מדי.. חח באיזה משקל נולדת? 2 ומשהו. 2.7, אא"ט. אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] כן. עם אילו תוספות? זיתים ירוקות. מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? חחחח בכיף.. אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר?חוץ. כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? 10.. אוהב/ת בננות? די. ומלפפונים? גם. מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? צ'וקולטה. <: כשר או לא? כשר. שומר/ת על כשרות? לא. סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? נחמדות <: ואת השרשורים גם <: ואותי? מאד!
ואת קיריל? גם. כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק? :0 יותר מדי.. תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] אינסוף.. משעמם לך? קצת (לא בדיוק). [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? לא יודע. [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! תשתה וודקה עד שיהיה לך בלייה גרצ'קה... חח <: כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? 30 בערך. רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? לא חח <:

Dynamo1929

New member
תיקון קל

לגבי השעות בבית, 14-זה אופטימלי, בדר"כ יותר שואף ל10-12.

SpyKid

New member
וואי... הכותרת של ההודעה...

אפשר להבין את זה בשני מובנים - הראשון - איך שמבטאים את הכינוי של אופיר (בטח התכוונת לזה) והשני - איך שאומרים בספרדית "זהו\עשוי" כלומר שסיימת את השאלון

wildgirl1

New member
תשובות.............................

מה שלומך היום? סבדר מה אכלת לארוחת הבוקר? לא זוכרת היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] ניראה לי שכן כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? ממ 100 ש"ח ניראה לי באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? אזרחות היום, ויש לי בגרות ביום השני אחרי חופשת פסח בקולנוע כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש?4 בערך האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? מאווווודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כמה אנשים יש לך באייסיקיו? בסביבות ה 60 מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? סודי למה? ככה פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 1 כמה מספרים יש לך בפלאפון? 120 בערך כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? בסביבות 1-3 כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? אין לי כוח לבדוק ונכנסות? כנ"ל האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] לא נישבר איזה פלאפון בבעלותך כעת? נוקיה 3100 ישראל: פטריוט? בערך פטריוט ? בערך מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? בפגישה אם הרמטכל מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? לא צמה מסיבות שלי כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? פעם היה הרבה עכשיו לא האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי] אני זוכרת בערך על מה היא הייתה אבל שכחתי את שמה... הייתה על כשרות או משהו בסגנון מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ? אני עליתי בשנת 1993 ואני בארץ 11 וחצי שנים האם את/ה אוהב/ת את המדינה? כן למה? ככה בית: כמה חדרים יש לך בבית? 2 וחצי מהו מספר הבית שלך? בניין? כן אם כן - קומה? 1 כמה חדרים יש לך בבית? למעלה באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? בחדר של השותפה שלנו לדירה כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? כול הזמן משתנה בריאות: בריא/ה בדרך כלל? כן מתי חלית לאחרונה? לא זוכרת באיזו מחלה? שפעת כמה זמן היא נמשכה? כמה ימים כמה ניתוחים עברת בחייך? אפס טפו טפו בעיות בגב? לא בעיות בדרכי השתן? לא בעיות בתפקוד מיני? מקוה שלא הפרעות קשב? לפעמים כמה מכות בראש קיבלת בחייך? הרבה באיזה משקל נולדת? 3. משהו אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] כן עם אילו תוספות? זיתים ותירס מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? איכס אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? ככה אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לא רוצה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? לאכול בחוץ כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? לא יודעת אוהב/ת בננות? כן ומלפפונים? כן מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? גלידה כשר או לא? כן שומר/ת על כשרות? משתדלת סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? נחמדות ואת השרשורים כן ואותי? כן ואת קיריל? לא בצחוק כן אבל הוא רע לפעמים כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק?100 תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] לא בא לי משעמם לך? לא [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? לא יודעת [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! לך לחברים כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? חח לא איכפת לי רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? לא אכפת לי אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^ לא , אני רוצההההההההההה עוד אם כן - Your wish is my command

נגב 15

New member
תשובות

כללי: מה שלומך היום? חרא, חזרתי עכשיו מקיבוץ! מה אכלת לארוחת הבוקר? אוכל של קיבוץ איכככ היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] איככככ גועל נפש! כי אוכל של קיבוץ זה מגעיל! כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? 0 באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? מחשבים ומחשבים כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? 109 האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? ברור כמה אנשים יש לך באייסיקיו? הרבה מי הוא חבר הפורום האהוב עליך? משתנה מפעם לפעם למה? פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 7 כמה מספרים יש לך בפלאפון? הרבה יותר מדי כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? 10 כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? 26:25:11 ונכנסות? 53:45:21 האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] כן זרקתי אותו על קיר איזה פלאפון בבעלותך כעת? NOKIA 3100 ישראל: פטריוט? יאפ מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? לפני שבועיים מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? בית כנסת לישון להתפלל בית כנסת לישון להתפלל בית כנסת לישון... כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? בערך 3 האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי] לא מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ? עליתי ב 30/11/1990 וספרו לבד את השנים אני עייף מדי... האם את/ה אוהב/ת את המדינה? כן למה? כי היא המקום הכי בטוח עלי האמות ליהודים והיא הארץ אשר ה' הבטיח לנו בית: כמה חדרים יש לך בבית? 3 חדרי שינה מהו מספר הבית שלך? 41 בניין? לא אם כן - קומה? באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? של ההורים כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? 2-4 בריאות: בריא/ה בדרך כלל? כן מתי חלית לאחרונה? עכשיו באיזו מחלה? הצטננות כמה זמן היא נמשכה? שבוע ונמשכת כמה ניתוחים עברת בחייך? 1 אם אפשר לקרוא לזה בכלל ניתוח בעיות בגב? לא בעיות בדרכי השתן? לא בעיות בתפקוד מיני? לא הפרעות קשב? כן כמה מכות בראש קיבלת בחייך? הרבה יותר מדי באיזה משקל נולדת? לא יודע אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] כן עם אילו תוספות? זיתים\פטריות מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? לא! אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? כי זה לא פיצתי ככה אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? לאכול בחוץ כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? 47 אוהב/ת בננות? כן ומלפפונים? כן מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? לא יודע אני אבדוק בקרוב מאוד כשר או לא? כשר שומר/ת על כשרות? כן סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? לא ואת השרשורים? לא ואותי? כרגע ממש לא ואת קיריל? אולי כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק? תלוי כמה פעמים היא חושבת עליו תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] משעמם לך? כן [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? לישון [אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר?

ביציק

New member
תשובת >>

-מה שלומך היום? לא משהו... -מה אכלת לארוחת בוקר? ארוחת ערב ליתר דיוק, התעוררתי בערב, שני יוגורטים של bio, אחד מוקצץ והשני בטעם תות. היה טעים? כן. -כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? נאדה. -באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך? תנ"ך, מבחן במתמטיקה (מתכונת). -כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? 16
-האם גם אתה שונא את בית ספרך? לא... -כמה אנשים יש לך ב-ICQ? מעל שלושים, בערך. -מיהו חבר הפורום האהוב עליך? אף אחד.. טלפונים סלולרים- אין
למה? כי אני חושש מהקרינה, נשמע עלוב, אבל זו האמת.. ישראל -פטריוט? לא בדיוק.. -פטריוט גאה (הומוסקסואל)? גם לא.. -מתי הפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? לא זוכר כבר.. -מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? ארוחה מפסקת, תפילה בבית הכנסת 3-4 שעות ואז נשאר עם חברים עד אור הבוקר, הולך לישון עד מוצאי החג. -כמה פעמים אתה בבית הכנסת בשנה? לא מעט.. -האם אתה זוכר את הפרשה שלך בבר המצווה? לא.. -מתי עלית לארץ? - -כמה שנים אתה בארץ? - בית -כמה חדרים יש לך בבית? 4. -מהו מספר הבית שלך? שאלה פולשנית.. -בניין? כנ"ל -קומה? כנ"ל.. בריאות -בריא בדרך כלל? בהחלט, השבח לאל
-מתי חלית לאחרונה? שנה שעברה. - באיזו מחלה? שפעת.. -כמה זמן היא נמשכה? 6 ימים. -כמה ניתוחים עברת? none, תודה לאל
-בעיות בגב? לא. -בעיות בדרכי השתן? לא.. -בעיות בתפקוד המיני? לא
, מתפקד מצויין. -הפרעות קשב? לא. -כמה מכות בראש קיבלת בחייך? 3, כתוצאה משתיים יש לי צלקות. -באיזה משקל נולדת? לא יודע ואין לי כוח לשאול. אוכל -אוהב פיצה? כן. -עם אילו תוספות? זיתים, בצל, עגבניות וטונה. -מה דעתך לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? נשמע נחמד. -אם אתה מכין כריכי פיצה- חומוס באמצע? לא, נשמע מגעיל.. -לאכול בחוץ? להזמין הביתה? לקנות מהמרכול? גם, גם וגם. -כמה משולשים אתה חושב שאתה יכול לחסל ביום? פיצה משפחתית שלמה- 10.. -אוהב בננות? נחמד.. -מלפפונים? לא כ"כ.. -מה הדבר הכי טעים שיש לי במקרר כרגע? אהמ..חומוס, סחוג, סלט חצילים+ זיתים, גלידה, מעדנים וכו' וכו'
-כשר או לא? כן.. -שומר על כשרות? די, כן. סתם -אוהב את השאלות שלי? נחמדות... -ואת השרשורים? להיות כן? שטחיים ומשעשעים.. -ואותי? לא מכיר אותך.. -ואת קיריל? לא מכיר אותו עדיין, בחור טוב, ע"פ היכרות ראשונית. -כמה פעמים לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק? לא מכיר אותה... -משעמם לך? כן.. -מה אתה מתכנן לעשות עכשיו? לשמוע מוזיקה ולטחון משהו.. - כמה שאלות אתה חושב שיש כאן בסה"כ? מעל ל-45?

למעלה