../images/Emo70.gifLet's Get It Started
כללי: מה שלומך היום? מצויין, תודה
מה אכלת לארוחת הבוקר? אממ... יוגורט ולחמנייה :] היה טעים? [ולמי שלא אכל - למה?] כןןן!!! כמה כסף קטן יש לך בארנק כעת? 15 אגורות...
באיזה מקצוע היה המבחן האחרון שלך ובאיזה המבחן הבא? האחרון היה במתמטיקה יום לפני החופש, הבא - אם אני לא טועה בהסטוריה...
כמה שעות השלמות דפקו לך בחופש? 3 כפול שעה וחצי - בכימיה... האם גם את/ה שונא/ת את בית ספרך? אמממ... יחסית לבית ספר הוא בסדר... אבל אי אפשר לומר שאני אוהבת אותו
כמה אנשים יש לך באייסיקיו? הרבה... חחחח (האיי סי קיו במחשב השני אז אני לא יכולה לומר במדוייק...) מי הוא חבר הפורום האהוב עליך?
למה? כנ"ל
פלאפונים: כמה פלאפונים היו בבעלותך במהלך חייך? 2 כמה מספרים יש לך בפלאפון? בערך 20... (לאחרונה מחקתי את כל המיותרים - אלה ששמרתי לפני כ-4 שנים ומאז לא התקשרתי אליהם..
) כמה הודעות את/ה שולח/ת ביום? אני כבר לא משתמשת בSMS... :] כמה שעות יש לך בשיחות יוצאות? וואי... מעט חחח... ונכנסות? כנ"ל... האם אי פעם נשבר לך הפלאפון?[אם כן - איך] לא... אבל מישהו שהכרתי זרק את שלו מהחלון כשהיה שיכור...
אתם מתארים לעצמכם מה קרה לו..... איזה פלאפון בבעלותך כעת? מוטורולה T-191 (או איך שהוא נקרא) ישראל: פטריוט? לא פטריוט ? דה ז'ה וו מתי בפעם האחרונה שרת את המנון המדינה? אמממ... לפני כחצי שנה בטקס בביצפר... מהו מהלך היום שלך ביום כיפור? אופנים, אופנים ושוב אופנים
כמה פעמים את/ה בבית כנסת בשנה? בשנה - 0... הפעם האחרונה שביקרתי שם הייתה לפני כ-9 שנים, כשסבא שלי לקח אותי ואת אחותי לחגיגת ראש השנה או משהו כזה... האם את/ה זוכר/ת את הפרשה שלך בבר/בת מצווה?[אם כן מהי] חחחחחחחחחחחחח
מתי עלית לארץ?/כמה שנים את/ה בארץ? 1994, 10 וחצי שנים בערך... האם את/ה אוהב/ת את המדינה? לא ממש... למה? הסבר ארוך מדי
בית: כמה חדרים יש לך בבית? 6 מהו מספר הבית שלך? 43 בניין? כן אם כן - קומה? 2!!! (כמו ל-90% ממכריי
) כמה חדרים יש לך בבית? שוב דה ז'ה וו....... באיזה חדר את/ה מבקר/ת הכי פחות? של אמא שלי... כמה שעות את/ה בבית בממוצע ביום? אמממ... בערך 14... בריאות: בריא/ה בדרך כלל? כן :] מתי חלית לאחרונה? מתישהו בחורף... באיזו מחלה? סתם הצטננות... או שפעת... לא יודעת חחחח כמה זמן היא נמשכה? שבוע +- כמה ניתוחים עברת בחייך? 0 בעיות בגב? לא בעיות בדרכי השתן? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעיות בתפקוד מיני?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (למה זה מזכיר לי את הטפסים האלה שאני ממלאת כל שנה..?) הפרעות קשב? לא כמה מכות בראש קיבלת בחייך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח באיזה משקל נולדת? 2.750
אוכל: אוהב פיצה?[אם לא נא דלג 6 שאלות] כןןןןןן!! פיצה רולז!!!
עם אילו תוספות? גבינה בולגרית\מוצרלה\עגבניות\זיתים... מה דעתך על לעשות כריך משתי חתיכות פיצה? חחחחחחחח לא ניסיתי... אם מתאים לך סבבה, אם לא למה? ראה תשובה לשאלה הקודמת... אם אתה מכין כריכי פיצה - חומוס באמצע? אם לא - תתחיל לחשוב על זה לאכול בחוץ? להזמין הבייתה? לקנות מהסופר? אמממ... כמה משולשים את/ה חושב/ת שאת/ה יכול/ה לחסל ביום? חחחחחחחח הרבה... (אבל אני לא עושה זאת...) אוהב/ת בננות? כן... ומלפפונים? בערך... מה הדבר הכי טעים שיש לך במקרר כרגע? וואי בדיוק יש שם הרבה דברים טעימים
אמממ... גלידה סורבה-אפרסק :] כשר או לא? כן שומר/ת על כשרות? לא סתם: אוהב/ת את השאלות שלי? כןןןןןןן!!! ואת השרשורים? כןןןןןןןןן!!! ואותי? כןןןןןןןןן!!! ואת קיריל? כןןןןןןןןן!!! כמה פעמים ביום לדעתך אלה גומרת מכוכב רוק? כןןןןןןן!!! סתם... לא יודעת...
תוסיף/י 20 ותכפילי במאתיים =] משעמם לך? לא ממש (בזכותך
) [אם כן]גם לי, בגלל זה השאלון^.^ מה את/ה מתכנן לעשות עכשיו? לאכול גלידה
[אם לא]אוף! תביא/י לי רעיונות מה לעשות, משעמם לי! בוא נשחק באיזה משחק...
כמה שאלות את/ה חושב/ת שיש כאן סה"כ? הרבה +-...
רוצה לסיים עם השאלון הזה כבר? לא!!!!!!! רוצה עוד!!!!!!! אם לא - אני שמח לשמוע, אבל זהו להיום ^_^ אם כן - Your wish is my command