סקר...

NOYMAN12

New member
שיפו !!!

אינויאשה נחמד שהוא רוצה .... חחח ומירוקו ... נחמד רק לבנות חחחח

keroit

New member
אמממ...../images/Emo97.gif

שיפו הכי נחמד
אני אני מעדיפה את אינו ומירוקו על שיפו

שיפו-צ'אן....

אהההה ואומרים צ'אן למישו קטן... כמו שין-צ'אן... כי הוא קטן כזה... "סיי היי!! שין-צ'אן!!" חחחחחחחח.... כמו למישו שבמעמד שכמו שלך אומרים "קון" לא? אזזזזז shippo chan...

keroit

New member
לפי מה שהסבירו כמה תגובות מעל../images/Emo97.gif

"ביפנית יש כינויים שבעזרתם פונים אל אנשים קשאומרים למישהוא "צ'אן" אחרי השם הכוונה היא לילד קטן או לחית מחמד או שהוא מישהוא חמוד או ילדה שקרובה אליך וכולי.." הוא לא קרוב אלי, והוא לא חמוד, אבל לא בא לי להוסיף את הצ'אן, אז לא לתקן אותי

האמת היא שזה פשוט סלט אחד גדול -.-

עדיין לא מצאתי חוקים ממש מוגדרים לגבי מתי להשתמש לגבי כל אחד מהכינויים... אני הבנתי דברים מהסדרות וזה יוצא שפשות כשאתה פוגש מישהוא אתה תדע איך לפנות אליו <.<

spoop

New member
בטח שאינו אוהובי ../images/Emo99.gif

נחמד או לא את אינו אני בוחרת בכל מצב

Fay Wood

New member
אמממ... וואי בחירה קשה..

בעצם לא... אינויאשה לא נחמד.. ממש לא נחמד.. אבל הוא חתיייייךךך וחמוווד!!! ומירוקו... חרמן סוטה אידיוט... חחח אבל חתיייךךך!!!! טחחח עזבו התפגרתי... קיצר שיפו נשאר והוא קטן מידי בישביל להיות... לא נחמד... חחח...

חח!

אחרי שעה של ניחוש למה הילדה כתבה משפט מוזר בכתב אנגלי שהוא בעצם לא משפט בכלל (לא כתוב שם מילים באנגלית) קלטתי מה זה אומר! שהיא כתבה: azv hvpul karaur היא בעצם כתבה בעיברית אנגלית, הינה:רושרשל ךופהי הזש + לשרשור יהפוך שזה = שזה יהפוך לשרשור חחחחח
(אני חושבת...סתם משעמם לי יכולת שהיא סתם כתבה וזה יצא ככה...
)

Fay Wood

New member
חחחח.. באמת לא הבנתי מה היא כתבה...

התחלתי לתרגם ואז נתפגרתי...
סיכום מסריח!! אין לי כוח לסכם!!!! =[

למעלה