סקר:

Crunk

New member
בעעעע מסכן...

לי יש מחר מבחן במתטמתיקה
חחח וזה לא שהיא מעוות, פשוט אתה לא יודע להבחין כ"כ. כי בסך הכל R&B זה "פופ שחור". ככה שזה מאוד דומה, אבל אפשר להבין לפי המקצב ולפי הבאסים החזקים.

Lopezit

New member
כמה שאתם משועממים חחח

איתי... לא כל השירים של ג'ניפר הם r&b זה שהיא נכנסה למצעדים איתם ובלה בלה זה בגלל שהיא זמרת r&B ולמה תופסים ממנה שחורה?! אולי בגלל שהיא חצי שחורה?? או בעברית מוקה חח

Crunk

New member
חחחחח טיפשעעע

א.כבר הרבה זמן לא דיברנו, היום אני אנסה להתקשר אליך
ב.גם ג'נט ג'קסון שחורה והשירים שלה לא נכנסו למצעדי הR&B.

Lopezit

New member
אממ

א. בטח ב. זאת ממש השוואה השירים של ג'נט לא נכנסים לשום מצעדים

חחחחח

באמת, ג'נט היא בין הזמרות הכי זוועיתיות שיש, מרגיז אותי שפעם ג'ניפר עוד הופיעה בקליפ שלה בעעע

Crunk

New member
השירים הקודמים של ג'נט צעדו וחצי...

האלבום הקודם שלה מכר בהיסטריה והיה לה שיר במקום הראשון, ועדין, הוא לא נכנס למצעדי הR&B

oren456

New member
צודקת ב 100%

ג'ניפר היא גם זמרת של r&b וגם של פופ . וגם אני לא מבין למה כולם אומנרים שהיא זמרת שחורה לדעתי זמרות שחורות הן זמרת שקצת נובחות וג'ניפר לא נובחת.

oren456

New member
לדעתי זה קשור

וויטני יוסטון נובחת קצת וגם מרייה קארי ץ טוב אני צריך ללכת נדבר כבר במוצ"ש .

Crunk

New member
לללללל הרגתתת אותיי עכשיווו

אתה רוצה להגיד לי שסיירה "נובחת"???חחחחחחחחחחח

Crunk

New member
חחחח אם כבר מדברים על נביחות.

אני לא רוצה להגיד שם של זמרת מכוערת שדומה למכשפה זקנה בגיל העמידה בעלת קול של כלב ובעלת אלבומים נכשלים.

QueIronia

New member
מגבה את אבי ומוסיף../images/Emo26.gif

זה שהיא לא מציחה בארה"ב כמו אשר או ביונסה או סיירה זה לא אומר שהיא כשלון... היא הגיעה ל- 4 מיליון אלבומים בעולם מהאלבום האחרון שלה, בלי שהוא אפילו ישוחרר בארה"ב. השיר Left Outside Alone הגיע למקום התשיעי במצעד הדאנס של 2004 שערך הבילבורד, שהוא כידוע התנ"ך שלך. ל- I'm Outta Love היו הישגים דומים ואם תשים
השיר הזה עד משודר ב- VH1 מדי פעם, והא שיר ענק
זהו.

Lopezit

New member
אנסטסיה ענקית../images/Emo70.gif נקודה

הבילבורד, שהוא כידוע התנ"ך שלך

Crunk

New member
חחחח אתה יודע מזה המצעד הזה???

זה תחנות רדיו עם חשיפות של 100 איש... ולא מצליחה כמו ביונסה ואשר? היא לא מצליחה בכלל
היא מכרה בסה"כ 100 אלף... שזה כלום.. ג'ניפר עם אלבום כשלון מכרה בשבוע פי 2 בשבוע הראשון שלה ממה שאנסטסיה מכרה ביותר מכמה שנים.

QueIronia

New member
נראה לי שליאת כבר אמרה את

זה יותר מפעם אחת: האמריקאים לא מבינים במוזיקה... שמים להם מוזיקה איכותית מול הפרצוף ולא שומעים אותה אז למה אתה מצפה

QueIronia

New member
וד"א, וזה שאשר רק עכשיו הגיע

ל- 2 מיליון עותקים באירופה וביונסה לזה גם לא הגיעה, זה ממש הישג אדיר
בואו נבנה להם מקדש ונעבוד אותם

למעלה