סקר:

QueIronia

New member
לא ולא... הוא באמצע וזה מה שטוב בו

Lydias767

New member
ת'אמת הוא הכל ביחד...

אבל פופ לא...חחח היא כבר מזמן לא שרה פופ... זה R&B כזה...וגם בלדות... קיצור אלבום משגע... אא הינה טפט שעשיתי...

Lopezit

New member
הרבה זמן לא שרה פופ???

היא תמיד שרה פופ ובאלבום הזה יש גם פופ יש בו הכל ובגלל זה הוא אלבום מושלם

Crunk

New member
היא כבר הפסיקה מג'יי לו לשיר פופ

ג'ני פרום דה בלוק זה היפ הופ. ו"אול איי אב" זה R&B. שלא לדבר על זה שכמעט כל ריברט שחור. חוץ מאיזה שני שירים מעפנים.

Crunk

New member
היא אף פעם לא שרה רק פופ...

היא תמיד גיוונה. If you had my love -R&B waiting for tonight -pop feelin' so good - R&B Let's get loud - Pop Love don't cost A thing - R&B Play - pop ain't it funny - pop I'm real - R&B i'm real remix- R&B ain't it funny remix- R&B I'm gonna be alright remix - R&B Jenny from the block - R&B All i gave - R&B i'm glad - pop baby I love you -R&B Get right - R&B Hold you down - R&B Step Into my world - R&B Whathever you wanna do -R&B

חחח אתה מצחיק אותי

If you had my love -R&B Love don't cost A thing - R&B I'm real - R&B baby I love you -R&B Get right - R&B השירים האלה הם הכל חוץ מאר אנד בי!!!

Crunk

New member
חחח אמר מי שלא יודע להבחין../images/Emo70.gif

אבי... תראה בכל הביקורות, בכל הטקסים, בהכל ג'ניפר מועמדת תמיד קטגורית הR&B. כל השירים שהזכרתי נחשבים R&B וכולם נעשו כאלא להיטים בארה"ב כי התחנות השחורות ניגנו אותם. והראו אותם ב"אם טי וי בייס". כל אחד יגיד לך שזה שירי R&B. זה לא פופ, בריטני זה פופ, כריטינה חגילרה זה פופ.

Crunk

New member
חחח כן...

אבל אבי, באמת אתה לא יודע להבחין בין פופ לR&B. לא סתם כל השירים שציינתי צעדו במצעדי הR&B וקיבלו מועמדויות בקטגוריות הR&B.

טוב ולדעתי אתה לא יודע להבחין...

כאילו, להגיד ש bilu זה שיר אר אנד בי זה פשוט מצחיק....... אבל עזובבבבב אני כבר מכיר אותך אני אתחיל להתווכח איתך זה אף פעם לא ייגמר!

Crunk

New member
חחח אם זה לא שיר שחור

אז למה ניגנו אותו בתחנות החשורות ולמה כל השירים שלה מקבלים מועמדויות בקטגרוית R&B? ולמה כולם תופסים מג'ניפר בארה"ב זמרת שחורה?

חחח רואה?

טוב אז כדי שתהיה מרוצה- אתה צודק, ג'ניפר היא יותר שחורה מסיירה, השירים שלה זה אר אנד בי טהור! אני טיפש שלא מבין במוזיקה, וזהו!

Crunk

New member
חחח שאלתי אותך שאלה...

למה אתה מתחמק? טיפעשששש

טוב אז אני לא יודע

למי אתה מתכוון כשאתה אומר "כולם", אבל לי זה בכלל לא נראה שהיא מוגדרת זמרת "שחורה, אחרת היא גם הייתה מצליחה יותר ועובדה שאתה בעצמך הבאת כל הזמן את העידכונים על ההשמעות בתחנות והמיקומים הגבוהים שלה היו דווקא בתחנות הפופ ולא האורבן והרייטמיק בתחת שלי....

Crunk

New member
חחחחחח

אין שום קשר, גם סיירה הגיעה עם וואן טו סטפ למקום ראשון בתחנות הפופ. ובתחנות הרייטמיק היא הגיעה למקום 2. ובאורבן ל-4. ושאני אומר כולם, זה תחנות הרדיו, בכל הפורומים שאני חבר בהם שעוסקים במוזיקה שחורה ג'ניפר נחשבת שם שחורה, יש אתר כזה של מוזיקה שחורה אז הוא מפרסם כל שבוע רק את המיקומים של האלבומים השחורים והוא שם שם נתונים על ג'ניפר. שלא לדבר על זה שהיא עובדת עם מפיקים שעושים מוזיקה שחורה.

טוב אז האוזן שלי מעוותת

אני עדיין חושב שכמעט וכל השירים של ג'ניפר הם פופ..... זהו אני הולך לישון יש לי מחר יום עיון בלשון בעע

למעלה