סקר!

אני גם שונא את רופרט

אני ראיתי את עונה 8 לפני 7 ולא סבלתי אותו. הוא התאמץ יותר מדי להיות האחד "שאוהבים אותו". לא יכול לסבול אותו.

Uri04

New member
אני שונא את רופרט!!!

Fuck Rupert, fuck him right in the ear!!

אריה31

Member
מנהל
יש בו יתרונות וחסרונות

הוא אדם טוב לב לדעתי, ישר ואמיתי, וזה מה שקנה את הצופים וגם את רוב השורדים. אבל הוא גס מדי לטעמי. בכל מקרה, בעונה השביעית הוא היה דומיננטי מדי, בעונה השמינית לא מספיק חכם. הוא אולי השורד האהוב על הצופים, אבל בהחלט לא שורד מבריק במיוחד.

buffa

New member
לפי ההתרשמות שלי ממנו בהישרדות

אז רופרט הוא סה"כ חביב, אם כי קטנוני למדי (ע"ע "הצלצל שלי! הצלצל שלי! אההה אההה!"). לדעתי הוא בהחלט היווה סוג שונה וחדש של שורד שלא היה בתוכנית לפני כן, ואולי מראהו והתנהגותו התאימו לתפיסת השורד אצל כמה וכמה צופים ובגלל זה היה ההד הזה סביבו. האמת? לא יודעת למה. לא שחקן מבריק (אמממ הישרדות 8 מישהו?) אבל אולי יש כאלו שסחיבת נעליים עושה להם את זה, אז לכו תבינו :)

QAF Fan Block

New member
חחחח

אחד הדברים שיותר הרגו אותי מצחוק זה בעונה השביעית... בפעם הראשונה שמישהו הצביע נגד רופרט (ג'וני פיירפליי) הראו שמתי שהם חזרו לשבט רופרט התחיל לשאוג Who voted for me?!?!!?!? Who voted for ME?!?!?!

אוקי אז ככה!!

יש לי את כל הdvd של הישרדות...וככה שאני צופה ממש הדוקה!! ולדעתי זה ממש שטיות שמי מעריץ גדול של הישרדות לא אוהב את הטובים לדעתי רופרט הוא מותק של בן אדם זו זוכתם לא לאהוב אותו אין לי שום בעיה עם זה ....אבל להגיד שמי שהוא צופה ומעריץ אוהב רק את הרעים זה בולשיט!! רופרט היה מהתחלה התמים של התוכנים בעונה של איי הפנינה !!...והוא השיג לכולם את האוכל!!...בלי רופרט כמה אנשים היו כבר עפים ממזמן.. והוא שמר על הכנות שלו ועל היושר ...שלו.. אז אני לא מכריחה אף אחד להסכים איתי ולא רוצה שיתפתח ריב אבל ...תנו לכינוי שלי לדבר!!!!!!

מה? מי אוהב רעים

אני לא יכולתי לסבול את ג'וני עם השקרים שלו אבל רופרט היה ילדותי ולפעמים מעצבן

SoleSurvivor

New member
אני לא מבין את הנקודה?

"הוא השיג לכולם את האוכל", גם ריץ', בוטצ', מאט וכו', הוא לא המציא את הישרדות וזה לא סיבה להעריץ בנאדם כי יש לו כישרון בדיג. "בלי רופרט כמה אנשים היו כבר עפים ממזמן", בלי כל אחד אנשים היו עפים. בלי סנדרה וכריסטה רופרט היה עף בין הראשונים אם לא הראשון, בלי היידי - ג'נה הייתה עפה. בלי סו - ריץ לא היה מנצח. בלי רוב מ. - אמבר הייתה עפה. בלי מאט - רוב ס. היה עף. הרי תמיד בלי מישהו אחד מאזן הכוחות משתנה, זה שאנשים היו עפים בלעדיו זה לא יחודי זה לכל בנאדם בהישרדות. במיוחד לFOLLOWERS וזה בערך מה שרופרט עשה. בדרייק הוא לא הנהיג כלום הוא רק נשאר בזכות סנדרה וכריסטה ואחרי שהחליטו להעיף אותו - הוא עף. לא היה לו כוח ממשי. באול-סטארס הוא רק הלך אחרי ג'נה לואיס הBANANA-FREAK. תמים? מה תמים בלגנוב דברים של הקבוצה האחרת על ההתחלה? ובקשר לכנות ויושר, ומה עם הלן? ג'נה? אלכס? (מלאו עוד שורדים מהעונה ה1,2,3,4 שלא ראיתי), שוב, רופרט לא המציא את הגלגל. ההבדל היחיד בינו לבין מי שציינתי למעלה זה שהם היו כנים עם החברים והבעלי ברית שלהם, והוא היה כנה עם כולם גם עם האויבים שלו, וזה לא כנות מלאה זה טיפשות (לדעתי כמובן). וכמו שכבר ציינו כאן, הילדותיות הדבילית שלו זה מה שהשניא אותו הכי עלי, העובדה שהוא היה מספיק חוצפן להתעצבן שמישהו נגע בצלצל(או איך שקוראים לזה) או להתעצבן שלא נתנו לו פרס שהוא לא זכה בו, לדעתי זה מראה חוסר בגרות רצינית ואגואיסטיות רצינית. מכאן אני מסיק שהוא לא נחמד כדי שאחרים ירגישו טוב, הוא נחמד כדי שיאהבו אותו. אם הוא באמת היה כזה כנה ומקסים הוא היה עוזר לשי-אן שהוא אמר שהיא ידידה שלו ושאר השבט מתעללים בה כמו ילדה מנודה בתיכון(שזה הסיבה שכולם אהבו אותו) או לפחות לא מתעלם ממנה באתגר הפרס שהוא בחר למי לתת אוכל. אבל כמו הילדים הנגררים בבית ספר, הוא בחר להתעלם ממנה כל פעם ששאר השבט היה שם ולמעשה היה לדעתי צבוע לגמרי ובגלל זה הוא לא ראוי לדעתי להערכה

SoleSurvivor

New member
גם אנשים מהישרדות לא אוהבים אותו

אני אישית לא אוהב אותו, ואם את גם מעוניינת לדעת אז אני יודע שגם אנשים אחרים מהישרדות כמו לקס או ג'נה מורסקה לא מחבבים אותו גם.

SoleSurvivor

New member
הציטוטים שלהם:

מכמה מקורות אני יודע את זה, מהצאט שלהם באתר של אולסטארס, מראיונות שלהם בתקשורת וגם - המקור הכי ברור - תסתכל עליהם באיחוד, כשרופרט הגיע ל4 האהובים ביותר היה להם מבט של "אוי נו באמת" וג'נה אפילו לא מחאה כפיים או חייכה(בניגוד לקולבי,רוב וביג-טום כשהם נבחרו). גם הם אמרו את זה הרבה פעמים כששאלו אותם על רופרט. כמה ציטוטים מהצאט: אית'ן: Mogo_lover: Ethan, what was being around Rupert like? He seems a bit overbearing, yet a hard worker. Ethan: I definitely respected Rupert's work ethic. However, he did like to have control in many of the decisions we were supposed to make as a tribe, like building a shelter, building a raft and finding food. רוב ס.: oohcolby: Rob, how do you feel about Rupert? Rob C: Rupert seems like a good guy, but maybe he should think about borrowing Colby's Shick Quatro. ריצ'ארד האטץ': sansshorts: What did you think of Rupert? Richard: I didn't spend too much time with Rupert in the ALL-STARS game, thankfully. I'm sure he's a good guy, but I didn't care for the way he played. I thought he was over-emotionally involved. ג'נה מורסקה: lilSurvivor: Would you have wanted Rupert on your team though? Jenna M: No, I would not have Rupert on my team nor would I want him to be. אמבר: Mark: Amber, after all that Rupert has done in the Pearl Islands and SURVIVOR: ALL-STARS, not mention he did it back to back, don't you agree he deserves the million Thursday more than any of the other players? Amber: No [laughs]. Just because he did back to back episodes does not mean he played the game the best. He had more than enough time to recover between shows, but he was outwitted, outlasted and outplayed by three other people. Even Jenna lasted longer than him. לקס: Marky: Lex, for each All-Star left on the island, please give one word that you think best describes them. Lex: Big Tom: family; Alicia : tough; Amber: (Laughs) Amber who? Jenna: Hollywood; Kathy: Loyal; Rob: (Laughs) Despicable; Rupert: Overrated; Shii Ann: Snake. Legend41: Hello Lex. Do you agree it was a poor strategic move on Rupert's part in choosing Amber to go on the reward with him? Lex: All of us were left scratching our heads on that one. It seemed almost as brilliant as digging a hole for your shelter on the beach. Everyone left behind unanimously agreed that the most strategic choice would have been to chose the two other people who went farthest in the Challenge, Rob and myself. I honestly don't know what Rupert was thinking. Maybe it was "little" Rupert thinking.

SoleSurvivor

New member
כן

והבחורה הכי יפה שקיימת, אגב
אני הסתכלתי עליה כל האיחוד אז אני יכול להגיד במאה אחוז שהיא לא אוהבת את רופרט, אבל תפסתי כמה אחרים עושים מבטים אז כנראה שגם הם לא מתים עליו

למעלה