לדעתי כל זה מיותר
זה כבר לא סתם שאלה "מי לא אהב את רופרט" זה כבר ממש הפך לשירשור נאצה נגדו. לדעתי לכל בנאדם יש זכות להביע את דעתו פה אבל למה סתם לשמוח לאיד במשפטים כמו "כל עוד אתה שונא אותו בסוף אני שמחה"? ו n I m הוא בחור מלא שנאה. לדעתי ממש לא נכון שהמעריצים ההארד קור של הישרדות לא אוהבים את רופרט, ההפך הוא נכון. *בישראל* המעריצים ההארד קור(וגם כאן -הארד קור- אומר 5 אנשים בפורום הזה אז קחי גם את זה בעירבון מוגבל) לא מתים על רופ', באמריקה מאוד אוהבים אותו. לא חייב לאהוב את המשחק שלו או את השאגות שלו, אבל זה לא סיבה לשנוא אותו. אני אישית לא אהבתי אותו בגלל הילדותיות שלו ובמיוחד בגלל היחס שהוא נתן לשי-אן באולסטארס(שהסברתי בהודעה שלי למטה). אבל לא צריך להגזים וממש להגיב על כל תגובת אנטי-רופרט כאילו את רוצה לכרות לו את הראש ולרקוד בעירום סביב הגופה, סכ"ה בנאדם שהיה די מעצבן. וn I m ושאר אנשים כמוהו פה לא פעם ולא פעמיים אמרו שהם לא שונאים את רופרט בגלל שכולם אוהבים אותו, אלא פשוט בגלל שהם במקרה לא אוהבים את הבחור הכי אהוב בהישרדות. לדעתי זה שטויות שנועד להראות כאילו הם צדקניים עם מניעים טהורים(שוב - לדעתי, לא קובע עובדה), אני אישית מודה שחלק מהאי חיבה אליו זה בגלל שכולם אוהבים אותו, זה רק אנושי להרגיש ככה. כשמישהו שלא מגיע לו קרדיט לדעתי מקבל את כל הקרדיט שבעולם, זה הופך אותו למעצבן ומרגיז יותר. בדיוק כמו שהיחס השלילי והחוסר קרדיט שג'נה מורסקה מקבלת מכמה אנשים פה כי היא יפה ומצליחה, גורם לי להתעצבן עליהם ולתת לה יותר קרדיט כדי "לפצות" על החוסר שהיא מקבלת פה. לא צריך להתבייש בזה זה הרגשות אנושיות, אבל מעצבן שאנשים לא מודים בזה כי אם הם היו מודים בזה אז כולנו היינו יכולים פעם אחת לסגור את נושא הג'נה או הרופרט או הרוב ס. ולעבור הלאה במקום להתקע על זה כל פעם שמישהו מזכיר אותם.