סקר!

QAF Fan Block

New member
סקר!

היי לכולם! לי ולחברה שלי יש ויכוח ישן נושן (עוד מימי הישרדות 8) מה שאני בעצם רוצה להראות לה זה שקיימים עוד אנשים בעולם שלא אוהבים את רופרט! אז בבקשה... אם אתם נתקלים בהודעה שלי ומסכימים איתי תציינו את זה..!! אני מתה מתה מתה להראות לה שאני לא היחידה. תודה רבה!

adi007

New member
המ...

בואי נגיד שאני לא מתה עליו. בהישרדות 7 אהבתי אותו אבל בהישרדות 8 לא ממש...

QAF Fan Block

New member
תודה רבה פעמיים!

קודם כל על התשובה המהירה וב' כל תודה רבה על ההסכמה עם ההצהרה שלי! (אני יודעת שזאת הסכמה חלקית אבל זה מקובל) תודה רבה עדי!

Belle401

New member
שונאת אותו.

אני איתך...(|ספויילר| לעונה 8)

לא סובלת את רופרט, בעיקר לאור העובדה שקודם ראיתי את השרדות 8, וממש לא הבנתי ממה אנשים מתלהבים, הוא שיחק שם בצורה כל כך דבילית, ופשוט הלך אחרי בוסטון רוב בעיניים עצומות. אחרי שראיתי את רופרט בעונה 7, הבנתי למה יש כאלו שאוהבים אותו, הוא פשוט הצליח להשתלב מצויין בכל אווירת הפיראטים, והיה ממש משעשע, לעומת רופרט המעצבן של האולסטרס. אבל בסופו של דבר, הוא יותר מעצבן אותי מאשר משעשע אותי (ביחוד בכל פעם שהוא מוציא שאגות לא ברורות מהפה שלו) ואת המיליון דולר שלו, אני הייתי נותנת למישהי אחרת... (צריך בכלל עוד לשים סימן ספויילר לעונה 8?)

QAF Fan Block

New member
תודה!!

גם אני עשיתי בדיוק כמוך! הורדתי את הישרדות 8 ואחרי זה ראיתי את הישרדות 7 בטלוויזיה. אני מסכימה עם מה שאמרת עליו בהישרדות 7, לא סבלתי את השאגות הלא מוסברות שלו וגם אם את זוכרת יס שמו את אחת השאגות בפרומו וכל פעם ששמעתי אותה השתגעתי מחדש! מבחינתי המיליון שהוא קיבל לא הגיעו לו בגרוש! אפילו רוב יכל לקבל אותם, כל אחד חוץ ממנו

Sole Survivor

New member
לפי דעתי

בהשרדות 7 הוא היה בסדר ואהבו אותו השורדים אבל באול סטאר הוא סתם היה טיפש ודעתן...

QAF Fan Block

New member
וואו!

האמת היא שלא ציפיתי לתגובות כאלו.. הייתי מסתפקת באדם אחד שמסכים איתי החברה שלי אמרה לי שאני אצטער על השרשור הזה כי יזרקו אותי מהפורום.. היא גם אמרה שלא קיימים אנשים ששונאים את **רופרט החמוד** ואם כן אז הם משוגעים כמוני...... אז תודה רבה לכולם ואני יכולה להגיד בלב שלם.. I rest my case!! אם יש אנשים נוספים שמסכימים איתי אתם יותר ממוזמנים להביע את דעתכם

n l m

New member
את ממש לא היחידה

רוב המעריצים הרציניים של השרדות אלו שמתמקדים בכל פרט ובכל דבר לא סובלים את רופרט אני קורא לו "צחי אירני" של השרדות זאת אומרת אוהבים אותו אבל ממש לא ברור למה

QAF Fan Block

New member
חחחחח

ממש הצחקת אותי. אני חושבת שרופרט הוא בנאדם שאוהבים בהתחלה עד שמתחילים ממש להתעמק בדמות שלו. אני זוכרת במעורפל שבפרקים הראשונים לא ממש שמתי לב אליו בצורה מיוחדת. הוא התחיל ממש לעצבן אותי שהוא הדגיש כל הזמן שהוא הProvider ושככה הוא מבטיח לעצמו את מקומו בשבט, הוא ממש חירפן אותי עם השאגות שלו ומה שעוד יותר הטריף לי את השכל זה איך שאנשים מעודדים אותו לשאוג כאילו אנחנו בג'ונגל.... כדאי שאני אפסיק. "הויכוח" הזה עם החברה שלי, כמו שציינתי, הוא מאוד ותיק אז כבר הספקתי להתווכח על זה ברמות מאוד מדוקדקות. ולמקרה ששכחתי- תודה!

SoleSurvivor

New member
לדעתי כל זה מיותר

זה כבר לא סתם שאלה "מי לא אהב את רופרט" זה כבר ממש הפך לשירשור נאצה נגדו. לדעתי לכל בנאדם יש זכות להביע את דעתו פה אבל למה סתם לשמוח לאיד במשפטים כמו "כל עוד אתה שונא אותו בסוף אני שמחה"? ו n I m הוא בחור מלא שנאה. לדעתי ממש לא נכון שהמעריצים ההארד קור של הישרדות לא אוהבים את רופרט, ההפך הוא נכון. *בישראל* המעריצים ההארד קור(וגם כאן -הארד קור- אומר 5 אנשים בפורום הזה אז קחי גם את זה בעירבון מוגבל) לא מתים על רופ', באמריקה מאוד אוהבים אותו. לא חייב לאהוב את המשחק שלו או את השאגות שלו, אבל זה לא סיבה לשנוא אותו. אני אישית לא אהבתי אותו בגלל הילדותיות שלו ובמיוחד בגלל היחס שהוא נתן לשי-אן באולסטארס(שהסברתי בהודעה שלי למטה). אבל לא צריך להגזים וממש להגיב על כל תגובת אנטי-רופרט כאילו את רוצה לכרות לו את הראש ולרקוד בעירום סביב הגופה, סכ"ה בנאדם שהיה די מעצבן. וn I m ושאר אנשים כמוהו פה לא פעם ולא פעמיים אמרו שהם לא שונאים את רופרט בגלל שכולם אוהבים אותו, אלא פשוט בגלל שהם במקרה לא אוהבים את הבחור הכי אהוב בהישרדות. לדעתי זה שטויות שנועד להראות כאילו הם צדקניים עם מניעים טהורים(שוב - לדעתי, לא קובע עובדה), אני אישית מודה שחלק מהאי חיבה אליו זה בגלל שכולם אוהבים אותו, זה רק אנושי להרגיש ככה. כשמישהו שלא מגיע לו קרדיט לדעתי מקבל את כל הקרדיט שבעולם, זה הופך אותו למעצבן ומרגיז יותר. בדיוק כמו שהיחס השלילי והחוסר קרדיט שג'נה מורסקה מקבלת מכמה אנשים פה כי היא יפה ומצליחה, גורם לי להתעצבן עליהם ולתת לה יותר קרדיט כדי "לפצות" על החוסר שהיא מקבלת פה. לא צריך להתבייש בזה זה הרגשות אנושיות, אבל מעצבן שאנשים לא מודים בזה כי אם הם היו מודים בזה אז כולנו היינו יכולים פעם אחת לסגור את נושא הג'נה או הרופרט או הרוב ס. ולעבור הלאה במקום להתקע על זה כל פעם שמישהו מזכיר אותם.

QAF Fan Block

New member
אתה צודק

גרררר עם התפוז המטומטם...עכשיו אני צריכה לכתוב את ההודעה שוב! נקווה שאני אזכור את כל מה שרציתי להגיד...... אני מסכימה איתך שהעובדה שעניתי לכל אחד באופן אישי היא פסולה. הקטע הוא שבהתחלה היו לי תגובות מהירות וממש התלהבתי, אז הגבתי לאנשים של היום הראשון, אחרי שראיתי שזה ממשיך הרגשתי שזה לא יהיה בסדר לענות רק לאנשים שבהתחלה ולא לשאר אז התגובות היו מכורח. הגעתי לשלב שאמרתי לחברה שלי שאני חושבת שימחקו לי את השרשור כי הוא הפך לשרשור נאצה-כמו שאמרת. האמת היא שהשנאה שלי לרופרט התחילה מכל הדברים הילדותיים שהוא עשה והיא התעצמה ככל שראיתי כמה החברה שלי מעריצה אותו יותר על כל שטות כזאת, נראה לי שבשלב מסויים פשוט המשכתי להגיד כמה אני שונאת אותו רק כדי לעצבן אותה. השרשור הזה כבר נתן לי תחושות רחמים על רופרט וה"סקילה" שהובלתי. אני מצטערת אם השרשור שלי עורר אילו ריבים ישנים או יצר חדשים בקרב הפורום. באמת שהייתי מסתפקת רק באדם אחד או שניים שיסכימו איתי וממש לא ציפיתי לתגובות כאלה. אז שוב סליחה, שירה

SoleSurvivor

New member
לא צריך להגזים זה לא חטא או משהו :)

כולם פה נגררים מדי פעם לויכוח פה והולכים על זה אקסטרים. בטח עם בחור מעצבן כמו רופרט אני יכול להבין

R y a n O

New member
גם אני שונא את רופרט!

איך הרבה אנשים אהבו אותו? איך הוא היה חביב הקהל? איך נתנו דווקא לו מיליון דולר

QAF Fan Block

New member
../images/Emo45.gif אתה צודק

גם אני לא מבינה מה יש בו שסוחף אנשים ככה. אולי אני אשכנע את החברה שלי לכתוב מה היא אוהבת בו. מי יודע? אולי דרך הכתיבה היא תבין כמה זה מטופש...P-:

למעלה