סקר

עונה

אף פעם לא פגשתי אותה פנים מו פנים יש לי תמונות שלה רוני לא צילצלה והלוואי שהיא תתקשר הייתי עושה הכל כדי לפגוש אותה יש לי תמונות על המחשב השיר שאני הכי אוהב זה סוד ג'נגל לא ראיתי כך שמסטיק תסרוקת-חלק רוני בשבילי היא-

perrinat

New member
אמממ...

כמה פעמים פגשת את רוני? לא זוכרת, נראה לי 7 פעמים מה יש לך של רוני? (חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי) יש לי דיסק חתום וגלויה תלויה במשרד, כתבות ותמונות הבאתי לאמירה
רוני צילצלה אלייך? כן, ביומולדת
כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב? 500 נראה לי... איזה שיר אתה הכי אוהב מהדיסק? אני רוצה, סוד, בוא וננסה שוב, פועם בגללך, מאמינה בך. איפה יותר אהבת את רוני? גונגל או מסטיק? לא רואה מסטיק, ככה שאני לא יכולה להשוות... איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוני? חלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל)? הכל

שירוש סוף סוף עונה לסקר שלך../images/Emo24.gif

כמה פעמים פגשת את רוני?6 מה יש לך של רוני? (חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי)?תמונותתת והרבה,חתימה{שלוש או ארבע}...וגם קצת כתבות רוני צילצלה אלייך?עדיין לא...אממ אממ
עד כמה היית מסתכן בשביל לפגוש את רוני? מה היית עושה?פורצת לאולפני הרצליה כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב?הרבה...הפסקתי לספור... איזה שיר אתה הכי אוהב מהדיסק?רוח סתו איפה יותר אהבת את רוני? גונגל או מסטיק?שתיהם
איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוני? חלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל)?הכל שפוט הכל
היא מדהימה
ולסיום, "רוני בשבילי היא...":פשוט קסם

חח... הרבה זמן לא הייי כאן..

כמה פעמים פגשת את רוני? פעם אחת. מה יש לך של רוני? (חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי) יש לי כתובת, טלפון, תמונות, כתבות, חתימה וכו'. רוני צילצלה אלייך? לא אבל אני צילצלתי אליה. עד כמה היית מסתכן בשביל לפגוש את רוני? הייתי מסתכנת אבל לא יותר מדי... מה היית עושה? אין לי מושג... כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב? קנו לי מחשב חדש... רבל מהמחשב הקודם יש לי פווווווווול תמונות! איפה יותר אהבת את רוני? גונגל או מסטיק? אותו דבר! איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוני? חלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל)? רוני היא מדהימה לכן כל דבר מתאים לה! "רוני בשבילי היא..." סופרסטארית אמיתית!!!

למעלה