סקר

Sweety Shiri

New member
סקר

כמה פעמים פגשת את רוני? מה יש לך של רוני? (חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי) רוני צילצלה אלייך? עד כמה היית מסתכן בשביל לפגוש את רוני? מה היית עושה? כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב? איזה שיר אתה הכי אוהב מהדיסק? איפה יותר אהבת את רוני? גונגל או מסטיק? איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוני? חלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל)? ולסיום, "רוני בשבילי היא..."

נסיכת pop

New member
../images/Emo140.gifעונה../images/Emo140.gif

כמה פעמים פגשת את רוני? 8
מה יש לך של רוני? (חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי) מה אין לי
חתימות
והרבה תמונות
מליון כתבות
-ה-כ-ו-ל- מחזיקי מפתחות... קופסה מהממת
פוסטרים-לא על הקיר-מודה
דיסק(דהה) זהו לא עולה לי עוד כלום בראש...אולי מיכליע זוכרת היא תמדי עושה לי סדר
רוני צילצלה אלייך?ברור
עד כמה היית מסתכן בשביל לפגוש את רוני? מה היית עושה? לדעתי כבר סכנתי את עצמי שהתקרבתי לשומרים שלה... עד פה
כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב? אני לא הולכת לספור הכול מסודר בתקיות (כל דבר שיש מעל 8 תמונות יש לזה תקיה.. למשל פסטיגל מסטיק וכו'...)
איזה שיר אתה הכי אוהב מהדיסק?אני לא יודעת... אין כזה דבר שאני שומעת רוני ואני מעבירה שירר מבחינתי כולם יפים.. זה יותר ויש פחות אבל את כולם אני אוהבת
איפה יותר אהבת את רוני? גונגל או מסטיק? מסטיק
איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוני? חלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל)? נחשו...מי שמכיר אותי טוב יודע
קוקו גבוהה
ולסיום, "רוני בשבילי היא...הסופרסטארית"

manorking

New member
יאא גם אני רוצה!

איך אני יכול לגרום לרוני להתקשר אלי???? והאם יש מפגשי מעריצים עם רוני?

Sweety Shiri

New member
../images/Emo24.gif

אם תכתבי הרבה בפורום ויכירו אותך היא תתקשר אלייך בימהולדת... ואנחנו לא יודעים בקשר למפגש... הלוואי!!!

Sweety Shiri

New member
עכשיו היא עסוקה מאוד עם הפסטיגל

ןבינואר היא כנראה מתגייסת... אבל היא כתבה פה וקראה הודעות

אפשר לשאול אותך משהו?....

287919161 איך היא מתקשרת אלייך?... בבקשה את יכולה לענות ליייי אני רוצה לדעת.... כנסי לי לאייסקיו בבקשה!!!

Sweety Shiri

New member
עונה

כמה פעמים פגשת את רוני? 4 מה יש לך של רוני? (חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי) תמונות, חתימות, פוסטרים כתבות, דיסק... רוני צילצלה אלייך? כן עד כמה היית מסתכן בשביל לפגוש את רוני? מה היית עושה? הכל, איך נראה לכם נכנסתי לאולפנים?... כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב? 500+ איזה שיר אתה הכי אוהב מהדיסק? כולם איפה יותר אהבת את רוני? גונגל או מסטיק? בשניהם, בג'ונגל היא הופיעה כל הזמן אבל מסטיק זה יותר חמוד... איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוני? חלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל)? הכל חוץ מצמות ומה שעשו לה בבננה שכל השיער היה צמוד לראש... ולסיום, "רוני בשבילי היא..." הכל!!!

אפשר לשאול אותך משהו...?

287919161 רציתי לדעת איך היא מתקשרת אלייך?.. יש לך קשר איתה?????? בבקשה תעני לייייייי כנסי לאייסקיו ותעני ליייי

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

כמה פעמים פגשת את רוני?ממ..כולל הפסטיגל
סביבות 5 פעמים
מה יש לך של רוני
(חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי)
תמונות
חתימות
תמונות שלי איתה
דיסק
כתבות
פוסטרים אבל אנ'לא תולה אותם רוני צילצלה אלייך
כן,ביומולדת
עד כמה היית מסתכן בשביל לפגוש את רוני
מה היית עושה?אממ..תלוי מה היו מבקשים. כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב
להתחיל לספור
בסביבות 20,כי פירמטו לי ת'מחשב זה מזכיר לי להתחיל להעלות תמונות..... איזה שיר אתה הכי אוהב מהדיסק
מאמינה בך
איפה יותר אהבת את רוני
גונגל או מסטיק
אממ..זה אותו דבר. אותו אולפן,אותם מנחים (רק +2 מנחים
) אבל יותר אהבתי את מסטיק. איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוני
חלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל)
חלק והקצוות קופצני. ולסיום, "רוני בשבילי היא..."

יש לך קשר אלייה?

287919161 רציתי לדעת איך היא מתקשרת אלייך?.. יש לך קשר איתה ?.. בבקשה תעני לי כנסי לאייסיקיו שלי ותעני לי בבקשה

manorking

New member
עונה

כמה פעמים פגשת את רוני?
אני מת לפגוש אותה!! מה יש לך של רוני? (חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי)
בערך 1300 תמונות שאספתי........ רוני צילצלה אלייך?
הלוואי עד כמה היית מסתכן בשביל לפגוש את רוני? מה היית עושה?
ההיתי עושה כל דבר אפשרי. כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב?
1300 בערך. איזה שיר אתה הכי אוהב מהדיסק?
"אני רוצה" וסופרסטאר כמובן. איפה יותר אהבת את רוני? גונגל או מסטיק?
לצערי לא ראיתי אף אחת מהתוכניות... איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוני? חלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל)?
ברור שכל דבר מתאים לרוני. ולסיום, "רוני בשבילי היא..."
הסופרסאר

didi2006

New member
עונה:

כמה פעמים פגשת את רוני: 2 פעמים מה יש לך של רוני: הקיר שלי מפוצץ יש לי 2 דיסקים שלה יש לי הרבה כתבות אם יש לי תמונות מהופעות שהלכתי אליהם מחזיק מפתחות (הכנתי לתא שלי) ואני חושב שזהור רוני צילצלה אליך: עדיין לא עד כמה היית מסתכן בשביל ליפגוש את רוני: הייתי נותן למאבטח 100 ש"ח (זה כבר עבד פעם) כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב: לא ספרתי אבל ניראה לי ש-1200 איזה שיר אתה הכי אוהב מהיסק: אם אתה או אם זה הוא (ואת השאר כולם) איפה יותר אהבתה ליראות את רוני: מסטיק (פשוט אין לי yes ולא ראיתי כל כך) איזה תיסרוקת הכי מתאימה לרוני: חלק רוני בישבילי היא נסיכת פופ

../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifעונה../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

כמה פעמים פגשת את רוני
אמממ פעם אחת כי אני גרה רחוק וכל פעם שהיא הופיעה ת"א לא יכולתי לבוא
באסה. מה יש לך של רוני? (חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי)
טוב יש לי כל דבר אפשרי
כתבות,תמונות,חתימה,פוסטרים... רוני צילצלה אלייך
כן
איזה מתוקה היא. עד כמה היית מסתכן בשביל לפגוש את רוני
מה היית עושה
הייתי מוכנה לקפוץ באנגי(טוב זה לא הוגן כי אני רוצה במילא לעשות את זה). כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב
פירמטו לי אותו אז יש לי לא הרבה אבל אני משתדלת שרק המאוד יפות יהיו(על מי אני עובדת
כולם יפות) איזה שיר אתה הכי אוהב מהדיסק
רוח סתיו איפה יותר אהבת את רוני
גונגל או מסטיק
גונגל כי זאת הייתה הפעם הראושנה שרוני הייתה מול המסך אז זה היה נחמד יותר. איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוני
חלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל)
בייביליס. ולסיום, "רוני בשבילי היא..."
הסופרסטאר

vitush

New member
../images/Emo99.gifעונה../images/Emo99.gif

כמה פעמים פגשת את רוני?נראה לי 5 פעמים מה יש לך של רוני? (חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי)הודעה שהיא השעירה לי(היא איחלה לי מזל טוב) וחתימה תמונותתת מלאאא כתבות 4 דיסקים 1 דיסק של הפסטיגל רוני צילצלה אלייך? כן היוםםםםם היא איחלה לי מזלח טובבב איזה מאמייייי עד כמה היית מסתכן בשביל לפגוש את רוני?אמ...כמה שהיה צריך להסתכן חחח... מה היית עושה?כל דבר אפשרי.. כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב?262 כי זה מחשב חדש אז אין לי כל כך הרבה... איזה שיר אתה הכי אוהב מהדיסק?את כולם אבל הכי הכי אם אתה או אם זה הוא ו בוא וננסה שוב איפה יותר אהבת את רוני? גונגל או מסטיק?גם וגם איפה שהיא לא תהיה אני יאהב אותההה איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוני? חלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל)?הכל יפה אבל מכיון שאני אוהבת טלטלים אז ביביליס ולסיום, "רוני בשבילי היא..." רוני בשבילי היא הכוכב
והמלכה

עונההה

כמה פעמים פגשת את רוני אמממ פעמיים כי אני גר רחוק ורק שהיא מופיעה בגליל אז אני יכול לבוא, חוץ מזה נסעתי לרמת גן להשתתף בקליפ שלה "סוד". מה יש לך של רוני? (חתימה/ כתבות/ תמונות... או כל דבר אחר אפשרי) טוב יש לי כל דבר אפשריכתבות,תמונות,חתימה,פוסטרים... רוני צילצלה אלייך לא בעסה. עד כמה היית מסתכן בשביל לפגוש את רוני מה היית עושה הייתי מוכן לקפוץ באנגי(וכל דבר בשבילה). כמה תמונות יש לך של רוני על המחשב פירמטו לי אותו אז יש לי הרבה אבל אני משתדל שרק המאוד יפות יהיו(על מי אני עובד כולם יפות) איזה שיר אתה הכי אוהב מהדיסק סוד כמובן איפה יותר אהבת את רוניגונגל או מסטיק גונגל כי זאת הייתה הפעם הראושנה שרוני הייתה מול המסך אז זה היה נחמד יותר. איזו תסרוקת לפי דעתך הכי מתאימה לרוניחלק, בייביליס, צמות או חלק ובקצוות קופצני (כמו ב DVD של הפסטיגל) בייביליס. ולסיום, "רוני בשבילי היא..." הסופרסטאר רוני נסיכת הפופ שלייייייי

למעלה