סקר

מלאכית16

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

אתה אוהב את אלן ריקמן, או שסתם קפצת לבקר

Thestral

New member
הוא קפץ לבקר ו../images/Emo79.gif../images/Emo31.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

Commie1

New member
אני לא מתכוון

להישאר. אז אם אתן רוצות לדבר....במסרים.

Thestral

New member
נממממממ../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

השם שלי: אבו חסן אל-אלי מזמיר. 2. כינוי\ם: טי-ג'ונס, u-man, סופלייור
3. ארץ לידה: טורקמניסטאן 4. בית ספר ומסלול: עמית, כביש 4 5. איך היית רוצה להיקרא: דודי בלסר 6. תבלין מועדף: פפריקה/מלח 7. שתיה מועדפת: מנגו
8. דאורדורנט\בושם: cusi-maia 4 men 9. שמפו וקונדישינר:SP 10. האם שחית בעירום פעם:כןD:(לא
) 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בוודאי
12. צבע מועדף:|סגול|
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:ונדליזם באזריעלי, ושנולדתי. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 605 15. כרית אחת או שתיים: תלוי במצב-רוחי
16. חיות מחמד: קסםםםםםםםםםםםםםםםם 17. סרט מועדף: דוגמה 18. מוזיקה בכללית: אין לי כח 19. מכונית אידיאלית:שעושה את כל העבודה 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אנדרלמוסיה 21. אוכל מועדף\ שנוא:ארבה 23. חבר\ה לעתיד:טיירה בנקס
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא 25. היחסים עם ההורים :
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אנגליה/יפן/אוסטרליה 27. ממתק מועדף: הרשיס 28. נעליים מועדפות: ספורט 29. שיר מועדף: אירוניק 30. אתר מועדף: www.ogrish.com 31. ספורט מועדף (לצפייה):
מזל שלצפיה
המממ... אולימפיאדה 32. הספורט המועדף (למשחק):
גומיD: 33. הרגע הכי משפיל בחייך: יש יותר מאחד 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:דודי בלסר
36. אוספים: עדיs 37. מה הפחד הכי גדול שלך:שעדי תמות
38. תגיד מילה טובה...:זין 39. ספר מועדף: ה"פs 40. עיתון מועדף: ראש1 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:בנות גילמור 42. כמה טיפים מהחיים: אל תמותו זה לא בריא 43. מועמד פוליטי: הילה לשלטון
44. מפלגה: "צוות תמנונתול" 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל:דואר^-^ 47. זמר אהוב : יש כמה 48. זמרת אהובה: יש גם כמה 49. להקות: גם כמה 50. סרט מצוייר אהוב:אלאדיייייייייייייייייייייייייייייייייייין^_^ 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:מכוער, דביל, נעל, אנדרלמוסי 52. אתה שונא אנשים ש..: אומרים לי שאני לא מכוער 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם אנשים שאומרים לי שאני לא מכוער 54. אני אוהב/ת: הילה
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:איאן מק'קלן
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ג-ל-ע-ד--ש-ג-ב-
-
-
57. מה הכי מגעיל אותך: גלעד שגב
58. מה את/ה הכי אוהב?: עדיומאיה
59. משפטים שלך לסיכום:למורים זה אנדרלמוסיה גלקטית הפועלת בשיתןף עם חמוס אכזרי, כלומר: מאיה כוסית

Thestral

New member
אני משנה את../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

החברים הכי טובים, לחתולה שלי ולפורום משוב ותמותו כולכם[חוץ ממאיה]

../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

8. דאורדורנט\בושם: cusi-maia 4 men אתה מצחיק אותי כל פעם מחדש. אני מתה עליך, למרות שאתה מבריז כל הזמן....

t h u m p e r

New member
שובי דובי דו =]

1. השם שלי: מיכל. 2. כינוי\ם: ממוטה. 3. ארץ לידה: ישראל. 4. בית ספר ומסלול: חרא. 5. איך היית רוצה להיקרא: נעמה. 6. תבלין מועדף: קינמון. 7. שתיה מועדפת: פפסי מקס. 8. דאורדורנט\בושם: ליידי ספיד סטיק ודולצ'ה דגבנה. 9. שמפו וקונדישינר: הוואי. 10. האם שחית בעירום פעם: לא.. אבל אין לי דירה עם מרפסת ליייים. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כמובן
. 12. צבע מועדף: כחול. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: נטע, עדי, שבלוד. 15. כרית אחת או שתיים: 2. 16. חיות מחמד: ספוקי הכלב האכזר
. 17. סרט מועדף: יוסי וג'אגר. 18. מוזיקה בכללית: ישראלית. 19. מכונית אידיאלית: כזו שנוסעת...
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: כפרעליי. 21. אוכל מועדף\ שנוא: שנוא- ממולאים. אהוב- ספגטי בולונז. 23. חבר\ה לעתיד: הא?! 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:not! 25.היחסים עם ההורים: טופים. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אוסטרליה
. 27. ממתק מועדף: עם שוקולד. 28. נעליים מועדפות: ספורט. 29. שיר מועדף: כרגע, עם חזרתו של מחשבי האהוב לחיים- לוליטה. 30. אתר מועדף: תפוזונות
. 31. ספורט מועדף (לצפייה): אין כזה. 32. הספורט המועדף (למשחק): שינה נחשב ספורט?!
33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זכור לי. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: החופש הגדול- בשבילי זה חג. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לעברי. 36. אוספים: בובות. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות. 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה.
39. ספר מועדף: צלילי המוזיקה באנגלית
40. עיתון מועדף: ידיעות אחרונות. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: משחק מכור. 42. כמה טיפים מהחיים: לישון זה פנאאאאן. 43. מועמד פוליטי: יוסי ביילין. 44. מפלגה: יחד. 45. חום או קור: קור
. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר. 47. זמר אהוב : עברי. 48. זמרת אהובה: אתי אנקרי. 49. להקות: counting crows. 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות. 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שיקו, לייים, חם לי בגוף, מ-ח-ט-ב. 52. אתה שונא אנשים ש..: צועקים עליי. 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם. 54. אני אוהב/ת: את חברי הפורום הזה
. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: היד שלי?! |כפרעליי, מנשקת את עצמי בפרעות| 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: שישליק. 57. מה הכי מגעיל אותך: הקיא של אורחי היום
. 58. מה את/ה הכי אוהב?: מוזיקה ישראלית. 59. משפטים שלך לסיכום: בהזדמנות זו אני רוצה להודות למאיה, שנתנה לי את הבטחתה שאני הנחקרת הבאה ומסתבר שהיא בכלל לא ידעה עם מי היא מדברת.

עוד אחד, טוב עד מתי?!?!../images/Emo54.gif

השם שלי: מאיה 2. כינוי\ם:מאיו 3. ארץ לידה:ישראל
4. בית ספר ומסלול:"תיכון חדש ת"א", מגמת צרפתית וכימיה 5. איך היית רוצה להיקרא: מאיינה 6. תבלין מועדף:סוכר 7. שתיה מועדפת:מיץ תפוזים סחוט טבעי 8. דאורדורנט\בושם: DOVE ואיסי מיאקי 9. שמפו וקונדישינר: קרליין והוואי 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:רק אנשים מסוימים וממש חסרי מזל 12. צבע מועדף:כל צבעי הקשת
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: שלומפה, שוצי, גזר , מורני ורוני
15. כרית אחת או שתיים:אחת
16. חיות מחמד:טריקסי
17. סרט מועדף:שיער 18. מוזיקה בכללית:ישראלי 19. מכונית אידיאלית:סובארו פשע של אמא
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"חס וגראס" 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף- הכל, שנוא- ארבה מטוגן 23. חבר\ה לעתיד:למה לא....
חבר, חברה, מה זה כבר משנה בימינו... 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:בכיף
25. היחסים עם ההורים :סבביש 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אוסטרליה 27. ממתק מועדף:שוקולד 28. נעליים מועדפות:כפכפי עור שנטי 29. שיר מועדף:שוב לומר לכם?!?! "משתוללים בכפר"\שוטי הנבואה 30. אתר מועדף:תפוז אנשים 31. ספורט מועדף (לצפייה):קרלינג
32. הספורט המועדף (למשחק):באולינג, אם אפשר לקרוא לזה ספורט... 33. הרגע הכי משפיל בחייך:תראו, יש גבול
34. איזה חג אתה הכי אוהב:יום המרמיטה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:חחחח....כה מבדר...ע"ע23 36. אוספים:לא 37. מה הפחד הכי גדול שלך:מוות של אחרים 38. תגיד מילה טובה...:אהבה, אחווה, שלום, פרחים, חסרות מילים טובות בימינו? 39. ספר מועדף:ה"פ, ולאחרונה "צופן דה וינצ'י", מומלץ מאוד
40. עיתון מועדף:הארץ 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:רגלים קרות לשעבר 42. כמה טיפים מהחיים:לעולם, אבל לעולם, אל תשימו גרב צבעוני בכביסה לבנה 43. מועמד פוליטי:עלה ירוק....מר"צ, תמשיכו בכיוון הזה... 44. מפלגה: אותו כנ"ל 45. חום או קור:חום 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר, הכי כיף לקבל מכתב בדואר
47. זמר אהוב : פרדי 48. זמרת אהובה: אלאניס 49. להקות:קוין, שוטי הנבואה, היהודים, נירונה, גאיה....וכ"ו 50. סרט מצוייר אהוב:בת הים הקטנה ופיטר פן 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:צחוק, שלום, אנושיות, הבנה 52. אתה שונא אנשים ש..:משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: משרים תחושת בדידות 54. אני אוהב/ת:את כוווווווווווווולכם
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:ביני לבין עצמי
56. האנשים שאת/ה הכי שונא:מה, בשמות כאילו?!?! 57. מה הכי מגעיל אותך:צדפות 58. מה את/ה הכי אוהב?:אנשים 59. משפטים שלך לסיכום:ציטוט מאוד רב משמעות-"דוד אוהב אותך,אל תגידי שלא ידעת, דוד אוהב אותך ורוצה לעשות לך בת, או בן, או משהו
"

למעלה