סקר

סקר

כי לא היה פה די הרבה זמן סקר..(יומיים
) השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18. מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב : 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

מוי מוי מוי צרודה../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

. השם שלי: נטע 2. כינוי\ם: נטוש,תותי,נטויז'ן 3. ארץ לידה: יזראל 4. בית ספר ומסלול: אורט דפנה קרית ביאלק 5. איך היית רוצה להיקרא: הגר, אוו משו מיוחד .. אבל השם שלי גם סבבי 6. תבלין מועדף: מממ מלח 7. שתיה מועדפת: פפסי מקס 8. דאורדורנט\בושם: דורדוראנט של מיד נייט ובושם של קנזו 9. שמפו וקונדישינר: מממ זה מתחלף,כרגע זה הרבל אסנס 10. האם שחית בעירום פעם: *לא מגיבה* 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ממממ לפעמים.. 12. צבע מועדף: ורוד 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: ממ לא.. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מיכל ועדי.. 15. כרית אחת או שתיים: 9 16. חיות מחמד: מממ הדגש שלי שמופי מת.. 17. סרט מועדף: ממ ספידרמן 18. מוזיקה בכללית: ממ הכול חוץ ממזרחית דיכאונית 19. מכונית אידיאלית:ממ כזאת עם גג נפתח :) 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: בוב תעשה לי ילד,אממ חפיף,סעעעעעעעעעעמק ובעעעעע 21. אוכל מועדף\ שנוא: מממכול מה שאמא הכינה ומה שיש בו שוקלד.. 23. חבר\ה לעתיד: מממ 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא|8-| 25. היחסים עם ההורים : בסדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לונדון 27. ממתק מועדף: ממ מארס.. 28. נעליים מועדפות: עקבי סטיליסטו ואולסטאר 29. שיר מועדף: אין לי מעודף... אני אוהבת את כול השירים שלי בצורה שווה 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק): נאדה 33. הרגע הכי משפיל בחייך: מממ שנפלה לי החזיה בבריכה.. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה מקבלים מלא מלא כסף 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: מממ לפנינה רוזנבלום ( not 36. אוספים:ממממ כלום.. 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שמי שאני אוהבת יפגע 38. תגיד מילה טובה...:פורום שולט הא?! 39. ספר מועדף: ממ"החיים הסודיים של הדבורים" 40. עיתון מועדף: "ראש 1" 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:"בנות גילמור" 42. כמה טיפים מהחיים: תאכלו הרבה ירקות ותהיו שמחים שיהיה לכם תמיד משו ורוד בתיק 43. מועמד פוליטי: כרגע? אפחד כולם מושחטים! 44. מפלגה: כנ"ל 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר! 47. זמר אהוב : גלעד ועברי 48. זמרת אהובה: מיקה קרני 49. להקות: מיוז, אונסנס, כנסיית השכל, היהודים, שייגעצ,דג נחש.. 50. סרט מצוייר אהוב: או יש הרבה:מלך האריות,אלאדין,נמו,היפה והחיה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: ורוד,ורוד,ורוד ובוב 52. אתה שונא אנשים ש..:מנסים להיות מגניבים, ערסים,פרחות 53. אתה שונא מקומות ש..: חשוך בהם ומעשנים שם.. 54. אני אוהב/ת: אווו את כולללללכם ואת שיקו ואת הצבע ורוד ואת גלעד 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מממ אלן 56. האנשים שאת/ה הכי שונא : מממ אני לא שונאת אנשים.. 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים שכופים את עצמם על אחרים ולא רק בצורת אונס.. 58. מה את/ה הכי אוהב?: את המשפחה ואת החברים 59. משפטים שלך לסיכום: אני נשמעת כמו זונה מאחורי טלפון שהפכה להיות צרודה בעצמה... וזה כבר 3 ימים

GothicAngel

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

השם שלי: מיכל 2. כינוי\ם: מיץ', מיץ' ביץ', ביץ', מיצ'אל 3. ארץ לידה: ישרא-הל 4. בית ספר ומסלול: תיכון קריית חיים 5. איך היית רוצה להיקרא: מאיה 6. תבלין מועדף: מלח, דה
7. שתיה מועדפת: קולה, רדבול (נותן לך כנפיים..) 8. דאורדורנט\בושם: דהלקאוי, ליידי ספיד סטיק ג'ל 9. שמפו וקונדישינר: הוואי קיץ 10. האם שחית בעירום פעם: נייט 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים..
.. רעה שכמותי. 12. צבע מועדף: בורדו, שחור וכחול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא חושבת..
14. חברים\ות הכי טובים\ות: ניצן, שיר וטופז 15. כרית אחת או שתיים: 2 16. חיות מחמד: כלבה ודגים 17. סרט מועדף: פורסט גאמפ 18. מוזיקה בכללית: רוק 19. מכונית אידיאלית: פרארי 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: חופשי, הכי משהו בארץ, אנאערף, "וואי!", ראסמי, ועוד כמה שלא עולים לי לראש.. 21. אוכל מועדף\ שנוא: מק רויאל מועדף, שנוא חצילים, בעעע.. 23. חבר\ה לעתיד:
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: במידה מסויימת..
25. היחסים עם ההורים : סבירים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אוסטרליה 27. ממתק מועדף: פסק זמן 28. נעליים מועדפות: אול סטארס 29. שיר מועדף: אנאערף 30. אתר מועדף: אין
31. ספורט מועדף (לצפייה): המממ.. כלום. 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל, שחייה וחדר כושר 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא יודעת..
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח, דהה.. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אנג'לינה ג'ולי 36. אוספים: אין 37. מה הפחד הכי גדול שלך: להשאר לבד בעולם 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה!
39. ספר מועדף: הארי פוטר וגביע האש.. (אווו..) 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אין 42. כמה טיפים מהחיים: להשלים עם מה שיש 43. מועמד פוליטי: ..? 44. מפלגה: עבודה.. חיחי 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב : בריאן אדאמס, לני קרביץ 48. זמרת אהובה: דידו 49. להקות: הדג נחש, נירוונה, רד הוט צ'ילי פפרז, דרים טיאטר ובלה בלה בלה.. 50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: הממ.. אולי אחר כך?
52. אתה שונא אנשים ש..: מתנשאים, חושבים שהם יותר מסכנים, לא יודעים להקשיב. 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם. 54. אני אוהב/ת: הרבה דברים!
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: יואב 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: חטניקיות מתלהבות 57. מה הכי מגעיל אותך: אנאערף.. 58. מה את/ה הכי אוהב?: את עצמי!!!LOL
59. משפטים שלך לסיכום: היה ארוך. וזהו.

night mare

New member
אוקי

1. השם שלי: אפריל 2. כינוי\ם: she-dog 3. ארץ לידה: בולגריה 4. בית ספר ומסלול: עירוני א' (לשעבר כמובן) ואמנות פלסטית 5. איך היית רוצה להיקרא: master 6. תבלין מועדף: ג'ינג'ר 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: nivea 9. שמפו וקונדישינר: זה משתנה 10. האם שחית בעירום פעם: כן 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק אם זה היה מצחיק גם אותם. או אם זה ממש מגיע להם 12. צבע מועדף: אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא, לא תפסו אותי עדיין 14. חברים\ות הכי טובים\ות: טל, אביגיל ואחותי 15. כרית אחת או שתיים: שלוש
16. חיות מחמד: חתול פסיכוטי 17. סרט מועדף: יש לי הרבה. "מוצאים את נימו" 18. מוזיקה בכללית: כן 19. מכונית אידיאלית: חיפושית משופצרת 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:shit happens 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף - אוכל בולגרי, שנוא - כל דבר בלי תבלינים 23. חבר\ה לעתיד: לא יהיה ולא תהיה 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:כן 25. היחסים עם ההורים : בסדר גמור, למדתי להסתדר איתם 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: בריטניה 27. ממתק מועדף: כרגע נורא בא לי קרמבו 28. נעליים מועדפות: דוקטור מרטנס או כל דבר גדול ומאיים 29. שיר מועדף: The great gig in the sky
30. אתר מועדף: http://contests.sev.com.au 31. ספורט מועדף (לצפייה): אתלטיקה 32. הספורט המועדף (למשחק): אין לי. אם חייבים אז פריסבי 33. הרגע הכי משפיל בחייך: נראה לכם שאני אספר פה את הרגע הכי משפיל בחיי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: ל"ג בעומר - fireeee!!!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לזמרת פינק. ואם הייתי הומו, לאנטוני פרקינס. אבל הוא מת.
36. אוספים: מוזיקה, צעצועי דיג'ימון, סרטים, קומיקסים של הלבוי 37. מה הפחד הכי גדול שלך: כשלון. ועכבישים. 38. תגיד מילה טובה...: מילה טובה 39. ספר מועדף: האאארי פוטררררר!!! אבל אם להגיד משהו משכיל - "כחול הזקן" של קורט וונגט 40. עיתון מועדף: Ynet
41. סדרת טלוויזיה מועדפת: הסופרנוס. בנות גילמור. 42. כמה טיפים מהחיים: דברו עם המין השני 43. מועמד פוליטי: לארי פלינט 44. מפלגה: אם גוררים אותי לקלפי באיומי אקדח, שינוי 45. חום או קור: אני אוהבת את שניהם 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל כמובן 47. זמר אהוב : אמינם ("זמר" כאילו
), לאונרד כהן, מיטלוף 48. זמרת אהובה: ג'ניס ג'ופלין 49. להקות: קווין, פרודג'י, אוף, יש לי יותר מדי זמרים/להקות 50. סרט מצוייר אהוב: נימו אמרתי? "המסע המופלא" 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אינפנטילית בעלת נטיות משונות 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים 53. אתה שונא מקומות ש..: מחניק בהם 54. אני אוהב/ת: לישון 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: איאן מקלן! 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: כמה פרזיטים מהעבודה שלי. ואת אדם סנדלר. 57. מה הכי מגעיל אותך: אדם סנדלר
58. מה את/ה הכי אוהב?: הכי? אין לי מושג. 59. משפטים שלך לסיכום:

מלאכית16

New member
יוווו..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

גם אני חשבת יעל איאן מקקלן בתור אהבה אפלטונית... אבל בסוף לא רשמתי כי לא הייתי סגורה על זה

מלאכית16

New member
כמה שנים לא עשיתי סקר..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

1. השם שלי: הילה. 2. כינוי\ם: היללה, לילי, לילוש, תיתוש, היללי, הילולה, לילית, בוטן, אורז ואני חושבת שזהו (למרות שיש בטח יש עוד ששכחתי
) 3. ארץ לידה: ישראללל.. 4. בית ספר ומסלול: תיכון שוהם, וכימיה-מחשבים. 5. איך היית רוצה להיקרא: עדן.
6. תבלין מועדף: מלחחחח... 7. שתיה מועדפת: בירה שחורה/מיץ תפוחים/ספרייט. 8. דאורדורנט\בושם: דאורדורנט- ליידי ספיד סטיק (שלא משאיר לבן) ובושם- נועה ומי. 9. שמפו וקונדישינר: קרליין 10!!! 10. האם שחית בעירום פעם: לא שזכור לי
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: רק אם הם מאנייקים. 12. צבע מועדף: כחוווולללל.. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא שזכור לי
14. חברים\ות הכי טובים\ות: שניש, נטע, ענבל, עדי. (נטע וענבל שלא מהפורום
) 15. כרית אחת או שתיים: שתיים. 16. חיות מחמד: הלוואי והיה. 17. סרט מועדף: דוגמה, אהבה זה כל הסיפור, אלאדין. 18. מוזיקה בכללית: פום וראפ/היפ הופ. 19. מכונית אידיאלית: שלא מזהמת את האוויר
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: ביד. חבל. 21. אוכל מועדף\ שנוא: ספגטי/בשר. 23. חבר\ה לעתיד: מממ...אלן ריקמן.
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא.
25. היחסים עם ההורים : מעולים.
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אנגליה או יפן. 27. ממתק מועדף: צ'יטוס ודוריטוס. 28. נעליים מועדפות: מגפיים. 29. שיר מועדף: פויזן של אליס קופר. 30. אתר מועדף: תפוז. 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל. 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורעף/כדור רשת. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: פעם לפני הרבה זמן החלתי על רולרים ומול כל הכיתה דפקתי את הראש בעמוד וגידלתי בלוטה ענקית על המצח.
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פוווורים
וגם ראש השנה.. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אוווו...ליב טיילור.
36. אוספים: כל מה שיש לי יותר משניים. גלויות, מחזיקי מפתחות, מטבעות, בולים, פסלונים, נרות...
37. מה הפחד הכי גדול שלך: מוות של האנשים הקרובים לי. 38. תגיד מילה טובה...: אהבה. 39. ספר מועדף: הארי פוטר רולזזז
40. עיתון מועדף: טבע הדברים. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: ההרפתקאות המפחידות של בילי ומנדי. 42. כמה טיפים מהחיים: לא להתעצבן מהר, לקחת הכל בסבבה, ולא לסמוך על כל אחד... 43. מועמד פוליטי: אף אחד. פוליטיקה סאקס. 44. מפלגה: העבודה. 45. חום או קור: קור. 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר. 47. זמר אהוב : אליס קופר וסאבלימינל והצל. 48. זמרת אהובה: סלין דיון, אני משערת
49. להקות: בקסטריט בויז. 50. סרט מצוייר אהוב: אלאדין
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: כונפה, כונפה, כונפה, כונפה.
52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים, דו פרצופיים, מפרים אמון.. 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם יותר מידי המולה, רעש, לכלוך. 54. אני אוהב/ת: לעשות המון דברים
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: יווו...זה קשההה...ממממ...לא עולה לי כרגע מישהו.. 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: בנות זולות, פרחות, ערסים, ובריתני ספירס. 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים דו פרצופיים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: לשמוע מוזיקה בסבבה בזמן שאני מציירת. 59. משפטים שלך לסיכום: בסוף הכל מסתדר.

מלאכית16

New member
צריח*../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

והיה כתוב "חברים הכי טובים"...את לא *הכי* טובה...אבל את גם חברה טובבבההה

מלאכית16

New member
צריח*../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

והיה כתוב "חברים הכי טובים"...את לא *הכי* טובה...אבל את גם חברה טובבבההה

לא נמאס קצת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

בכל מקרה עניתי: 1.השם שלי:עדי 2. כינוי\ם:אדידס, דידי...
3. ארץ לידה: ישראל
4. בית ספר ומסלול: אורט דפנה קרית ביאליק
5. איך היית רוצה להיקרא: עדי
6. תבלין מועדף:אנארעף, מלח 7. שתיה מועדפת:פפסי מקס ואייס קפה
8. דאורדורנט\בושם:ליידי ספיד סטיק ג'ל ובושם תלוי במצברוח- 212, קנזו, ג'ייד ו-CK. 9. שמפו וקונדישינר:נקה 7 10. האם שחית בעירום פעם:אהמ
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לפעמים ממש ממש כן
רעה שכמוני
12. צבע מועדף: שחור
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לע 14. חברים\ות הכי טובים\ות:ענבל נטע מיכל לודה... 15. כרית אחת או שתיים:אחת
16. חיות מחמד:חתול ואוגר 17. סרט מועדף:יומני הנסיכה 2 (מקסים ראיתי אתמול
) 18. מוזיקה בכללית:רוק, רוק גותי משהו בסט
וגם ישראלית (איזה טעם מוזר בחיי
) 19. מכונית אידיאלית: B.M.W X5 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:א-מא
21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף- שוקולד שנוא-פירות 23. חבר\ה לעתיד:שו
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא
25. היחסים עם ההורים :טובים
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:לונדון לא מחכה לי...
27. ממתק מועדף:MNM'S 28. נעליים מועדפות:אולסטאר השחורות שלי
29. שיר מועדף:יש הרבה 30. אתר מועדף:הפורום
31. ספורט מועדף (לצפייה):שיהיה כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק):טניס שולחן ושחיה 33. הרגע הכי משפיל בחייך:
34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח- חופש חופש ועוד חופש
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לא חשבתי על זה
36. אוספים:הממ כרטיסיות אבל בלי שאני אשים לב אני אוספת גם עגילים
37. מה הפחד הכי גדול שלך:אירית פוריה
38. תגיד מילה טובה...:פורום כייפי בפנאאאן
39. ספר מועדף:ה"פ 3 40. עיתון מועדף:מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:אפקט הפחד 42. כמה טיפים מהחיים:חיה ותן לחיות
43. מועמד פוליטי:אפ'חד 44. מפלגה:עבודה
45. חום או קור:קור
46. מכתב דואר או אי מייל:מייל
47. זמר אהוב:שיהיה עברי
48. זמרת אהובה: איימי לי סולנית אוונסנס וטרייה- סולנית נייטוויש
49. להקות:מיוז, אוונסנס, ניטוויש,שייגעצ,ועכשיו קצת היהודים
50. סרט מצוייר אהוב:אלדין,מלך האריות,מולאן,הרקולס ועוד רבים וטובים
51. תאר את עצמך ב-4 מילים:שש...שבע...שמונה...שסר
52. אתה שונא אנשים ש..:אין להם דיעה משלהם לאו דווקא פוליטים...וונאביז שכאלה
53. אתה שונא מקומות ש..:יש יותר מידי עשן מכל עבר....וגם אלכוהול
54. אני אוהב/ת:להיות מתחת לשמיכת פוך שלי בשבת בבוקר
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:אלן כמובן
56. האנשים שאת/ה הכי שונא:מורים, עם מוזר שכזה
57. מה הכי מגעיל אותך:פירות
58. מה את/ה הכי אוהב?:רכבות הרים ודברים שדואגים להפוך אותך 360 מעלות או להפיל אותך מגובה של 50 מטר ומעלה
59. משפטים שלך לסיכום:לייייייייייייייים
חם לי בגוווף

night mare

New member
רגע רגע...

אלן הוא האהבה האפלטונית שלך? איזה בזבוז. מצד שני בגילך עדיף לא לחשוק בגברים בני 50, פן תגמרי כמוני...

אל תדאגי אני אהיה../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

בסיייידר
חחח עכשיו הגעתי למסקנה שאני לא חושקת רק באלן...יש לו מתחרה חדשדש
הילה תנחשי

inbal145

New member
עוד סקר../images/Emo99.gif נטעעע../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif

1. השם שלי: ענבל 2. כינוי\ם: בלבל, בל, בולבול, ענבלולה, באלי וכאלה
3. ארץ לידה: יזראל 4. בית ספר ומסלול: אורט בנימינה
אין מסלול
5. איך היית רוצה להיקרא: מיכל ;[ 6. תבלין מועדף: לוידעת :$ אורגנו או משו
7. שתיה מועדפת: קוקה קולה ואייס קפה ^____^ זה אלוהי
8. דאורדורנט\בושם: ליידי ספיד סטיק
9. שמפו וקונדישינר: פינוקיישן/פנטן 10. האם שחית בעירום פעם: הווו... עדידה
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים
באאד מיצי
12. צבע מועדף: כחול שחור אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: תגדירו "פשע"
הבאתי אותה בתחכומיישן! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: עדי, רוני, אמממ נראה לי מיץ'
ועוד כמה לא חשובים (לכם יעני
) 15. כרית אחת או שתיים: ONE 16. חיות מחמד: NONE 17. סרט מועדף: יש הרבה וזה תמיד מתחלף :$ 18. מוזיקה בכללית: רוק ומטאל 19. מכונית אידיאלית: תביאו מכונית קודם ;[ 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: כרגע זה "אוי אוי אוי אלוהיםםםם"... תוך יום זה משו אחר |: 21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף - פיצה
שנוא - בשר עוף דגים :$ 23. חבר\ה לעתיד: אני אמורה לדעת את זה מראש? :$ 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: sooooo not
25. היחסים עם ההורים: סביר :$ 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אנגליה ^^ 27. ממתק מועדף: שוקולד
28. נעליים מועדפות: סקצ'רס. אולסטאר מה
גם רוצה
29. שיר מועדף: לא מתחילה עם זה שוב
30. אתר מועדף: פורומים של תפוז וכאלה ^______^ 31. ספורט מועדף (לצפייה): כבר לא רואה ספורט :$ 32. הספורט המועדף (למשחק): איכ ספורט 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לוזוכרת כרגע ולא הייתי משתפת מה |: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ג'ניפר גארנר או איימי לי
36. אוספים: NONE 37. מה הפחד הכי גדול שלך: הפחד הכי גדול הוא הפחד מהפחד עצמו!
38. תגיד מילה טובה: אוי אלוהים
39. ספר מועדף: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: זהות בדויה
טוטאלי
42. כמה טיפים מהחיים: לסמוך על אנשים בבצפר זה רע רע רע!!!!11 43. מועמד פוליטי: אנערף 44. מפלגה: כנ"ל 45. חום או קור: קור מה ;[ 46. מכתב דואר או אי מייל: דואר יותר מרגש אבל אמ אני עצלנית אז מייל מה
47. זמר אהוב: מת'יו בלאמי
48. זמרת אהובה: איימי לי
49. להקות: אוונסנס, מיוז, נייטוויש, דרים ת'יאטר, רד הוט צ'ילי פפרס, נירוונה, מטאליקה, אואזיס וכאלה
50. סרט מצוייר אהוב: אלאדין ומלך האריות ^^ 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: לא בא לי זה
52. אתה שונא אנשים ש..: סתם שונאת אנשים
ביץ'
הו יה
53. אתה שונא מקומות ש..: עברתי לגור בהם
אהמ. 54. אני אוהב/ת: את יניב
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: רוני דההההה
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: הו אמ. חסוי
57. מה הכי מגעיל אותך: ג'וקים וכאלה :$ 58. מה את/ה הכי אוהב?: מוזיקה
59. משפטים שלך לסיכום: אין דבר כזה משפטים שלי לסיכום

Commie1

New member
אה!

2. כינוי\ם: COMMIE 3. ארץ לידה: ברית המועצות 4. בית ספר ומסלול: סיימתי 5. איך היית רוצה להיקרא: לנין 6. תבלין מועדף: עמבה? 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: הוגו 9. שמפו וקונדישינר: לא זוכר 10. האם שחית בעירום פעם: לא שחיתי 4 שנים 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בטח 12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא תפסו אותי עדיין 14. חברים\ות הכי טובים\ות: תומר 15. כרית אחת או שתיים: 3 16. חיות מחמד: כלבה 17. סרט מועדף: שואה קניבלית 18. מוזיקה בכללית: אין מה להסביר 19. מכונית אידיאלית: אופנוע 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: זדיין 21. אוכל מועדף\ שנוא: בשר 23. חבר\ה לעתיד: אין 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: DAMN SEXY 25. היחסים עם ההורים : בסדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לנינגראד 27. ממתק מועדף: שוקולד (כמו כולם לא?) 28. נעליים מועדפות: אולסטאר 29. שיר מועדף: אין 30. אתר מועדף: אין 31. ספורט מועדף (לצפייה): הוקי 32. הספורט המועדף (למשחק): פוטבול 33. הרגע הכי משפיל בחייך: עירום 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חופש 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לבנות 36. אוספים: בקבוקי מיים מחו"ל 37. מה הפחד הכי גדול שלך: לחיות עד אין קץ 38. תגיד מילה טובה...: אין 39. ספר מועדף: NO LOGO 40. עיתון מועדף: מוטו 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:שנות ה70 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: תנחשו 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל:Cphyae@yahoo 47. זמר אהוב : אין 48. זמרת אהובה: 49. להקות: DYING FETUS 50. סרט מצוייר אהוב: טום וג'רי 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אי אפשר 52. אתה שונא אנשים ש..: נהנים 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

מלאכית16

New member
ידעתי שראיתי אותך כבר..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

כתבת בפורום מתגייסים
אבל...מה הקשר שלך לכאן

Commie1

New member
כן אכן כתבתי שם

ואין לי מושג איך הגעתי לפה...כנראה מהחתימה שלך

למעלה