~סקר~

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
קיצררררררררר

לאן להיכנס בסוף הצלחתי להכנס <יאייייייייייייי> רק תגידו לי מה, מו,מי!!

lony21

New member
כן זה אני ../images/Emo8.gif

מה המצב? קיצור בכלל נרשמתי פה לפורום אחר אבל אם כבר אז אני מבקר גם פה לפעמים... את הדיסק קניתי כבר לפני איזה כמה ימים... תציקו לאנשים בקבלה... כי הם לא שמו עדיין ת'דיסק על המדפים זה איפהו אצלם במחסן.... תציקו לחארות...

LadyLuvJess

New member
ברוך הבא!!

אני ג'ס :)<טוב אני לא באמת ג'ס אבל ככה אפשר לקרוא לי.> אתה מכיר פה את הרוב מהייד.. (טוב נו, בערך..) ומי שאתה לא מכיר- עוד תכיר. סו וולקאם. :)
<<היי, עכשיו יש לנו שני בנים בפורום!! בתנאי שפיוז עדיין פה.. :/>>

LadyLuvJess

New member
kinda..

כן, זה כנראה איזה קטע כזה שהפורומים של אמ מפוצצים בבנות ושני בנים... (פיוז??????????? איפה אתה???)

bLAck hALo

New member
כן, לפורום "פירסנגים וקעקועים"

אל תדאג אני לא עוקבת אחריך אני פשוט קוראת שם קבוע... מה שבמחסן זה שמור לאנשים שביקשו שישמרו להם ויש על המדפים לי אמרו שמה שהיה חוסל..

lony21

New member
חחחחחחח מצדי תעקבי...

זה לא איזה סוד... ולאד'ע כי הייתי בטאוור בת"א שהוא ענק ופשוט לא היה להם.... הם אמרו שאם אין על המדף אז אין בכלל יום אחרי זה הלכתי ללב המפרץ בחיפה.... והיה שם חרא של טאוור אבל שם היה ת'דיסק אצל המוכרת לא על המדפים...

bLAck hALo

New member
חחח אין לי מה לעשות מלעקוב אחריך?-

גם אני הייתי בת"א ואמרו שחוסל ומה שיש במחסן זה רק למי שהזמין לשמור לו..- נראה לי אני יעשה אותו הדבר.. טוב לפחות יש לך את הדיסק. אני יקנה אותו ביום מן הימים הקרובים.. תגיד באלבום יש את הלירקיסים ומי הפיק ובלה בלה בלה?

lony21

New member
אז ככה

ליריקסים אין, וחבל... אבל יש כרגיל ת'שמות של השירים עם פרטים מלאים עליו מי כתב מי הלחין מי הפיק וכל שאר השיט... יש גם תודות ותמונות יפות ביותר של די12.... לא משו מיוחד... אבל דיסק שווה

bLAck hALo

New member
או..../images/Emo4.gif

אוף קשה להם לשים את הליריקס גם??! טוב לפחות כתוב שם את שאר הדברים.... את התמונות ראיתי יש לי אותן.. מממממ העיקר הדיסקקקקקקקקק!!

ברוכה הבאהההה..!~!

מה?? אני ראיתי את הדיסק שליהם כבר באיזה 3 חנויות גם בבת-ים גם בראשון וגם באילת.._טוב נו לא ראיתי אבל חבר שלי אמרה לי שיש שם..) קיצר אם רוצים מוצאים........ השאלה אם קונים..! כמוני שעדיין לא קניתי... *מתביישת*.. חחח לוני בכמה קנית?

lony21

New member
קניתי

ב-אמממ 75 שקל... ואני בן או שלא התכוונת אלי? כי אמרת ברוכה הבאה

k k1

New member
היא תמיד אומרת ברוכה הבאה

גם לבנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

bLAck hALo

New member
75? אוף! אין לי תקציב!!! דיי יש עוד

אלבומים שאני רוצה לקנותתת!!

חחח מישו אמר לי שאומרים ברוכה הבאה

גם אם זה בן וגם אם זה בת... אני לא זוכרת מי אבל מישו מהפורום פה.. טוב נו.. וכן אני יודעת שאתה בן אני מכירה אותך מהייד

ו-75 שקל?~? למה זה כל כך יקר?!

אני קניתי בדיוק עכשיו דיסק של קניה ווסט ושלל אלישה קיז אין לי כססססףףףף! ואני קניתי כל דיסק ב-50.. איך זה יכול ליהיותתתת שזה עולה 75.. לא יודעת מה איתכם אבל כנראה שאני לא קונה את הדיסק בזמן הקרוב..

למעלה