~סקר~

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

bLAck hALo

New member
אני פהההההההההההההה

עדייייייייייייייייי עדייי את פה?!?!? כן לצאט אבל איזה חדר????

לא יודעת סתם איזה מספר שלא יכנסו

כל מינני אנשים ויתחילו להציק... אבל קרין לא יכולה להכנס.. שהיא תצא שתנסה באתר אחר..! חיחי עכשיו חשבתי על זה אפשר חדר שלושת המוסקטריות.. חיחי

bLAck hALo

New member
חחחחחחח

קודם כל קרין מתקלחת... ברגע שהיא תצאאא היא תכתוב פה או תשלח לי הודעה ואז ניכנס ממקום אחררררררררררר ואני בדיוק אמרתי לקרין שהשם של החדר תריך להיות 3 המוסקטריות חחח

bLAck hALo

New member
חחחח

יאפפפ אז את נכנסת ונפתח חדר?? אבל כנסי באותו שם משתמש.....

k k1

New member
לאאאאאאאא לצ'אט!!!!!!

אני לא מצליחה להכנס אליו!!!!!!!!

bLAck hALo

New member
........

אבל זה לא נוח כבר לדבר פה ככה... זה מעצבן.... אבל נו טוב אם זה מה יש...

כן זה מעצבן אבל עדיף מכלום! עד

ששלושתנו ביחד צריך לשמוח! מוסקטריות שלי!@! קרין תנסי בנענע או בוואלה.. ונדבר שם.. אולי רק תפוז לא פועל לך..

כן בואי נכנס לתפוז בינתיים

רגע איזה שם של החדר? 2 המוסקטריות חיחי אז אני על השם שלי יענו פאקין קראזי את בלאק האלו.?

חחח בדיוק שאלתי אותך במסרים איך

תכנסי כי אמרת לי שזה לא נכנס לך.. תנסי שנייה אולי עכשיו זה פועל... ומקסימום אפשר בצ'אט אחר נגיד נענע או וואלה או משו מה זה משנה העיקר שנדבר ככה זה פחות כיף בפורום למרות שזה יראה כאילו יש פה פעילות רבה חיחי טוב אז מה הוחלט?

אמרתי לך של קרין פועלים לי וגם לכול

ם כי גם אחד מאמטיוי שלח לי רק שלח לא פועלים לי!!! רשום משו שאין לך http או משו מעפן כזה מה זה החרא הזה??!

bLAck hALo

New member
אה? אז איך זה שעד עכשיו דיברנו???

במסרים??!?! בובה שלחתי לך מסר קיבלת? ובואי ניכנס לצ'אט, טוב?

קיבלתי את המסר וזה עוד פעם רושם לי

את אותו דבר אוףף תפוז מתחיל להציק לייייייייייייייייייייייייייייייי טוב כנסי לצ'אט חדר 2 המוסקטריות אני פאקינ קראזי רגיל.. את בלאק האלו כן?

bLAck hALo

New member
קרין ועדי להיכנססססססססססססס!!

עדי קרין חזרה! קרין עדי פה! חדר: 3 המוסקטריות שמות: כל אחת ושם המשתמש שלה בצ'אט המתקדם!!

למעלה