~סקר~

• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
בובההההה אני יתייצב פה ב-10!!!!!!

בשבילך!!!
חחחח חחחחחחחח גם אני תמיד מתעכבת בחנויות דיסקים שעותתתתתתת וחברות שלי חוטפות עצבים חיחי

חחח אצלי ההפך אני הולכת

עם ביצ'ית(חברה שלי-אחותי היפה) ואמא שלי הרבה לבת ים ביחד והקטע שגם חברה שלי ככה עם מוזיקה אז אנחנו נכנסות ואמא שלי מוצאת את עצמה מדברת לעצמה... חיחיחיחי זה נחמד! טוב קרינה להתייצב מותקק שליייי והילה אם את פה תשמיעי קול! ותתיצבייייי!! ביי חמודים עפתייייי

k k1

New member
הכינוי של חברה שלך זה

r&b princese,לא? אני זוכרת מפורום אמ טי וי ממזמןןןן שגם שאלת אותי שם-"את/ה גם בפורום אמינם נכון?" חחחחחחחחחחחחחחחח זכרונות.... וכןןןןןן התייצבות!!! וגם הילוש תהייה!!!!!!

חיחי כן זאת היא אבל היא לא נכנסת

יותר לפורמים בכלל היא הייתה רושמת פעם בכמה שנים טובות.. היא לא נכנסת בכלל לאינטרנט זאת.. חחח באמת שאלתי אותך את זה? חיחיחי אני לא זוכרת לא את כשנכתי לפה אז שאלתי למה אין מנהל אז אמרת לי משו אם יש לך בעייה את יכולה להיות מנהלת חיחי משו כזה... חיחיחי היית רעה@!!

k k1

New member
מה?????????????

אין מצבבבבבבבבב!! בחיים לא הייתי עונה לך או למישהו אחר ככה!! זאת לא הייתי אני.......

bLAck hALo

New member
נכון! זאת לא הייתה קרין!

זה היה שמוליק וצדוקקקקקקקקקקקקקק!!!

k k1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הילההההההההה קרעת
אותי עכשיו!! והיום נכיר לעדי את שמוליק ואת צדוק! ד"א-זאת באמת לא הייתי אני...

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחח../images/Emo9.gif

שמוליקקקקקקקקקקקקקקקק אהובייייייייייייי!! אני מתגעגעגעגעגעגעגעגעעגעגעגעעגעגעגת... אךךךךךךךךך שמוליק שלי! את צדוק לא יצא לי להכיר כל כך.......

k k1

New member
אל תדאגי!

גם את צדוק ייצא לך להכיר!
אני יסדר לך פגישה אישית איתו! מתי טוב לך? אהה ושמוליק מוסר שהוא גם מתגעגעגעגעגעעעעעע <ד"א-הילה את מודעת לזה שאת רק מישהי מהצד בשבילם? הם נשואים לרבקה ותקווה סורי בובית!
>

bLAck hALo

New member
חחחחחחחחח

כפרה על שמוליק....! מתי שטוב להם טוב ליייי!!! וכן אני מודעת לזה ואין לי בעיה ננצל אותם קצתתתת חוץ מזה אני מאורסתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לבובה הכי הכי הכי הכייייייייייי בעולםםםםםםםםםםםםםםםם!! לכבשה שלי רונושקה!!!

k k1

New member
אהה וואלהההההההה

גם לך יש כבר מישהי... אז סבבה!!!!!!!!

טוב כנראה שזאת לא היית את אבל אני

זוכרתת שנכנסתי ואמרתי מה אין מנהל ואז אמרת (אם זת היית את) שכל יום מישו נכנס שואל למה אין מנהל אז במקום לשאול עשות משו ואז אמרת(עוד פעם אם זאת את חח) שאם יש בעייה אז אני יהיה טוב אולי זאת לא את.. אני ממש לא זוכרת היה ממזמן ושמוליק וצדוק?! מי אלה?!?!?!?!

bLAck hALo

New member
.......

שמוליק וצדוקקק!!! חחחחחחחחח שקרין תחזור ממהלקחת היא תסביר לך כבר.............................

bLAck hALo

New member
...........

חחחחחחחח הכל טוב בובה... כן יש לי את שוטי הנבואההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בובה צ'אט????????????

bLAck hALo

New member
עדיייייייייייייייייייייייייייייי1!!

עדי יפייפיה שליייייייייייייי!! אמממממממ הייתי בטאוור רקורדס היום בעזריאלי נסעתי עם 3 ידידים שלי... שאלתי לגבי D12 הם אמרו שאזל להם.. ויש אבל הם שמורים לאנשים שהזמינו שישמרו להםםם!! אני יהיה פה ב-10!!!!!!!!!!! בובה נדבר בצ'אט בתפוז................... נקבע פה באיזה חדר ונדבר שם..(אף פעם לא נכנסתי לשם אז כנראה איזה עזרה לא תזיק..) ו..ו.. קניתי את האלבום של שוטי הנבואהההההההההההההההההה!!!! אוייי כמה זמן חכיתי להםםםםםםםםםםם אלוהים!! ורק עכשיו התקציב שלי חזררררררררררררררר וידיד שלי יקנה לי את האלבום של D12 יתערבנו על משהו.. והאלבומים שאמרת אז יש לי אותם מקורי חוץ משל אבריל (כי אני לא אוהבת אותה וגם צרוב אין לי-כי אני לא אוהבת אותה..חיחח ) בובהההההההההההההההההההההההההההההההההההה והבובההההההההההההההההההההה השניה (כן כן קרין) ב-10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אההה הילוששששקההההה ב10!!!

יששש שלושת המוסקטריות שוב ביחד.. לא יודעת אם קרין אמרה לך או לא.. אבל הולחט שאנחנו שלושת המוסקטריות! ואני דרטאניאן הקטן! חיחחיחי יאלההההההה נכנסים לצ'אט ב-10 כולם להתייצב! אה והילה תקני מקניון בת ים היה להם אלף שם..! שוטי הנבואה? אני לא אוהבת אותם... זה אלה ששרים אין אני אין אני נכון?..? ואת של אבריל יש לי צרוביישן זה בכלל לא הגיע לארץ.! יאללה עפתייייייי חחחאני לא מצליחה לצאת מפה!!..! כבר מ-8 אני אומרת שאני הולכת זהוו סגרתי את המחשב יחזור ב-10 ביי נסיכותתת שלי

bLAck hALo

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחח כן דרטאניאנית קטנה שלי קרינוש אמרה לי לגבי זה חחח.... וכן!!!! ב-10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מבת ים?! איך אני יגיע לבת ים?!?! שוטי הנבואה רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!! חחח בה ביי בובהההההההההההההה!! ב-10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הקדמתיי..!! חיחיח אתן פה בובותתת.<?

אממ וואלה איך תגיעי אבל יבנה זה איזה חצי שעה נסיעה לא? טוב אני לא מבינה כלום במקומות....... אתם פהההה?!.!? יאלה לצ'אט?!

למעלה