מה המצב? קיצור בכלל נרשמתי פה לפורום אחר אבל אם כבר אז אני מבקר גם פה לפעמים... את הדיסק קניתי כבר לפני איזה כמה ימים... תציקו לאנשים בקבלה... כי הם לא שמו עדיין ת'דיסק על המדפים זה איפהו אצלם במחסן.... תציקו לחארות...
זה לא איזה סוד... ולאד'ע כי הייתי בטאוור בת"א שהוא ענק ופשוט לא היה להם.... הם אמרו שאם אין על המדף אז אין בכלל יום אחרי זה הלכתי ללב המפרץ בחיפה.... והיה שם חרא של טאוור אבל שם היה ת'דיסק אצל המוכרת לא על המדפים...
גם אני הייתי בת"א ואמרו שחוסל ומה שיש במחסן זה רק למי שהזמין לשמור לו..- נראה לי אני יעשה אותו הדבר.. טוב לפחות יש לך את הדיסק. אני יקנה אותו ביום מן הימים הקרובים.. תגיד באלבום יש את הלירקיסים ומי הפיק ובלה בלה בלה?
ליריקסים אין, וחבל... אבל יש כרגיל ת'שמות של השירים עם פרטים מלאים עליו מי כתב מי הלחין מי הפיק וכל שאר השיט... יש גם תודות ותמונות יפות ביותר של די12.... לא משו מיוחד... אבל דיסק שווה
מה?? אני ראיתי את הדיסק שליהם כבר באיזה 3 חנויות גם בבת-ים גם בראשון וגם באילת.._טוב נו לא ראיתי אבל חבר שלי אמרה לי שיש שם..) קיצר אם רוצים מוצאים........ השאלה אם קונים..! כמוני שעדיין לא קניתי... *מתביישת*.. חחח לוני בכמה קנית?
אני קניתי בדיוק עכשיו דיסק של קניה ווסט ושלל אלישה קיז אין לי כססססףףףף! ואני קניתי כל דיסק ב-50.. איך זה יכול ליהיותתתת שזה עולה 75.. לא יודעת מה איתכם אבל כנראה שאני לא קונה את הדיסק בזמן הקרוב..