סקר!!!

Master Eagle

New member
חוץ מאלה שבקשר בדסמי

אף אחד לא יודע אם כי אני מניח שיש כמה שמנחשים כי אני שומע לא פעם שאנשים אומרים עלי שאני אוהב להשליט את מרותי, דעותי וכו' ושאם הייתי ב"קטע" הזה אז בטח הייתי אדון...לוא רק הם היו יודעים עד כמה הם צודקים....

Scorpius

New member
הפתעתי את עצמי

וסיפרי לחבריי הקרובים ביותר. למזלי להציג את עצמי כאדון (או לחלופין - להסביר את התשוקות שלי) לא בהכרח גורם לי להראות רע :) אבל עכשיו אחרי הפידבק הראשון שקיבלתי מהם אני מבין שאיתם אני לא אוכל להמשיך ולדבר על הפנטזיות... זה יותר מידי רחוק ומוזר בשבילם. בשלב זה אני משאיר את הנושא לעצמי עם מעידות קלות לפורום. :)

calba 2

New member
אני גאה בך סקורפיוס...

אבל ממש!!! אני יודעת כמה זה משמעותי לך.. נשיקות

lliat1

New member
אני לא מבינה למה

את טוענת שזה מחסום? אולי זה לא הקטע שלה, אולי המחסום הוא אצלך ביצירת אינטימיות סו קולד נורמאלית, אולי את לא יכולה להזדיין בעדינות, ולשמוע גינוני אהבה עשויים ממרשמלו ורוד? אנו יוצרים מחסומים כדי להגדיר את עצמנו כאנשים פתוחים ומשוחררים. ומה זה חשוב לצאת מהארון? אם נוח לך לעשות שם סקס אז תישארי סתם בצחוק. בכל אופן ברגע שיוצאים מהארון מגלים שכל העולם ואחותו שותפים לסטייה הזו שבה אנשים נאחזים כדי להרגיש קצת מחוץ לקונצנזוס. אז עדיף להישאר שם ולחשוב שאין הרבה כאלה שאוהבות שלוחשים להן באוזן זונה של מי את בליווי סטירה מצלצלת וחדירה מלאת תשוקה.

calba 2

New member
ליאת יקירתי...

אני מניחה שהבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך אז בואי אני אסביר לך משהו. 1. אין לי שום בעייה עם מרשמלו וורוד לבן או שחור. 2. כוונתי בהודעה היא לבטא את עצמי ואת הצער שלי על זה שאין לי עם מי לדבר על המתרחש בחיי. 3. לא. לא בא לי להישאר בארון למרות שהסקס שם מדהים. 4. תנסי ותראי 5. העובדה שאני מקבלת סטירות פה ושם לא סותרת את העובדה שאני מקבלת גם המון, אבל המון(!) אהבה. יום שמייח

שאייאן

New member
זה כלום קבלי תקישור למטה...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=57&msgid=30682399 אם לא מוחקים את הצורה שלי שם אז את יכולה לצחוק קצת...ו וזה אגב דוגמא לכמה מילים יכולות להכנס עמוק בלי לדעת מי הבןאדם שמולך במציאות ורק בין השורות לקרוא אותו מספיק.

calba 2

New member
חופשי עמוק..

אבל אתה יודע מה? האינסטינקט הראשוני הוא לצאת עלייך בקטלות. אבל זה דווקא לא בא לי. לא יודעת למה. פשוט לא איכפת לי. "ליאת" דפוקה עם תעודות. שאייאן לא. זה מדהים כמה אפשר להרתיח אנשים דרך פאקינג מחשב. אחד יותר מפגר מהשני. נ.ב: חתיכת שרשור.....השם ישמור

למעלה