סקר!!!

uridon7

New member
אשרי שתהי שם כפי שאמרתי.

חוש הומור זה מדליק אבל רוצה אישור.כתבי אני מאשרת אהיה שם ב 1630.

cyberKnight16

New member
אני עדיין לא סיפרתי כי..

כי דיי קשה לצעירים בגיל שלי לקבל את זה.. וזה יוצר בלאגן.. בעיקרון מי שצריך לדעת אצלי יודע..

mpanda

New member
לא סיפרתי

ואני מניחה שגם לא אספר.. כי זה לא עיניינו של אף אחד מה אני עושה במיטה.. ו.. פשוט אין לי חברים קרובים קרובים חוץ מהאישה שלי. אני לא סומכת לחלוטין ולא מרגישה קרובה לאף אחד ממי שאני מגדירה כחברים שלי. וגם זה דיי מעורר תגובות שליליות בנושא כי רוב האנשים רואים את הצד הקשה של הבדסמ ואם רק אני אגיד מילה ישר יפילו מיליון ואחת סטראוטיפים הקשורים לנושא..

Pixy led

New member
אצלי כולם יודעים, חוץ מהמשפחה.

אחותי הגדולה יודעת, ואחותי הקטנה במובן מסוים יכולה לדעת. ההורים והאח לא. אבל עם שאר הסביבה אני גלויה לחלוטין... החברים הטובים שלי (וגם אלה שפחות קרובים) יודעים עליי הכל, ובבלוג שלי אני כותבת הכל בחפשיות. לא מפריע לי, והסביבה מקבלת את זה יפה.

Z o d i a c

New member
מבחינת החברים הקרובים

הם יודעים. לא מסתיר כלום. יחד עם זאת אני לא נוטה להכנס לפרטים כי חרף פתיחותם קשה להם עם הנושא. לגיטימי בעיני לחלוטין.

sapirac

New member
אני ספרתי למשפחה... והם

חברים אתם המשפחה שלי מאז שהתחלתי להגיע לפורום הזה אני מרגיש כמו בבית..... תודה לכולם... זוד, אייבורי, פומילית ונריסה,אורי, אסתי' מכשפה , פיXסי כמובן ולכול מי שלא זכרתי לרגע ביי חמודים..

Femdom

New member
בפעם הראשונה

שסיפרתי למשהו שאני סאב, זה היה לפסיכולוג, וזה היה קשה בטירוף, אחרי זה סיפרתי לעוד כמה אנשים, וכל פעם זה היה קל יותר.

calba 2

New member
נראה לי שאפילו לפסיכולוג שלי

לא יהיה לי אומץ לספר. זה בטח קשה רצח. כאילו, מה אני יגיד לו: "תשמע אמנון, אני כלבה שאוהבת להיות מושפלת, יש לי כמה עצמות וכמה קולרים ואם אני כלבה טובה אז אני זוכה לאיזה ליטוף או שניים. יש לי אדון שאומר לי מה לעשות לא רק במיטה, גם בחיימ". הוא לא כ"ך צעיר. הוא עלול לאבד את ההכרה. למרות שהוא יודע שאני שרוטה במידת מה.

Femdom

New member
את תתפלאי

כמה פעמים יצא לו לשמוע סיפורים כמו שלך... זה לא כזה נדיר. במיוחד אם את אומרת שהוא לא צעיר, אז זה אומר שהוא בעסק הרבה זמן, כבר שמע הרבה דברים. אבל תנסי ניסוח שונה מזה שכתבת בהודעה

אסתי69

New member
כלבונת את באמת

תתפלאי כמה פסיכולוגים כבר שמעו וכמה עוד ישמעו :)) הם חיים אגב

למעלה