סקר!!!

calba 2

New member
סקר!!!

הקדמה קלה: אני כלבה כמו שאתם כבר יודעים. חוץ מאדוני והפורום הזה אף אחד לא יודע ובטח גם לא ידע. ניסיתי לפתח שיחה עם ה-חברה שלי, שהיא כמו אחות אם לא יותר, על היותי סאבית, לנסות לספר לה מה זה בכלל בדסמ. אני לא רוצה לספר לכם כמה הייתי מאוכזבת מהתגובה שלה
. כנראה שגם במע' יחסים הכי פתוחות יש איזהשהו מחסום. עד כמה אתם פתוחים עם הסביבה הקרובה קרובה שלכם לגבי היותכם בדסמים? האם "יצאתם מהארון"? כלבה שחייה בעולם משלה...

מעצם הבחירה של כתיבה

בשם ולא בניק מהווה בחירה שלהיות מי שאני בכל מקום, יתכן שיש לזה מחירים, אני לא עוסק בהם,

חצי מסכימה איתך

כשאתה דום, זה פחות קשה. הרבה יותר קל ללכת ברחוב כשהצד השולט, הצד החזק מופנה כלפי העולם. הרבה יותר קשה להסביר ולהביא את הצד של הנשלט. כל מי שיודע על הנטיה שלי להישלט, שואל בשלב זה או אחר "נו, וניסית לטפל בזה?" עד כמה שאני שלמה עם מי שאני, עד כמה שאני לומדת כל יום עוד צדדים באישיות שלי, לא רואה את עצמי צועקת בחוצות העיר "הביטו אני שפחה". מי שיודע יודע, ובין היודעים יש גם מי שלא מצליחים להתמודד עם זה כראוי, אבל זו כבר לא הבעיה שלי.

gidionline80

New member
החלטתי לא לספר

גם כי נשוי גם כי לא עיסקו של איש מה אני עושה בתחום המיני גם אין לי צורך באישורים . לקח לי זמן להפנימ להבין ולהשלימ שמה שאני עושה כבר כמה שנים זה בסדמ ("אלה עם המסכות והשרשראות") לא היה קל אבל זה כבר סודר:) ההשתתפות בפורומים היתה חלק מהמפנה

gidionline80

New member
פומלית

לא חושב שיש הבדל בהתמודדות בין סאב לדום שניהם לא הכי נורמטיבים בלשון עדינה את שניהם לא מקבל "הכלל" באותה מידה

Z o d i a c

New member
אני דווקא מסכים עם פומלית

ואקח את זה לעולם שלי על מנת להסביר את הנקודה. כשאתה הומו המגדיר את עצמו כאקטיבי (הווה אומר חודר) זה הכי קל שבעולם. הסביבה תופסת בך לכאורה כמשהו חזק וגברי. לפאסיבים למשל (הווה אומר נחדר) יש לכאורה תדמית לא נכונה של בחור נשי וכנוע. ת'כלס? זה בולשיט. אבל עדיין. משהו בתודעה מסרב להשתנות.

אני מסכים לגמרי לחצי הסכמה

שלך, והצדדים השונים מוכרים, אין לי עמדה מה "נכון" "לא נכון" בחרתי כפי שבחרתי וכבר כתבתי לגבי המחירים. מן הסתם במודע ובתת מודע, קל לי יותר להסתדר יותר עם המחירים של "אי התחבאות" מאשר עם מחירי "התחבאות" מידי פעם, לאישה שהיא מידי פעם דומית, אני סאב, זה רק מגדיל את עושר החוייות. מן הסתם יש מקום לדיון על הקשרים שבין מעמד חברתי/אסרטביות/דומיות סרביות/גנדר/גבר - זכר/אישה-נקבה ועוד אז זהו שאין כרגע סבלנות להקליד ואני חייב לעצמי לשמור על היחס שמתאים לי בין "זיון שכל" :) לבין הצביטה הפיזית בפיטמה. :)

calba 2

New member
מסכימה איתך פומלית.

אני מאמינה שלדומ/ית יותר קל לבוא בהצהרות, במיוחד לגברים. למרות שאין ספק שזה עלול לגרור כמה תגובות פרמיטיביות וכו'... מעבר לזה, אני התכוונתי שתמיד יש את האחות/אח, חבר/ חברה, אמא/ אבא שאנחנו משתפים אותם בכל או לפחות בחלק ממה שקורה אצלנו במע' יחסים ה"רגילות". אבל במע' יחסים סטייל בדסמ זה כבר יותר בעייתי. לפעמים אני פשוט מוצאת את עצמי עם חשק לשתף ואין את מי. למזלי, ואני חוזרת על זה שוב, למזלי(!) יש את הפורום הזה שבו אפשר להרגיש בבית ואני אכן מרגישה כך. תודה לכולכם. כלבה שמתפקעת מהמחשבה על האדון הרחוק שלי ורוצה אותו עכשיו מביט עליי מלמעלה...iאני משפילה מבט ומכריזה על הערצתי והאהבתי העצומה...

uridon7

New member
רוצה להיפגש איתך

קראתי ואהבתי.גם כתבתי כמה מלים בהודעה למעלה הכותרת היא "מחפש את עזרת הציבור". עני למודעה זו בחיוב.אשאיר הוראות מתאימות לפגישה.

nerissa

New member
אוי גדול!|אייקון של מתגלגלת מצחוק|

אני חושבת שהכי טוב שבאמת נעזור לך, אורי. נקשור אותה לאיזה עץ באיזו חורשה, עירומה כמובן.. משם תמשיך אתה
ועכשיו ברצינות. כדאי שתקרא קצת את הפורום. יש ביננו סאביות תפוסות - דבר ראשון. דבר שני - הסגנון הזה הלוקח כמובן מאליו שכל סאבית פנויה תענה לכל דום המחפש לעצמו זיון - פשוט מקפיצה לי את כל הפיוזים. אבל אולי זו רק אני. אני עייפה מכדי להאריך.. אני בטוחה שיהיו עוד שיוסיפו. יום נפלא לכולם. <וסליחה על התוקפנות - אני קצת באאוט ביממה האחרונה>

uridon7

New member
דווקא כיוון שאני מבין

מבין מה שכתבת.מקבל.דווקא מאחר והבנתי אני חוזר על שאמרתי לך קודם.אם את תפוסה.לא יודע.אני חדש כאן ולא מכיר את שושלות היוחסין.בכל מקרה מעונין ועד כלות. צריבה לעידוד

nerissa

New member
אני לא מבינה. אתה רוצה אותי???????

ואני חשבתי שאת אסתי. רגע אולי זה היה את הכלבונת שלנו? בעצם. פומלית גם, לא? אולי בסוף נשלח אליך את זוד וגמרנו.
יקירי - זו לא דרך לחפש לעצמך בת זוג.. זה ממעיט מערכך ולחלוטין לא ישיג את המטרה. עשה כפי שהמכשפה והשאר הציעו בעבר. פרסם בלוח מודעות באתרים השונים. היכנס לצ'טים והתחל לדבר להציע הצעות בצורה כזו - זו ממש לא הדרך

הצדק עימך

שלום לפומלית ! את כה צודקת ! הרבה יותר קל להצדיק, גם מבחינה אישית, על היותך שולט/אדון מאשר על כמיהתך להיות נשלט/מושפל...

אסתי69

New member
אצלי...............כולם

פשוט כל מי שמכיר אותי יודע על היותי סאבית-שפחה עד כדי כך שאפילו במקום העבודה בו עבדתי הכינו לי לא פעם הפתעות מסוג של חוסם עורקים שכורב בהצלפות וכו או כשהייתי באשפוז מעולם לא הסתרתי מעולם לא התביישתי במי ומה שאני כך בכל דבר בחיי וכך גם בתחום הזה (אולי כי אצלי זה תמיד היה הרבה מעבר לתחום המיני) מטורפת כבר אמרתי? יש מי שתעיד על כך פה :)

uridon7

New member
היפגשי איתי

אשאיר לך הוראות מתאימות אחרי שתאשרי.

אסתי69

New member
ברור

רק תכתוב פה איפה מתי ובאיזו תנוחה תעדיף אותי ואני on my way

uridon7

New member
חצי שעה

תהי ב1630 מאחורי הסופר של ארלוזורוב.ברחוב אמסטרדם ממש בגב של הסופר. תלבשי שמלה בהירה.אשרי.

למעלה