סקר+++

python 4

New member
../images/Emo7.gifאיזה מרגש זה...

הילה! אל תעזבי! הנה, הרוחות בפורום כבר נרגעו מזמן (אנחנו אנשים מאוד רגועים) והכל טוב ולא צריך לסנן שום דבר. אנא! את היחידה שכותבת לי חמשירים (גם אם הם בעלי 9 שורות).

ותמיר דרך אגב, ניהלתי מלא אתרים ומל

א פורומים אז אל תגיד לי "שתנהלי פורום(אם זה יקרה מתישהו...) ואין לי כח לדבר איתך אז אל תעליב אם אתה לא רוצה שאני יעליב אותך בחזרה. ואז אני יהיה בטוחה שאני מחוץ לפורום.

תמיר1991

New member
הלוואי שתהיי מחוץ לפורום...

אני פה כמעט שנה ואת מתנהגת כאילו את איזה מנהלת הפורום... מסכנים האנשים שאצלך בפורומים... בטח את מציפה גם אותם... ובדיוק לפני המסר באתי לשלוח לך מסר שאני שולח לך כמה מחזיקי מפתחות, והיום לא האחד באפריל. אבל את ירדת לפסים אישיים... אז פיספסת אותם... אבל יש לך הזדמנות לתקן... תחשבי בעצמך... תמיר.

תמיר1991

New member
לא באתי לרמוז כלום.

את מפסידה כשאת רבה איתי במקום להסיק מסקנות ממה שכתבתי בבוקר... תמיר.

לא נמאס לכם מההתנגחויות הללו?

די, הפורום אמור להיות פורום אספנות ולא פורום התנגחויות ומריבות. אין שום סיבה לרדת לפסים אישיים ובודאי שלא להביע תקווה להפסקת הפעילות של חבר או חברה בפורום. אם רוצים להעיר למישהו על התנהגותו, עדיף לנסח זאת ללא פגיעות אישיות ובטון יותר מחוייך. אם אפשר, כדאי לשקול שימוש במסר פרטי. עד היום האוירה בפורום היתה נעימה וקבלת הפנים לחברים חדשים היתה יפה. אין שום סיבה להתחיל לקלקל את הפורום.

אין סיבה? אז למה לתמיר יש סיבה לקלל

תמיר1991

New member
אני קיללתי?!

זה מה שכתבתי, מילה במילה: "גם לי העלית את רף העצבים... רק אריק עושה פה סקרים ! כשתנהלי פורום (אם זה יקרה מתישהו...) - תעשי בו סקרים. בינתיים תשתתפי כמו כל האחרים" הילה יקרה, אם זה מתפרש בעיניך כקללה, אז אני לא יודע, או שאת מסטולית או שאת פשות לא יודעת מה ההגדרה של קללה... תמיר.

kipod2

New member
תפסיקו!

עד עכשיו לא רציתי להתערב אבל זה כבר מוגזם! תמיר אל תגיב וגם את הילה. תשימו לזה סוף כאן גם אם אתם לא מסתדרים.

תמיר1991

New member
לא

ואת אמרת לי לפני... אבל אני לא ילדותי אז נפסיק כאן את הויכוח, במפגשי פורום שיהיו, כולל הבא, נשתדל לא להתראות אחד עם השני, ו"חסל סדר פסח"... תמיר.

Mercyful God

New member
בוא'נה יא חבורה של אגואיסטים

לכו תציפו אחד לשני את תיבת המסרים , רק תפסיקו לטנף את הפורום יא בכיינים .

למעלה