סקר+++

סקר+++

קודם כל שלום לכולם!! בגלל שאני חדשה, רציתי לדעת (בגלל שזה סקר "מצליח"!!!!!!! אנא מלא את שמך הפרטי(לא הכרחי)_______ 1. מה אתם אוספים?? 2. באיזה גיל התחלתם לאסוף? ובני כמה אתם עכשיו(לא הכרחי לסקר זה) 3. האם אספתם משהו בעבר? (שמרתם או זרקתם)? 4. מה הכי ההיתם רוצים לקבל לאוסף שלכם על מנת שהוא יהיה מושלם? 5. האם אתם מרוצים מהאוסף שלכם או לא? המידע מיתוך זה עליי!

שחכתי תתשובות שלי..הינה הם:

הילה 1. אני אוספת מחזיקי מפתחות 2. התחלתי בגיל 11 וחצי ועכשיו אני בת 12
3. אספתי בעבר: פוגים שזרקתי, גולות- שעדיין יש לי שקים אבל אני כבר לא אוספת. 4.הכי ההיתי רוצה? אינני יודעת, כמה שיותר יותר טוב! מי שבא ברוך הבא
5. אני מרוצה מהאוסף שלי כי מה שכבר אספתי אספתי במו ידיי ועכשיו אני צריכה את העזרה שלכם כדי שאני יוכל להמשיך, גם לקנות וגם לקבל. הילה... נ.ב: מקווה שתגיבו גם אתם לסקר הנחמד שלי :)

Mercyful God

New member
גברת ...

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=485&firstmsg=45 בעמוד הזה ישנו את אותו הסקר רק מנוסח קצת קצת שונה. לא הייתי מעיר לך על זה אם זה היה לפני שנה, אבל זה היה לפני ימים אחדים .

אוף! כל אחד פה רק מעיר לי../images/Emo10.gif

אם אתה לא רוצה את ההודעה ויש לך קשר עם מנהל האתר תגיד לו שימחק אותה. אני לא בדיוק נמצאת פה הרבה זמן. אני לא וותיקה, כידוע, ולא נורא. מותר להעיר לחדשים, הרי אין להם הגנה בכלל. נראה לי שאם אני יעיר לך כולם יגידו לי שאני ככה וככה.

b_noga

New member
עצה קטנה

נכנסתי לפורום הזה לפחות 5 פעמים עד שהתחלטי גם לרשום בו, וזה היה לפני בערך 3 שבועות. הסיבה שלא שלחתי הודעות מהתחלה היתה כי רציתי להבין קצת איך פועל הפורום, מי האנשים שכותבים בו, איך מתנהלות השיחות, בכל זאת אני מצטרפת לקבוצה שכבר גיבשה לעצמה הרגלים וכללים. לכן, במקום להפציץ בהרבה הודעות, עדיף שתשקיעי יותר זמן בלקרוא את ההודעות האחרות, את המאמרים, לטייל בגלריות ובקישורים, ותכתבי רק באמת כשיש לך משהו חשוב להגיד, לפחות בהתחלה עד שתביני יותר את הפורום. נכון שיש לך הרבה זמן פנוי להיכנס לפה, אבל זאת לא סיבה לשלוח הודעות שחוזרות על עצמן או הודעות מיותרות. הכי טוב, תעשי לעצמך הפסקות מהפורום, תיכנסי כל כמה שעות כדי לבדוק, אבל אל תהיי בו בלי הפסקה כי סתם ישעמם לך, הוא לא משתנה כל 5 דקות.

powo

New member
נוגה לא יכולת

להעביר את המצב יותר טוב.וכמו שאומרים בבית הכנסת של אבי.ישר כוח אברהם

תמיר1991

New member
בדיוק כך עשיתי! נכנסתי פעם ראשונה

בתחילת ביולי, וההודעה הראשונה שלי הייתה ב- 12.7 ועד שהייתי פעיל כבר היה אוגוסט... את ישר נכנסת, כתבת והיית פעילה תוך... 10 דק'... תמיר.

python 4

New member
אני נכנסתי פעם ראשונה איזה חצי שנה

לפני שכתבתי הודעה ראשונה! ואני עדיין לא פעיל.

rachelea

New member
להילה, מחזיקת המפתחות היקרה

חבל, חבל שתפרשי. כדאי לך להמשיך ולהישאר בפורום. אך כפי שכתבה נגה, לפורום כללים משלו. ייתכן ולא שמת לב עד כה. אך ניתנו לך רמזים כיצד לנהוג. בסופו של ענין הגעת בעצמך למסקנות - דרך ההתקשרות שלך עם הפורום לא תאמה לרוחו. לכן, כפי שכבר הבנת, מעט אורך רוח, סבלנות קריאת הודעות של אחרים (ללא צורך להגיב מיד, אם בכלל), שאלה פה ושם ורצון להשתלב (לא להשתלט) יהפכו אותך באופן הטבעי ביותר לאחת מאיתנו, משתתפי הפורום. בקשותיך החוזרות ונשנות לקבל מחזיקי מפתחות היו בבחינת דרישה יותר מאשר בקשה. כן, בפורום זה גם מועברים פריטים מיד ליד - לפעמים ללא תמורה, לפעמים תמורת החלפה ולפעמים החחלפות נעשות בדרך סיבובית: זה נותן לזו ומקבל מחבר/ה שלישי/ת בפורום וכך נשכרים כולם. והעיקר, משתתפי הפורום לומדים זה מזה, משכילים איש את רעהו בתחומי ידע נרחבים שגם אם אין להם קשר מיידי לאוסף הפרטני של המשתתף הרי שלאחר זמן לומד הוא כי ניתן להשתמש בידע שצבר לשימושים שונים. ואחרון אחרון: האנשים המסתתרים מאחורי הכינויים נחמדים וחביבים ביותר. אם תסרקי את דפי הפורום אחורה תראי עד כמה חברותיים הם. לכן, חבל שתפרשי מאיתנו. תמשיכי להכנס, להשתתף, להעיר ולהאיר את עיננו אך אנא - במינון ובטון המתאימים לרוח המקום.

תמיר1991

New member
רחל - יפה, גם את העברת את דבריך

יפה. והילה, מצטער עם פגעתי, פשוט כבר נגמרה לי פקעת העצבים... תמיר.

rachelea

New member
לא ולא - הילה יקירתי

לא נוותר על הודעותיך. אני מוחה, אריק לא ימחוק אותם. ואת יכולה להציץ בפורום בכל רגע שנראה לך. תוכלי גם להשמיע קול מדי פעם. אך אנא, בחוכמה ובמינון מתאים. אגב, תמסרי לאחיך ד"ש מאיתנו ותזכירי לו שאין צורך לחזור שוב ושוב על הודעותיו. מי שהשיב לו אתמול - השיב, ומי שלא השיב - לא רצה להשיב. מי שעדיין לא קרא את הודעותיו הקודמות ימצא אותן כשיכנס לפורום. כל אחד שלא קרא הודעה זו או אחרת רואה על המסך כיתוב שחור, שמשנה את צבעו לכחול לאחר הקריאה. לכן, מי שטרם קרא יקרא ההודעות: היום, מחר...

תמיר1991

New member
הילה!!!

גם לי העלית את רף העצבים... רק אריק עושה פה סקרים ! כשתנהלי פורום (אם זה יקרה מתישהו...) - תעשי בו סקרים. בינתיים תשתתפי כמו כלך האחרים. תמיר.

אוקי. קראתי כל מילה ומילה.

אני מאוכזבת מעצמי קשות על מה שעשיתי בפורום זה. אני מרגישה שהרסתי אותו. משום כך אני אחזור נראה לי עוד שבוע, אחרי שאריק יבוא ויסנן את כל ההודעות המיותרות שלי, ואחי יודיע לי שירגעו הרוחות בפורום. שלכם. הילה!

למעלה