סקר מה לדעתכם אורך הזין הממוצע של גבר
M Master Eagle New member 31/3/04 #2 יש נוסחה מאד פשוטה לזה הגובה X המשקל - הגיל + היקף החזה, כל זה לחלק ב-IQ = אורך הזין
M Master Eagle New member 31/3/04 #9 אני מתחמק? הוא שאל על הגבר הממוצע אם אתה רוצה לדעת את אורך הזין שלי, אז תשאל...ואני לא חושב שזה מה שהוא שאל
אני מתחמק? הוא שאל על הגבר הממוצע אם אתה רוצה לדעת את אורך הזין שלי, אז תשאל...ואני לא חושב שזה מה שהוא שאל
N nerissa New member 31/3/04 #14 אני???? לחשוב?? אני רק שיפחה אני.. ואני מסכימה שאתה בכללבכללבכלל לא מתחמק מלענות נו.. אני אגיד את העומק והקוטר שלי אם אתה תגיד את האורך והקוטר שלך. מעניין למה לנשים אין בעייה לחשוף נתונים טכניים שכאלה
אני???? לחשוב?? אני רק שיפחה אני.. ואני מסכימה שאתה בכללבכללבכלל לא מתחמק מלענות נו.. אני אגיד את העומק והקוטר שלי אם אתה תגיד את האורך והקוטר שלך. מעניין למה לנשים אין בעייה לחשוף נתונים טכניים שכאלה
N nerissa New member 31/3/04 #17 אייב אולי כדאי שגם אתה תפסיק לחשוב? בעצם.. תחשוב עוד.. עוד קצתתתתתתתת אוי מותק רק אל תפסיק לחשובבבבבבבב
אייב אולי כדאי שגם אתה תפסיק לחשוב? בעצם.. תחשוב עוד.. עוד קצתתתתתתתת אוי מותק רק אל תפסיק לחשובבבבבבבב
א אייבורי New member 31/3/04 #23 מי יודע מדוע ולמההההההההה לובשת נריסה חוטיניייייייייייייייי כי בבוקר יום ד חטפה נריסה חטפה בישבןןןןן סטירה ומכה עד שנהייתה כחולה.
מי יודע מדוע ולמההההההההה לובשת נריסה חוטיניייייייייייייייי כי בבוקר יום ד חטפה נריסה חטפה בישבןןןןן סטירה ומכה עד שנהייתה כחולה.
Z Z o d i a c New member 31/3/04 #27 רק את הפה? תגידו לי, מה לא מובן במילה זודיאק בתקופת יחום מאסטר, אתה לוקח אחריות מלאה על כל תקרית שלא תיהיה! אהבתי את התמונה..
רק את הפה? תגידו לי, מה לא מובן במילה זודיאק בתקופת יחום מאסטר, אתה לוקח אחריות מלאה על כל תקרית שלא תיהיה! אהבתי את התמונה..
פ פ ו מ ל י ת New member 1/4/04 #28 זוד, זה האביב ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif אין מלשות.. כולנו בתקופת ייחום בייבי
זוד, זה האביב ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif אין מלשות.. כולנו בתקופת ייחום בייבי
M m a y S New member 1/4/04 #29 אתם מוכנים להירגע פה? מה זה ייחום??? אני כבר משתגעת...... ועם כל התמונות שרצות פה ביומיים האחרונים, אפשר למות מחרמנות מאסטר, אתה לא עוזר בכלל! הצילווווווווווו.........
אתם מוכנים להירגע פה? מה זה ייחום??? אני כבר משתגעת...... ועם כל התמונות שרצות פה ביומיים האחרונים, אפשר למות מחרמנות מאסטר, אתה לא עוזר בכלל! הצילווווווווווו.........