עושה חשבון ואזזזזזזזז שוס לחלק ב IQ לא נשאר כלוםםםםםםםםםם לפי החשבון יש לי זיין באורך של 0.1 מ"מ
א אייבורי New member 31/3/04 #13 עושה חשבון ואזזזזזזזז שוס לחלק ב IQ לא נשאר כלוםםםםםםםםםם לפי החשבון יש לי זיין באורך של 0.1 מ"מ
N nerissa New member 31/3/04 #16 זה נפלא, אייב! זה מעשיר את אופציית הזיונים ומוסיף עוד חמש חורים לשימוש! תראה את המסכנה הזו איזו פרובלמה יש לה..
זה נפלא, אייב! זה מעשיר את אופציית הזיונים ומוסיף עוד חמש חורים לשימוש! תראה את המסכנה הזו איזו פרובלמה יש לה..
א אייבורי New member 31/3/04 #25 ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק רגעעעעעעעעע נריסתי זה מתנפח אההההההההההה אוהההההההההה תגידי שווווווו זה יכול לגדול ????????? יוווווווווו תזהרי זה משפריץץץץץ בציץ
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק רגעעעעעעעעע נריסתי זה מתנפח אההההההההההה אוהההההההההה תגידי שווווווו זה יכול לגדול ????????? יוווווווווו תזהרי זה משפריץץץץץ בציץ
א אורי לוינסון New member 31/3/04 #6 אורך הזין הממוצע של זכר X הוא (אורך מכונס + אורך זקור) \ 2 ושימותו הקנאים, יש את האורך הרצוי, ראה נריסה
אורך הזין הממוצע של זכר X הוא (אורך מכונס + אורך זקור) \ 2 ושימותו הקנאים, יש את האורך הרצוי, ראה נריסה
N nerissa New member 31/3/04 #7 ניסיתי לבדוק את התיאוריה שלך, אורי שעה אני רצה אחרי מנהל החשבונות שלנו כאן עם סכין יפנית מנסה לחלק לו את הזיקפה לשניים! שעה! לא מבינה איך הוא לא סקרן לדעת מה הממצוע שלו.. ואורי - זה לא רצוי. זה ממוצע. רצוי זה בין השפתיים לשחלות.. אבל - איך סוויטי אמרה? איפוק. אוטוטו..
ניסיתי לבדוק את התיאוריה שלך, אורי שעה אני רצה אחרי מנהל החשבונות שלנו כאן עם סכין יפנית מנסה לחלק לו את הזיקפה לשניים! שעה! לא מבינה איך הוא לא סקרן לדעת מה הממצוע שלו.. ואורי - זה לא רצוי. זה ממוצע. רצוי זה בין השפתיים לשחלות.. אבל - איך סוויטי אמרה? איפוק. אוטוטו..
א אורי לוינסון New member 31/3/04 #8 סקר חדש מה המרחק בין השפתים וכו וכו וכו........ הלישכה המרכזית לסטיטסטיקה איזוטרית