סקר.....

shelly14

New member
סקר.....

מה המקצוע האהוב עליכם???. מה החג האהוב עליכם???? שלוששש

xero1

New member
../images/Emo62.gif הינה שלי

מקצוע הכי אהוב: שיעור חופשי חג הכי אהוב: חופש גדול
ועכשיו ברצינות, שיעור הכי אהוב... ניראה לי שהיסטוריה, וזה בגלל המורָה שלנו, היא כזאת מגניבה
אבל בחצי הבאה של השנה אני הולך ללמוד טכנולוגיה עם המורֶה שאומרים שהכי מגניב וטוב בבית ספר שלנו. והחג הכי אהוב: אמ.. אני חושב שפסח, כי יש הכי הרבה חופש

יש לי מורה נימפומנית להיסטוריה

נראה לי כבר כתבתי את זה חחח היא כזאת שרוטה כל מילה שניה שלה זה אה ......או זה טוב......או שהיא עושה לנו בוחן היא יןושבת כזה על השולחן ולא רואים את הרגלים שלה אז היא אומרת לנו כזה מהר יותר .....(מעניין למה התכוונה
)

Hell Princess

New member
נראה לי ש.......

ביולוגיה זה השיעור האהוב עליי והחג הכי אהוב עליי זה................ .........אממ...תנו לי חשוב......פסח וסוכות כי בחגים הללו יש הכי הרבה חופש..... נראה לי....

חחח... זה איזי!

* מקצוע אהוב: ספורט!!! או יאאא ביייבי!
* חג אהוב: פורים (כי כיף להתחפש... ולי יש תחפושת שאני לא מגלה לה לה)

נטלי ב

New member
אממממ.....

שעת חינוך...לא עושים כלום... חג? הרי זה ברור!!! פורים!!!!!!!!!!! חג הכי הכי הכי כיף! ואי אפשר לערער על זה בכלל! אבל יש עוד חגים: ל"ג בעומר, סוכות פסח וחנוכה (בגלל החופשים הדי ארוכים), ראש השנה (בגלל שזה מסמל התחלה) ,יום כיפור (כמה שזה מוזר, אבל אני אוהבת) ויום העצמאות... וזהו יאללה ביי נטי :)

אמ......שיעור אהוב....

אמ....השיעור האהוב עלי אני מניחה זה קולנוע!!! אפשדר להבריז הביתה ....ואנחנו הולכים גם לבסרטים על חשבון הבצפר ....ולסרטים טובים אל סתם.... החג האהוב עלי אמ...לא נראה לי שיש כזה ...נראה לי סוכות כי זה היומולדת שלי

הממממ....

אצלי השיעור האהוב עליי הוא מתמטיקה... כן כן מתמטיקה! תקראו לי פסיכית תקראו לי משוגעת אבל... יש לי מורה מזההההההה טובה!! וגם מידי פעם בשיעור היא מעבירה איתנו צחוקים! ממש סחבקית! והחג האהוב עליי הוא פורים מ-2 סיבות: 1. התחפושות שאפשר פשוט להרוג את הילדים הקטנים מפחד... 2. אפשר לעשות מה שרוצים,ז"א באותו חג שיוצא פעם בשנה, אז בפעם בשנה, יוצא לך להיות אדם אחר... כלומר לא להיות אתה, התחפושות מוסיפות לזה, להיות אדם שונה לגמרי, לשתחרר במידה מסויימת... מבינים? (לא משנה.. אני מבינה את עצמי..)

shelly14

New member
אויש, צודקת

מעיינצ´ו... אמרו לך שאת גאון???? למה לא רואים אותך כבר בשלומצי...? שלוש

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

האמת הרבה פעמים אומרים לי שאני גאון, אבל אף פעם לא נימאס לשמוע שוב.. חחח סתם צוחקת.... ולמה לא כבר לא רואים אותי שלומצי? ממממ... ת´אמת אין לי מושג, לא יודעת לא יצא להיות שם... אבל אני מבטיחה שאני אבוא לעיתים קרובות יותר!
אבל יש לי שאלה.. איך זכרת את השמי? כי אם אני לא טועה יצא לי להיות בפורום שלומצי.. 3-4 פעמים ....

נטלי ב

New member
חחחח לא נכון!!! ../images/Emo13.gif

אל תנסי לשקר..... וחוץ מזה אני מזה שמחה השנה, היום הולדת יוצא בטיול השנתי אז נה נה בננה!!!!! מזל מאזניים לנצח!!!! יאללה ביי :)

mor shani

New member
ועכשיו תורי... ../images/Emo100.gif

מקצוע: אין משהו מסויים... אני חושבת שאני די סובלת (ואצלי זה כמו אוהבת...) מדעים, כל עוד אני מסוגלת לדקלם את החומר ובעיקר בגלל שזה במעבדה ועושים דברים מגניבים עם אש וכאלה וגם משתמשים במחשבים. חג: כל חג שבא-ברוך הבא! (כל עוד יש בו חופש כמובן...) אבל אני בעיקר אוהבת את פסח בגלל החופש ומאותה סיבה גם את סוכות וחנוכה (אבל פחות) וגם את פורים (בגלל התחפושות והמסיבות) ואת יום כיפור- כי אין מכוניות ואפשר להסתובב כל הלילה (ובעיקר כי היה לי ממש כיף ביום כיפור השנה- תקראו על זה כמה הודעות מתחת) וזהו...! אז טה טה LOVE U ALL מור

shelly14

New member
הי שני מתוקה........

סתאאאאאאאאאאאם מור, איזה כיתה את???? שלוש

moshik21

New member
מממ.....תנו לחשוב.......

.......קצת קשה להחליט בשיעור האהוב אבל לדעתי זה ספרות ותנך כי יש לנו מורה מממממממשששש מצחיקה
היא מדברת כל הזמן עם היידיים והרגליים זה ממש מוזר, הכי מצחיק שהיא מתרגזת ומנסה לגעת בתלמידים כדי להרגיע אותם (מפחיד....
) עכשיו חג: אין שום חג שאני אוהב כי אני בכלל לא מרגיש יהודי ואני אפילו מתבייש שאני כזה.... אני אוהב חגים רק בגלל החופשים.... אבל אני לא מזדהה עם אף חג!

למעלה