סקר.....

BiGuy

New member
עכשיו תורי:

שיעור אהוב: ספורט, מחשבים, ותתפלאו, אני די אוהב מתימטיקה. יש לנו אחלה מורה. חג אהוב: פסח (בגלל החופש הארוך), חנוכה (בגלל הסופגניות והאוכל הטעים), ופורים (בגלל התחפושות המדליקות, והאפשרות לגרום לילדים קטנים להתפגר באמצע המיסדרון מפחד...).

האפשרות לגרום לילדים קטנים להתפגר..

באמצע המסדרון מפחד??? התחפושת שלך כל כך מפחידה? ולמה להתעלל בילדים קטנים? מסכנים... איזה אכזרי אתה! סתם לא תתעלל כמה שאתה רוצה, זה דווקא נחמד

BiGuy

New member
פעם עשיתי עם חבר שלי מתיחה...

אדירה. אני כיסיתי את עצמי בחול, ושכבתי על ערימת אדמה. חבר שלי קרא לאחיו הקטן ולשכן שלו (אבא של חברי עבד במשהו שקשור בשיש, אז לקחנו שיש מהמחסן בביתו וכתבנו עליו בטוש...). הוא אמר להם שהוא מצא קבר של מישהו מלפני הרבה זמן. כשהם התקרבו, קפצתי עם כול החול עלי, והם ברחו מהר כמו צ´יטות. אחרי זה, רצנו אחריהם, ונכנסנו למחסן שבחדר של חברי. הם נכנסו לחדר, ואני (שעדיין הייתי מכוסה בחול), קפצתי החוצה והבהלתי אותם. ולא, אני לא ממציא. אולי אני אזמין את יובל (מי שעשיתי איתו את המתיחה) מתישהו לפורום. כן, אני יודע שההודעה נותנת כאלו רמזים, אבלאני לא הומו!!!

charmingirl

New member
מממ.. מקצוע אהוב:

אין לי מקצוע מסויים למען האמת.. אני חושבת אולי היסטוריה, יש לנו א-ח-ל-ה מורה!! ממ.. חופש (ז"א חג) שאני אוהבת: כמו שמישהו כבר אמר פה, אני לא מרגישה יהודיה. ככה שאני אוהבת את פסח כי יש חופש. ואת פורים כי זה קרוב ליומולדת שלי.

black_magic

New member
את מוציאה שם רע לשם שלי...../images/Emo4.gif

מקצוע אהוב: יסודות העיצוב חג אהוב: פורים

תשובות תשובות תשובות...

המקצוע האהוב עליי זה בעצם כל המקצועות בחירה שלי שזה תקשורת, פסיכולוגיה, סוציולוגיה וזהות יהודית. החג האהוב עליי זה...אני לא יודעת, פסח אני מניחה- בגלל החופש אבל בעיקר אני אוהבת את החופש הגדול ולא רק בגלל שיש חופש אלא בגלל שיש לי יומולדת בחופש הגדול. -מיכל-

אז ככה....

המקצוע האהוב עליי זה ספורט אבל אם ניקח בחשבון את המקצועות ה"בעעעעעעע"....אז..... אולי אלגברה....? ולא לעשות עליי לינץ´, זה דווקא מעניין
והחג האהוב עליי זה כל החגים עם חופשים ארוכים- משמע חנוכה, סוכות ופסח

Queen of pain

New member
תשובה

המקצוע האהוב עלי הוא ערבית והחגים: ראש השנה (כי אנחנו מפליגים כל ראש השנה), ל"ג בעומר (וצריך לעשות אותו יותר מפעם אחת בשנה), פסח (כי יש לי יומולדת וכי החופש ארוך) ושבועות (כי זורקים מים)

$חן$

New member
עכשיו תורי....

המקצוע האהוב עלי הוא חשבון ותנ"ך החג האהוב עלי הוא פסח, החג שבו יש לי יומולדת חחחחחחחחחח עכשיו תורך להגיד... מה המקצוע האהוב עליך ומה החג האהוב עליך?

למעלה