סקר

סקר

מהי לפי דעתכם יצרנית הגיטרות הכי טובה ואל תסתמכו רק על ניסיון אישי מנגינה בגיטרה של חברה מסוימת אלא תתיחסו גם לחומרים, טכנולגיות מיפרט וכו´ אני הייתי בוחר את איבאנז

wiz

New member
יש הרבה חברות ברמה,

והכל תלוי בדגם ובמחיר... חברות שאני אוהב: איבנז ג´קסון ESP PRS מיוזיק-מן גיבסון ויש בטח עוד, ששכחתי להזכיר...
wiz

wiz

New member
אני אבחר באיבנז...

אבל זה בגלל העדפה אישית; בגלל הסאונד, העיצובים, האיכות, והמפרט הטכני... אבל זה לא אומר שחברות אחרות מייצרות גיטרות פחות איכותיות (ברמות הגבוהות, האיכות זהה...). בחרתי באיבנז בגלל ההעדפה האישית שלי, מבלי לפגוע "באיכותיות" של כל חברה אחרת.

Gooner

New member
אני בוחר בגיבסון

יצרנית מעולה עם צליל טוב והשקעה בעיצוב. תגידו שזה נדוש אבל אני דלוק על הלס פול.

funkbass

New member
fender stratocaster

הגיטרה האולטימטיבית!!!! מכור לסאונד!!!!

untitled

New member
גיבסון

ודווקא אין לי יותר מיד (כמעט ולא) ניסיון נגינה על גיטרות שלהם) אבל אני אומר זאת בוודאות. הגיטרה, הגימור, הפיקאפים (האמבקרים) הצליל, הכל בקיצור

אין דבר כזה הגיטרה הכי טובה...

כל גיטרה מתאימה לסגנון שונה...אם רוצים לנגן רוק כבד - הרי שאיבנז לפי דעתי הכי טובה ומתאימה. אם רוצים לנגן בלוז - אז כנראה שהכי עדיף לנגן עם גיבסון או פנדר. אם רוצים גיטרה גרועה ומתפרקת - אין כמו סקוויאר
אבל אם אתה מתכוון לאיכות החומרים טכנולוגיה ודברים כאלה - אז לפי דעתי יש קרב צמוד בין G&L לאיבנז...שתי חברות שמיצרות גיטרות באיכות מעולה!

atheist

New member
הבס המועדפת עלי..

היא warwick . יש לה סאונד הכי חם ומלא ויש לה שייפים שלי אישית נוחים.

funkbass

New member
bass

אמנם כל החברות האלה מוציאות בסים מיוחדים ויקרים עם מיקרופונים אקטיבים ותוספות ...... הכל טוב ויפה .. אבל עם כל ההתפתחויות האלה כולן בעצם מנסות לשחזר את הסאונד הכבד וחד של הפנדר .. ג"אז בס או פרסיג"יאון אין עוד בס שעולה על זה ... פשוט ועושה את העבודה!! עד כמה שאני אוהב את כל הבסים האלה (ולמרות שהבס העיקרית שלי היא מיוזיק מן) אני יודע שבאחד הימים אני אקנה עוד ג"אז בס אחת (בנוסף לג"אז בס פרטלס שלי)

atheist

New member
אחי יש לי שאלה:

שמעת על חברה לבס שקוראים לה b.b.n ? היא טובה?

V.W

New member
בעיקרון גיבסון

אבל היצרנית שאני הכי אוהב זה וושבורן שתי הבאסים שלי הם שלה...

Liquid Tension

New member
איבאנז

איבאנז בגלל שיש לה צליל שאני אוהב וברמות גבוהות היא מסוגלת לכסות המון סגנונות של מוסיקה(JS למשל ) החומרים מעולים, האקשן נמוך, צוואר דק ונוח. לפני שקניתי את האיבאנז שלי ניסיתי כל כך הרבה גיטרות באותו טווח מחיר (750 דולר) כמו: esp fender gibson jackson washburn ephiphone ועוד הרבה... וכולן התגמדו ברמת הביצועים לעומת האיבנאז!! והעיצוב....טוב על זה אפילו אין מה לדבר!!!

Liquid Tension

New member
יש לי....

איבאנז S470QS עם עיצוב מדהים שאני לא יודע בדיוק איך לתאר אותו(תמונה תשלח בקרוב.) הפיקאפים ברמה בינונית פלוס אבל כל השאר מצויין. אני לא חושב שיש את הדגם הזה בארץ (קניתי בארה"ב, אני גר פה). לך?

למעלה