סקר...

Ed Hunter

New member
סקר...

זה משהו מאד עקרוני בישבילי אז תזהרו בתשובות שלכם:) ממכם אוהב מילקי? ומי שאוהב איך הוא אוכל אותו? מערבב לחוד או אולי עוד איזושהי שיטה מקורית?

מיקה86

New member
מאז הפרסום שיצא

על העצמות במילקי הפסקתי לאכול את זה למרות שאני עדיין וכלת מרמשמלו אבל ה לא ממש חסר לי. בכל מקרה בימים שכן אכלתי הייתי דוחפת את הכפית עד השוקולד ואוכלת את כולו ואת הקצפת הטעימה הייתי אוכלת בסוף.

Dafi the Mighty

New member
כנ"ל

פעם אכלתי, אחרי הפרסום על העצמות האלה אני הפסקתי... חזרתי למקורות=באדי שוקולד. אבל באופן כללי- פעם אכלתי מעורבב, ולפעמים קצפת ואז שוקולד.

Ez sLeeP

New member
אוי ואבוי.

הפסקתן לאכול בגלל ג'לטין ארור? יש ג'לטין כתוסף-צמיגות כמעט בכל דבר! טופי (וגם בטופיפי), נכון. אבל גם במליון דברים אחרים. זה בגלל יפות-נפש או גועל-נפש? כי יפות נפש, אני עוד יכול להבין. בעצם לא ממש. הם לא הורגים את החיות. הם לוקחים את החיות המתות לאחר שכבר השתמשו בהם לצרכי תעשיית הבשר. זה בסה"כ שימוש במשאבים קיימים.

*superstar*

New member
מה ההיגיון פה?!

רק בגלל שאת יודעת מה יש שם עכשיו, את לא אוהבת יותר? איך אשפשר להפסיק משהו שאהבת כל הזמן רק בגלל הג'לטין? זה ידוע שג'לטין עשוי מעצמות טחונות. ידעו על זה כבר שנים, רק בגלל פרשת רמדיה פתאום כולם נזכרו בזה. מפגרים.

love d animals

New member
אממ..

זה לא שהיא לא אוהבת זה פשוט מגעיל אותה.. מה-אני לא אוהבת בשר?! אני אוהבת מאווד אבל אני לא אוכלת-אני צמחונית 5 שנים (ב-11 לפברואר) ואני לא אוכלת טופי או קצפות או מרשמלו ואני אוכלת ביצי חופש..וכן,אני מתגעגעת לזה אבל עובדה שאני עדיין חיה גם בלי זה..

Dafi the Mighty

New member
אני לא ידעתי!

ובטח שאפשר- זה מגעיל מבחינה רעיונית!

Stillwater

New member
צר לי לבשר לך...

אך, גם בבאדי שוקולד יש ג'לטין. כמעט בכל דבר יש ג'לטין! וואי, הדיבר על ג'לטין עושה לי חשק לסוכריות גומה כאלה, נחשים...

Dafi the Mighty

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה?! אני מזועזעת! עד שמצאתי מעדן...

לעתים רחוקות

מילקי זה נחמד... אני בהתחלה מערבבת את הקצפת עם השוקולד (ואוכלת..יאממ), ואז אחרי זה אוכלת כל אחד לחוד!

*superstar*

New member
הרגע אכלתי../images/Emo9.gif

ברור שקודם הקצפת... ואז השוקולד... יאמי

../images/Emo13.gifמצטרפת../images/Emo132.gif../images/Emo140.gif

בכפויות קטנות ועדינות את הקצפת ורק לאחר מכן את הוניל/שוקולד/אגוזים ופעם ההיה תות שהכי אהבתי חחחח עכשיו אני כמעט ולא אוכלת מילקי אבל זה ממש טעים

למעלה