סקר...

Sister of Night

New member
אני בכלל

כבר לפני שנים התרגלתי למילקי קל...והוא הרבה יותר טעים לי.... אני אוכלת קודם את הקצפת, משאירה שכבה דקה ומערבבת!! יאםםםם

וואי..איזה חושני זה..

painapple

New member
בדר"כ..

קודם תקצפת ואחרי זה תשוקולד. עם הפרדה מלאה יותר מאשר בברית של הבן של הבנדוד הדוס-פאנאטי שלי. כיום.. לא הכי.. זה רעל בשבילי.. אז אני מוותרת.

Mister Matrix

New member
מילקי ../images/Emo3.gif

אני אוהב לאכול את המילקי קודם את הקצפת שלמעלה ואז את כל השאר (כמו רבים כאן ובכלל)

Stillwater

New member
את המילקי שלי...

אני מערבבת, זה הכי טעים, כי השוקולד של המילקי לבד לא משהו! ופעם היה תוספת למילקי, מקופלת וזה היה בכלללללללל טעים! לאחרונה אני לא אוכלת מילקי ודני וכאלה... דנונה בריא יותר ולא מתוק מידי! אגב... השתמשתם פעם בקצפת של המילקי למטרה אחרת? לי פעם ממש התחשק שוקו עם קצפת ולא היה קצפת אז פתחתי מילקי במיוחד בשביל לקחת את הקצפת! ואת השוקולד נתתי לכלבה! (חחחח כמה בריא בשבילה)

love d animals

New member
מילקי=רצח

אוקיי..אני מנחשת שהבנת את התשובה שלי..חח בעקרון אני אוהבת מילקי אבל יש בזה ג'לטין (עצמות של דגים או בקר)

לא כולם ככה

לי אין בעייה עם זה נראה לי קנטרני מדי כל העצמות דגים.. אני לא אוהב מילקי פשוט..לא אוהב שוקולד..

Ez sLeeP

New member
למה?

כי באיזשהוא שלב כל האידיאולוגיה הפכה למסכת צדקנות מיותרת. זה נורא 'אין' להיות צמחוני. ברור לי שיש את הצדיקים, שבאמת נמצאים בכל ה'קטע' (וזה לא קטע. ברור לי..) מתוך אמונה שזה נכון, וזה עוזר, וזה צודק. אבל כל ההטפה הזו, נא לשמור לאחרים. באמת, אין לי עניין בשמיעת הטפות. וההתעסקות הזו בכל המקורות של המזון הבסיסי שאנחנו אוכלים, נראית לי מעייפת ומיותרת. החיפוש אחר עוד מזון שאינו 'כשר' לאכילה הוא מעיק מידיי. בסה"כ ג'לטין. אני מצטער אם פגעתי במישהו.

love d animals

New member
תקשיב..

לא באתי עכשיו ואמרתי "אל תאכל בשר".... ואני באמת צמחונית לא בשביל פוזות-בכיתה ז' עשיתי עבודה על ניסויים בבע"ח (לבית ספר) ומאז אני צמחונית..הלכתי לכמה הפגנות אני חותמת ומחתימה על עצומות ועוד כל מיני ככה שאני לא עושה את זה בשביל הפוזות.. ואם אני רוצה ליהיות צמחונית אני אהיה אני לא מבינה מה הקטע בלהתעצבן על צימחוניים..כאילו-זה שאכפת להם מחיות באמת פשע אבל להרוג אותם-הדבר הכי נכון וצודק לעשות.. תקשיב-אני אוכל מה שאני רוצה ואתה תאכל את מה שאתה רוצה אני רק מקווה שלא יהיו לך עוד דעות קדומות על אנשים צמחוניים ושככה סתם בלי סיבה לא תיהיה לך בעיה איתם

painapple

New member
../images/Emo28.gifאממ... יש לי דברים להגיד.

כשסיימתי לכתוב תהודעה "עליתי" לפה כדי לכתוב את זה, וחילקתי אותה לחלקים. נסחפתי עם עצמי טיפה, לילה והכל אז נתתי לעצמי לזרום להודעה ארוכה ושטותית במיוחד. פשוט תדלגו אחרי האייקון של הפרה עד לאייקון של התו ל"מממ.. בקיצור" והכל יסתיים יפה. בתודה, ענבר. דבר ראשון, ממתי להיות צמחוני זה "אין"? ופוזה..? זה לא בריא. להיות צמחוני.. אני צמחונית מכיתה ה' (הסיבה שמורה במערכת) ובגלל זה הייתי אנמית למשך מ-ל-א זמן ולא היה לי חלבון בגוף (עד שחזרתי לאכול תלבןשל הביצה) או וויטמינים או בי 12.. ובגלל זה השיער שלי גדל נורא לאט
בכל מקרה... אני לא מחתימה על עצומות או צועקת בחוצות העיר "אני צמחונית ויום אחד זה יתנקם בי!" ואני גם לא אומרת לאנשים ש"איכס. בשר. יא מגעילים. סטייק? זה היה פעם פרה יו נואו. מו מו? כמו מוש השור. אתה! רוצח! אוכל את מוש השור! מנוול!!!
" ודומיהם. אני אגיד את זה, ואני אגיד את חזק. בקול רם (וכמעט זועם..?!) לכל אלו שאוהבים בשר: תאכלו בשר! דבר ראשון, עד כמה שידוע לי, חוץ מהעור של העוף וכל החרטה הזה, זה בריא. יש בזה מלא חלבונים, האדם הוא טורף וכל השטויות האלה, תאכלו, תאכלו ותהנו מכל רגע. תאכלו את זה עם גבינה, עם חלב, עם סוגים אחרים של בשר, עם ירקות, לחמניה, בתוך סנדביץ', דחוס בפיתה, לא איכפת לי. באמת שלא. דבר שני.. היה לי שם משהו. לא זוכרת. דבר.. עוד דבר. אולי זה יישמע קצת מוזר מפי צמחונית.. או אולי לא. אולי אני סתם מוזרה. או שהשעה גורמת לי לדבר שטויות ולכתוב הודעה באורך שאנשים לא ירצו לקרוא בכלל. אבל זוהי מהותי. פטפוט. אז כמו שניסיתי להגיד.. כן, זה לדעתי פשע להרוג חיות. להרוג סתם חיות, בשביל ניסויים וכדומה? "נו מה, איך נדע שהתרופה הזאת עובדת אם לא נתעלל בכמה קופים קודם?" "אבל זה רק לווייתן.. זה לא כאילו את מכירה אותו או משהו.." אז אולי תמשפט האחרון לא אמרו, וגם את זה שלפניו לא, אבל הבהרתי את עמדתי, לעצמי. אני אוהבת לכתוב שטויות. במיוחד באמצע הלילה .)
מממ.. בקיצור: נדבוש, יקירי, לא מטיפה לך (רק קצת מזיינת תמוח למעטים מאוד שקוראים תהודעה, אבל לא בדיוק בנושא), תאכל בשר ותיהיה בריא. ג'לטין-תאכלו בסבבה. ליאל, מילקי=רצח? אני מכירה תססמא.. ולא אוכלת מילקי מכמה סיבות, אבל רצח זה לא. אני דיי משוכנעת שלא רוצחים חיות כדי לגרוס תעצמות שלהם.. ואם אני טועה, אני טועה. אבל מילקי? זה מעדן שאכלנו כל ימי חיינו בלי להניד עפעף בקשר למה שיש בפנים. וזה היה טעים. וע"פ התיאוריה שלי, אם זה טעים לך (ואתה לא תמות אם תאכל את זה), תאכל. אם יש לך בעיות מצפון או משהו, תישאר רעב.
ולסיום (תודה לאלוקים הא?), שיחה קצרצרה מאוד שניהלתי עם מישהו שהיה פעם צמחוני (קריצה לדיד שבטח לא קוראת פה[ואם אתם לא דיד וחושבים שזאת דיד, זאת לא היא]): הוא: את עדיין צמחונית? אנוכי: כן... לא היית צמחוני..? הוא: כן.. אנוכי: ו..? למה אתה לא עכשיו? הוא: אני אוהב בשר, אני יודע שזה לא נכון לאכול חיות, אבל הייתי צמחוני כמה שנים.. (בלה בלה בלה, i made my point) ובאמת לסיכום.. איש באמונתו יחיה. ותנו לחיות לחיות. הן חמודות.

painapple

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif../images/Emo185.gif../images/Emo95.gif../images/Emo124.gif

*מדגישה תהודעה שלי מלמעלה*

Ez sLeeP

New member
חיידקים גורמים לי לומר דברים מוזרים

לא שבדר"כ פנינות של חכמה ומהות אידיאולוגית יוצאות מפי, אבל לפחות אני יודע לנסח את עצמי כהלכה.
הודעות של לילה וחרפון הן הטובות ביותר. כלומר, תלוי בכותב. אבל את יודעת. אז אל תפסיקי לעולם. לרגע שמתי לב שאני שם יותר מידי נקודות ("full stop"), ופסיקים ("Coma") ללא קשר בפיסוק המתאים. אולי משום שמעולם לא לימדו אותנו פיסוק - מהו? כנראה. בכל אופן, בחזרה לנושאינו. הודעות ארוכות ומחורפנות זה כיף. במיוחד אם הן נכתבות מתוך שכרות. אז בכלל. דיד, אל תפסיקי לעולם. עכשיו באמת חזרה לנושא.. אם יש אידיאולוגיה מאחורי הצמחוניות, אז אני שמח. אם לא - אני גם שמח. כלומר, זה לא נוגע לי. אבל שאדם ימנע מעצמו את הנאת הבשר, וחומרים אינספור שהגוף זקוק להם לתפקוד שגרתי, ללא כל צידוק אידיאלי מאחורי האקט, זה נראה לי סתם טיפשי. ויש אנשים כאלו. עוד יותר אני מתעב, האנשים עם האידיאולוגיה הקנויה. כלומר, תפיסת עולם שלא שייכת להם באמת, אלא הם "קנו" אותה (ולא בכסף. אז אולי זה גנבו? שאלו? העתיקו?) מאנשים אחרים. להם, אין את הידע והביסוס האמיתי שמאחר אותותיה המבריקות של האידיאולוגיה. (אחלה מטאפורה נדב!
) המטיפים באשר הם - שנואים עליי. הם חושבים שהם עושים בכך צדק עם העולם, ועל פני השטח הם רק מבזבזים קולם לריק. חבל. איש אינו שומע כשמטיפים לו. יש כאלו המייחסים לכך רגשות-אשם זמניים, וזה חולף. אבל כל המיני-עימות שגרמתי לפריצתו בכלל מיותר. אז נסגור עניין. אין כאן כלל סתירה בינינו. אבל קץ ל'סלוגונים', או לחיפוש אחר עוד משהו שלא יאה לעולם ה"צמחוני/טבעוני" שלנו. פירה, לדוגמא.

painapple

New member
אממ..

"דיד"? אני ענבר ./ ופירה זה אחלה. אבל יש בו עמילן. אז לא.

painapple

New member
אז.. אממ...

אל תתמודד? *צמחונית שלא רוצה שיתמודדו איתה* ומישהו אמר לי שג'לטין זה בכלל אצות ים שריסקו להם את הצורה.. אבל אני לא אוכלת מילקי מסיבות בריאותיות.

למעלה