~~~~~~~~~~~סקר~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~סקר~~~~~~~~~~~~

אז ככה... בעקבות שרשור המזל טוב
שנפתח וההודעה של עדי "מי רוצה לחיות כל כך הרבה זמן" עלה במוחי רעיון לעשות שני סקרים.... 1.אם הייתה לכם אפשרות לבחור עד איזה גיל אתם יכולים לחיות, מה הייתם בוחרים
שכל אחד ישרשר... *לי אישית אין גיל ספציפי אבל אני מאמינה שבגיל זיקנה כשאני ארגיש שאני לא מסוגלת לתפקד כראוי ואין לי כבר כח לכלום אני אבקש להעלם מהעולם הזה... 2. לאיזה גיל בילדות הייתם רוצים לחזור
(אני ניטרלית...) עכשיו תורכם...
מיכל

אבל אני כבר פתחתי שירשור גיל מוות..

חח סתם, חפיף..
עד אז גיל לחיות? זה תלוי באיזה מין חיים יהיו לי...בימים אחרים הייתי אומרת לך עד גיל 18 אבל היום יש לי מצב רוח בסדר, אז יותר. :)
לאיזה גיל הייתי רוצה לחזור? מממ...גיל...6? כשהחיים עוד יפים, כשעידו איתי בגן (וגם לירון. איפה את לירון??) וכשהברד לא מפסיק לרדת.

painapple

New member
אממ.. נענה.

1. לחיות עד גיל.... לא יודעת.. לא רוצה להיות מקומטת וחסרת אונים וחולה נורא נורא.. אבל מצד שני לכו תדעו, אולי אנשים זקנים נורא מאושרים בכלל, כמו בשלבים של אריקסון (*דוחפת פסיכולוגיה לפורום*) "שלמות לעומת ייאוש". אז.. אני לא יודעת. נלך על 80, או סתם שנייה לפני שאני אחייה עם הקטטר לנצח. 2. גיל בילדות... שונאת תילדות שלי.. אבל לפני שכל החרא התחיל.. גיל 3 ככה.. אולי אפילו פחות.. היה סבבה.

*superstar*

New member
אוי.. לא התכוונתי.. טוב נו../images/Emo4.gif

מממ נראה לי ש70 זה גיל סביר ביותר לחתוך.. די. כמה אפשר?

אני

לחיות עד גיל 75 אולי.. אלא אם כן אני אתחיל להיות זקן רגזן בגיל 40..אם כן אז 40 הייתי חוזר לגיל 5..גן חובה היה אחלה

איזה כיף!

לחיות עד גיל שבו אני יוכל להחליט שאני לא רוצה לחיות יותר.. ולחזור לכיתה ה' הלוואי!!!

Ez sLeeP

New member
יש לי רעיון לסקר הבא! ../images/Emo3.gif

בינתיים, אני בהחלט בדיעה של מיכלו'ש. ברגעי אימפוטנטיות וחוסר יכולת לדאוג לעצמי אני הולך לקרוא לפיליפיני שיביא לי גלולות שינה, ובכמויות. גיל 4. בעצם כל גיל לפני שמגלים שהעולם הוא מקום רע ומרושע.

אני:

גיל- 120!!! כדי שאי אוכיח לכולם שכן אפשר לחיות עד גיל כזה.. חחחח.. לאיזה גיל בילדות הייתי רוצה לחזור? מה עשית ממני? זקנה? אני עדיין ילדה
תני לי להיתבגר ואני אחזור אלייך עם זה

*superstar*

New member
עוד סקר.... סורי מיכלי../images/Emo9.gif

אבל אנשים, בלי לשקר, מ1 עד 10, עד כמה אתם תמימים? ואני לא מדברת על לא-תמים-גנבתי-עוגייה-מהצנצנת-בלי-רשות....
1- מלאך שרק עכשיו נפל מגן עדן. 10- תמים? אין חיה כזאת. (כל הזכויות שמורות למורע
)

Nimst

New member
תמים הכוונה לכמה דברים מרושעים

עשיתי, או לכמה אני מודעת לרשעות של העולם?

למעלה