למה על השרשור שלי?
P painapple New member 19/1/04 #21 ../images/Emo58.gif 10. ברור, אני? ערמומית מוות. מתעוררת בבוקר עם מחשבות על איך לגנוב עוגיות מצנצנות.. אממ.. אין לי מושג.. תלוי במה.. נלך על 4, אחלה מספר.
../images/Emo58.gif 10. ברור, אני? ערמומית מוות. מתעוררת בבוקר עם מחשבות על איך לגנוב עוגיות מצנצנות.. אממ.. אין לי מושג.. תלוי במה.. נלך על 4, אחלה מספר.
P painapple New member 19/1/04 #24 ../images/Emo4.gifאה.. ככה.. נו באמת.. אני מלאך.. קיבלתי מכה בראש כשנפלתי מגן עדן.. בגלל זה יש לי הברקות מדי פעם. 1.
../images/Emo4.gifאה.. ככה.. נו באמת.. אני מלאך.. קיבלתי מכה בראש כשנפלתי מגן עדן.. בגלל זה יש לי הברקות מדי פעם. 1.
מ משתגעים על מורע New member 19/1/04 #26 אוקיי אנשים הכוונה היא לא 1. עזרתי לזקנה לחצות את הכביש או 10- בעטתי לה ברגל אלא- עד כמה אתה תמים (מ-1-10): 1. הבאתי אתמול פרח לנורית 10 זיינתי את נורית (חח עדי מה לעשות לפעמים צריך להיות בוטים)
אוקיי אנשים הכוונה היא לא 1. עזרתי לזקנה לחצות את הכביש או 10- בעטתי לה ברגל אלא- עד כמה אתה תמים (מ-1-10): 1. הבאתי אתמול פרח לנורית 10 זיינתי את נורית (חח עדי מה לעשות לפעמים צריך להיות בוטים)
N Nimst New member 19/1/04 #30 זה 10? הייתי חושבת דווקא על כל מיני דברים ביזארים.. סאדו מאזו, אני יודעת?
S *superstar* New member 19/1/04 #29 טוב נו גמני אענה.... מממ הייתי נותנת לעצמי.. 9.. וחצי? ורבע? לא יודעת. משהו בסביבות ה9.
ו וונדי האחת New member 19/1/04 #32 יש לי עוד סקר../images/Emo70.gif מה הממתק הכייייי אהוב עליכם? תתחילו לשרשר...