צפת מושלגת... איזה יופי זה!
ש שיSY New member 8/1/04 #20 כן, אני יודע שעכשיו היא לא מושלגת, התכוונתי שזה יהיה יפה, שווה שתשימי תמונות אחרי רירד בפורום. אבל רק המחשבים יראו את זה...
כן, אני יודע שעכשיו היא לא מושלגת, התכוונתי שזה יהיה יפה, שווה שתשימי תמונות אחרי רירד בפורום. אבל רק המחשבים יראו את זה...
א אריאלה ב. New member 8/1/04 #21 הנה תמונות של צפת בשלג בשלג שלפני שנתיים, את התמונות צילם איש הרוח.
א אריאלה ב. New member 8/1/04 #22 תמונה שניה ואחרונה של צפת בשלג גם התמונה הזאת מלפני שנתיים וגם אותה צילם איש הרוח.
ש שריקו New member 8/1/04 #23 באת להגיד לי שבירושלים ירדו קמויות אדירות ובצפת בקושי ירד אני לא מאמין כמה סנתימטרים ירדו אצלכם?
א אריאלה ב. New member 8/1/04 #29 בשביל מה יש עוד מנהל פורום? חוץ מזה, זה גם בשביל הפורום. כך אני אוכל לצלם את בובת השלג ולהכניס לפורום. ב"נ.
בשביל מה יש עוד מנהל פורום? חוץ מזה, זה גם בשביל הפורום. כך אני אוכל לצלם את בובת השלג ולהכניס לפורום. ב"נ.
א אריאלה ב. New member 8/1/04 #31 ומי ימחק את מיליון ההודעות הכפולות שאתם מכניסים ביום? האמת שבזמן האחרון יש גם הודעות כפולות שלא באשמתכם. ההודעות קצת נתקעות בזמן משלוח ההודעה לפורום בזמן האחרון. זה גורם לאנשים לחשוב שההודעה לא נכנסה ושולחים שוב פעם על שלח. זה יוצר כפילויות בפורום.
ומי ימחק את מיליון ההודעות הכפולות שאתם מכניסים ביום? האמת שבזמן האחרון יש גם הודעות כפולות שלא באשמתכם. ההודעות קצת נתקעות בזמן משלוח ההודעה לפורום בזמן האחרון. זה גורם לאנשים לחשוב שההודעה לא נכנסה ושולחים שוב פעם על שלח. זה יוצר כפילויות בפורום.