סקר כמה רוצים שירד שלג רציני כמו שנה שעברא בירושלים?
ה ה ח ו ר ף New member 7/1/04 #3 אני כי... לא היתי שם ואמרו לי שהיה יפה מאוד אז אני רוצה השנה ללכת וליראות נ.ב שעברה ולא שעברא
ה ה ח ו ר ף New member 7/1/04 #2 אני כי... לא היתי שם ואמרו לי שהיה יפה מאוד אז אני רוצה השנה ללכת וליראות נ.ב שעברה ולא שעברא
ר רפוש rafush New member 7/1/04 #4 אני לא רוצה... נמאס לי, אני רוצה שירד שלג קל שאולי תהיה שכבה קטנה על הכביש,אבל לא יהיו חסימות או שיבושים.
אני לא רוצה... נמאס לי, אני רוצה שירד שלג קל שאולי תהיה שכבה קטנה על הכביש,אבל לא יהיו חסימות או שיבושים.
ד דוסית1 New member 7/1/04 #12 רפוש... אתה מפונק.... הקב"ה לא שומע לתפילת עוברי דרכים... אני אגב, בהחלט רוצה שירד שלג, זה מראה פשוט מדהים...
רפוש... אתה מפונק.... הקב"ה לא שומע לתפילת עוברי דרכים... אני אגב, בהחלט רוצה שירד שלג, זה מראה פשוט מדהים...
ש שריקו New member 8/1/04 #24 אבל את לא מבינה? שהעיר נעצרת ואי אפשר לצאת לשום מקום ואם את יוצאת מישתעממת בחוץ,הבנו תהעיקרון לא חוזרים על בדיחה פעמיים
אבל את לא מבינה? שהעיר נעצרת ואי אפשר לצאת לשום מקום ואם את יוצאת מישתעממת בחוץ,הבנו תהעיקרון לא חוזרים על בדיחה פעמיים
ש שריקו New member 7/1/04 #9 כדי שיהיה חופש צריך ליהיות מהשהו רציני וזה בילתי אפשרי שביום אחד ינמס כל השלג
ש שריקו New member 7/1/04 #13 קודם כל מי אתה? ובמיקרה שאתה לא בחור ישיבה או שאתה כן בחור ישיבה רק שלא לומד אז אל תדבר אם אתה לא מכיר את הנושא
קודם כל מי אתה? ובמיקרה שאתה לא בחור ישיבה או שאתה כן בחור ישיבה רק שלא לומד אז אל תדבר אם אתה לא מכיר את הנושא
ל לביא4 New member 7/1/04 #15 לא הלך לך, מה לעשות, איזה נושא אני בדיוק אמור להכיר? לחפש חופשות מללמוד? ואתה לא צריך להתרגז, קח דברים יותר בקלות.
לא הלך לך, מה לעשות, איזה נושא אני בדיוק אמור להכיר? לחפש חופשות מללמוד? ואתה לא צריך להתרגז, קח דברים יותר בקלות.
ש שריקו New member 8/1/04 #26 לקחתי את זה בשיא קלות רק שפשוט מעצבן אותי כשיש תמיד אנשים שמכניסים תהאף לחיים שלך
י ירושלמית היחידה New member 7/1/04 #16 לא כמו שנה שעברה,כמו לפני 4 שנים! מי שזוכר... ב 2000 היה פשוט שלג מדהים היה מינימום מטר, ואפילו ירד שלג בבית שמש. אני זוכרת שהשלג נשאר אפילו איזה שבוע אח"כ. היה פשוט עסיסי...אין לי מילה אחרת.
לא כמו שנה שעברה,כמו לפני 4 שנים! מי שזוכר... ב 2000 היה פשוט שלג מדהים היה מינימום מטר, ואפילו ירד שלג בבית שמש. אני זוכרת שהשלג נשאר אפילו איזה שבוע אח"כ. היה פשוט עסיסי...אין לי מילה אחרת.
ש שריקו New member 8/1/04 #25 עוד אחד לא לבקש אם זה מזיק לנו למבלים בחוץ מידי פעם כי פשוט בהתחלה זה כיף אחריזה מעצבן פשוט