סקר

ler

New member
תנסה להסביר למי שאפשר למכור לו../images/Emo3.gif

וחוץ מזה, שלג זה באמת שווה. אבל בשביל כוס חלב לא צריך לקנות את הפרה כולה...

"הערבות של הפמפס"

נשמע נורא יפה ורומנטי למי שלא היה שם ולא מכיר, אבל אלה שאיתנו שטיילנו במקום המיותר הזה יודעים שאלה פשוט מרחבים עצומים של כלום שאינם טרקטיביים אפילו ליושביהם. הפריטו מורנו אכן מופלא, אני מודה, אבל אם תשווה אותו לנוף הנשקף ממרומי הקורקובדו הוא יראה לידו סתם קרחון חיוור. לגבי הצ'רנגו, אני לא מאמינה שאתה חושב שאתה יכול עלינו בכלי מוזיקה! שלנו הרבה יותר שווים. עוד מעט תגיד גם כדורגל... הזכר לי: מי לקחה את הגביע ומי הלכה הביתה בעשירית הגמר ובבושת פנים? מועדוני לילה? מועדוני לילה? כאילו... מועדוני לילה??? בחיאת רשף! אני מדברת איתך על ריו דה ז'נירו, על באהיה, על קרנבל, על המסיבה של המסיבות, על החגיגה הכי גדולה בעולם, ואתה מדבר איתי על מועדוני לילה??? והייתי מחליפה איתך כל יום סטייק טוב ויין אדום על פז'ואדה מהבילה וקאיפיריניה מלאת לימון וקרח או אפילו על פחית גוארנה. ניחא היית אומר אמפנדס ואלפחורס (בעיקר ההוואניטס) - על זה באמת לא היה לי מה לענות.

ריו? נדמה לי שהייתי שם פעם

היה נחמד. מאוד מסבירי פנים החבר'ה, מסבירים לך איך להתלבש כדי לא יחשבו ברחוב שיש עליך כסף, ומאיפה אתה עוד יכול לצאת בחיים ומאיפה לא. נחמד. ידעת שריו היא העיר בעלת המספר הגבוה ביותר של חולי איידס באמריקה הלטינית? היא גם קובעת שיאים בכמה תחומים נוספים של חיי לילה. מקסים. מישהו פעם אמר לי שהנוף היפה ביותר בריו הוא מהקורקובדו כי משם אין סיכוי לראות את ריו מקרוב. ולגבי הפז'ואדה... נו, מי שיש לו רק בשר קשה ולא יודע לעשות בשר על האש בטח ידע להעריך פז'ואדה. Face it: לית לית על הפיורדים של Ushuaya
והקרחונים של Calafate, הסיארה אדומת האבן של Jujuy ו-Salta, הכפרים האינדיאניים, חוות הבקר של הפמפס
, האגמים של Bariloche, כלבי הים והפינגוינים של Valdez, האסדו והיין האדום
ובתי הקפה
של רחוב Florida, שמעתי שהמשקה הלאומי בברזיל זה תערובת ביחסים שווים של קפה וסוכר, סירופ שנקרא Cafesinho. יש לך הסבר לתופעה הזאת?

shellyland

New member
וכולם שווים

בעין האקדח ובשפתי הנשיקה קצה העולם, ריח חריף של בדידות מתוקה תחנה מרכזית צ'או ברזילרה שלי נשיקות חמות אהבות מזדמנות שודדים ברחובות...

גם ממני לא תבוא לך הישועה

נולדתי במרץ - קרי חורף, ואני אוהב את האביב והקיץ.

גנגי

New member
כאן! כאן הישועה!!!

מעוז צור ישועתי! נולדתי בחורף ואני מתה על חורף.

Raffael

New member
זו ישועה ??

אני מצטט: "נולדתי...ואני מתה..." מצמרר. רפאל, יוני. מעדיף חורף.

גנגי

New member
ז"לא לגמרי מדויק.

אצלנו במשפחה יש מסורת יפה להיוולד ולמות באותו שבוע עצמו (נו, בהפרש של כמה שנים, אבל אל תהיו קטנוניים). לכן, בפאראפראזה על מה ששר מתי - אני יודעת שאני אמות בחורף.

shellyland

New member
לא בחורף הזה, אני מקווה

יש לי פה עוד כמה כוסות קפה שמחכות לך.

Idan91

New member
טוב.

נולדתי בסתיו. אני מחבבת את כל העונות. הדברים היחידים שמפריעים לי הם בתחילת הסתיו (אני תמיד חולה) ובתחילת הקיץ (ג'וקים והשלת המעילים).

למעלה