סקר

סקר

(גם לנו מותר, לא?) הבה ננצל את הבמה ונבדוק את נכונות הסברה שהועלתה כאן: האם יש מתאם בין תאריך הלידה של אדם למידת האהבה שלו לעונת השנה שבה הוא חל. ציינו נא את עונת השנה שבה נולדתם, וכן איזו עונה אתם אוהבים או לא אוהבים בשנה. אני אתחיל: נולדתי בקיץ (אוגוסט) ואני אוהבת קיץ ואביב, ובעיקר לא אוהבת חורף

אטיוד5

Active member
ממני לא תיוושעי

נולדתי בסוף חשון ולשיר לך אני מוכן - אני אוהב את החורף ואת הקיץ ואת הסתיו ואת האביב ואת מה שעכשיו אני אוהב את גלית בעיקר עם צמות ואת זאת עם הנמשים ואת זאת עם הגומות.

Mנטה

New member
נולדתי בחורף ואני אוהבת אותו אבל

גם אוהבת את הסתיו והאביב ובכלל כל תחילת עונה אני אוהבת. ובכל זאת, כן, החורף בארץ מעולה לי
(אבל אני מכירה גם כמה הורסי תיאוריה)

המוזרה

New member
מצטערת, אבל

נולדתי ביולי, והעונה היחידה שאני לא סובלת זו קיץ. אוהבת (לפי הסדר הזה) - סתיו, חורף, אביב

מצטער, אבל

נולדתי ביולי ואני מתעב חמסינים ומייחל לצינה הנושבת מפסגת הצחור

Hold your breath

כבן למזל היחידי שנקרא על שמה של מחלה אני גם יליד היום ה-13 בחודש. זה יכול היה להיות מושלם אילו נולדתי ביום שישי... ואת?

המוזרה

New member
האם זהו פשר הקשר?

אני בשניים ביולי. ואני בניגוד אליך, דווקא כן נולדתי ביום שישי.

Idan91

New member
נדמה לי שזה התאריך של פמלה אנדרסון.

אבל אולי היא ב-1 ביולי.

גנגי

New member
אבל לא של עופריה.

זוג תאומי הצבייה נולדו בתאריך אחר לגמרי.

אטיוד5

Active member
אני מנוע מלהגיב

אבל זה הזכיר לי את הקריקטורה של הזאטוטה ששואלת את אמא: Mom, was I born or downloaded?

ler

New member
מהות הקשר, האם ואיזה

אני לא יודעת מהי מהות הקשר בין עונת הלידה לבין אהבת עונה. ברור לי שיש העדפות שונות והן מהותיות לאדם. ברור גם שלא מספיק לדעת באיזה חודש - אני נולדתי באוקטובר, באביב (לא בסתו)כמובן, ב"תפוצה אחרת"... ומה העדפותי? אני מתה על אביב וקיץ - מבחינתי מספיק לגמרי שיתחלפו ביניהן. הסתו מכניס אותי לדכדוך, מזכיר לי שעוד מעט יהיה ממש רע...חורף
על חורף מוותרת ברצון. איפה התכלת בשמים? החמימות הנהדרת? בלי טונות של בגדים, בוץ, גשם ואדים על משקפים...בעעעעעעעעעעע אז מה זה אומר? מהו הקשר?

shellyland

New member
מה פירוש "תפוצה אחרת"? ../images/Emo6.gif

נולדת בהתפוצה! אני ילידת חורף 69 ואוהבת את האביב. שונאת קור. מתעבת גשם. אוהבת שלג.

Se você quiser vou lhe mostrar

A nossa São Paulo terra da garoa Se você quiser vou lhe mostrar Bahia de Caetano nossa gente boa Se você quiser vou lhe mostrar A lebre mais bonita do Imperial Se você quiser vou lhe mostrar Meu Rio de Janeiro nosso carnaval Se você quiser vou lhe mostrar Vinícius de Moraes e o som de Jorge Ben Se você quiser vou lhe mostrar Torcida do Flamengo coisa igual não tem Se você quiser vou lhe mostrar Luiz Gonzaga rei do meu baião Se você quiser vou lhe mostrar Brasil de ponta a ponta do eu coracão

וחסר גם

ה-Chamame וה-Charango והקרחונים של Perrito moreno והערבות של הפמפס והפטגוניה, ומועדוני הלילה של San Telmo וגם סטיק טוב ובקבוק יין אדום ו.. נו באמת, למי אני מנסה להסביר את זה.

למעלה