סקר

freedom rider

New member
נולדתי בסתיו

נולדתי בחודש אוקטובר, ואני אוהב מאוד את חודש אוקטובר באיזורים מסויימים בעולם (רמז: קריר, אפילו שלג קל, העצים משנים את צבע עליהם לאדום בוער, הבתים מקושטים בדלעות ומכשפות, ומשחקי הגמר של ליגת הבייסבול מתנהלים במרץ). אבל כאן בארץ, באוקטובר חם, הלענה החד זרעית עושה שמות באפי, ואני מחכה לחורף.... אני איש שאוהב חורף, או לפחות סתיו נורמלי, וכאן בארץ יש לנו רק שתי עונות, קיץ וינואר
וכל זה בגלל שמשה היה כבד פה.

כמו שכבר אמרתי

נולדתי ביום כיפור, ואני שונא חורף. לדעתי צריך גם לברר איזה עניין עשו במשפחה עם היומולדת. יכול להיות שמי שחגגו לו את היומולדת בתופים ובמחולות אהב את העונה שזה חל בה, אבל מי שאצלו זה עבר כמעט כמו עוד תאריך סתמי - למה שהוא יאהב דווקא את העונה הזו?

אני רוצה להזכיר לך

שאלה שנולדו בחודשי הקיץ (יולי אוגוסט) היו תמיד, אבל תמיד מקופחים. למה? החופש הגדול!! במקרה הטוב ציינו לפני היציאה לחופשה את כל אלה שיהיה להם יומולדת בתקופה של "אני עולה לכיתה...", אבל יומולדת אמיתי לא היה לנו, ובכל זאת אני אוהבת את הקיץ הרבה הרבה יותר, בלי קשר לְמה וכמה חגגו (טוב, נו - בקיבוץ אפשר היה לזכות ביומולדת כמו כולם גם באוגוסט, אז אולי לא הייתי נורא מקופחת, אבל תמיד טוב להציג את עצמך ככזה, לא?)

מארסו

New member
נכון ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כיליד אוגוסט תמיד דילגו בכיתה על על היומולדת שלי. וכשכבר שיכנעתי את הורי לעשות לי מסיבה - אז לכו תשיגו את ילדי הכיתה באמצע אוגוסט זה היה נורא, עד היום לא יצאתי מזה

אבל לפחות משהו טוב יצא מזה

אם לא חגגו לנו יומולדת, ולא שרו "הופ הופ טרללה", משמע: לא "גדלנו בשנה". ואם כך הגיל שלנו היום הוא החשבון הכרונולוגי מינוס כל אותן שנים שבהן לא הרימו אותנו על כיסא. יש! שיבולת ומארסו הרויחו כמה שנים במחי משפט לוגי ילדותי אחד ובמקום
יש לנו

or99

New member
לא ולא!

נולדתי במוצאי שבועות, ואני אוהב את החורף. (ורק את החורף!)

גנגי

New member
מסכימה איתך,

למרות ששבועות הוא דווקא החג השווה ביותר. ואני בכלל נולדתי על סף פורים.

סיכום סקר

כמעט כולם אוהבים את העונה בה הם לא נולדו... מלבד שיבולת, אבל שיבולים כידוע מבשילות עם תחילת הקיץ.

רק בשביל זה היה שוה

להגיע לפה. אני עובדת על שיפוץ תיאוריות וניפוץ מיתוסים אבל איפה נאוה שתגיד את מה שאני יודעת שיש לה להגיד על השאלה הזאת, ותציל אותי..

מוגג

New member
נאוה בבית?

נולדתי בחורף ואני אוהב את החורף. נראה לי שלו הייתי נולד בארץ יותר חורפית (כגון הגולהדוויה בה מגלידות הדודה וגנגי) אז הייתי מעדיף את הסתיו או האביב. אין כאן חורף אמיתי - חודש אביב, תשעה חודשים קיץ והשאר סתיו. לכן אני אוהב את החורף.

נו, אז לאכול ../images/Emo63.gif

נולדתי באוקטובר, ואני הכי אוהב את נובמבר ומרץ.

גנגי

New member
נובמבר ומרץ?

למה דווקא? ואת מה שבאמצע לא? האמת - אם כבר חודש, אז פברואר הכי עושה לי את זה.

shellyland

New member
גם לי ../images/Emo45.gif

חודש נפלא! החודש של הקרנבלים! כבר התלוננתי פעם (פה או שם) על קיפוחו שלא בצדק מן הזמר העברי.

arivederci

New member
כולם מלבד שיבולת ומלבדי

נולדתי בינואר, ואני מתה על החורף. אין דבר שאהוב עלי יותר משמים אפורים, ורצוי גם גשם הגון ורוח שורקת. בחורף גשום וסוער אני ממלאת מצברים, ואז אני מצליחה לעבור בשלום את הקיץ הארוך והמסנוור.

גנגי

New member
הי, הי, ומלבדי.

כמה פעמים צריך להגיד לכם ש! בינתיים אנחנו ארבעה שמאששים את התיאוריה. אבל ארבעה מובחרים.

נולדתי באוגוסט,

וכילדה מאד-מאד אהבתי את הקיץ (ביחוד את אוגוסט), ולאחר מכן עבר הטעם שלי שינוי קוטבי
בהמון תחומים (הפסקתי לאהוב מיץ תפוחים, לדוגמה
) ובינהם, גם בתחום העונה האהובה- זנחתי הקיץ לטובת החורף. כיום אני אוהבת בעיקר את החורף, אבל גם עם החום, שאיננו מצדיק התבצרות חתומת חומות, אני לומדת להסתדר. (ואולי גם לאהוב)

אוֹחַ

New member
אני נולדתי בעונת-מעבר - הרגליים שלי

מלמטה, קפואות-תמידית
(בשיא הרצינות) ומהאזניים שלי, למעלה, יוצא עשן.

למעלה