סקר

cut2

New member
כל מילה אמת!!!

הסגולים הם פשוט ה-ה-ה-יוצרים של ההיסטוריה, הביאו לכאן את כל הטכניקות והסגנונות שידע העולם בתולדות המוזיקה. פשוט אין מה לומר. אפשר לשמוע עד היום, בהמון המון גיטריסטים ניצוצות ושברים של ריצ`י בלקמור, פשוט ככה. המון בדרים תיאטר, הרבה במטאליקה, הרבה בכולם! פשוט להקה חובה! -=-=-=-=- שמתם לב שאף אחד לא ציין את ALICE IN CHAIN? אחלה להקה! BUT CAN`T FATE THE PURPLE`S... NO ONE DOES!!!

wiz

New member
לא ממש.....

הזמר שלהם מעולה באולפן, אבל לא משהו בהופעות... שמעתי דיסקים ולא אהבתי את הקול שלו שם... הוא עייף כזה... אבל הוא בכל זאת ענק. והם פשוט הלהקה הכי גדולה שקמה !!! ובמיוחד בשביל אימג`ס.... תסתכלי על התמונה... ותחשבי שלי יש את המקורית בבית, תלוייה על הקיר...

אם יש דבר אחד

שמרגיז אותי בדרים ת`יאטר (ויש יותר מדבר אחד, אבל נעזוב), אז זה הזמר שלהם. יש להם זמר עלוב ביותר ובלתי נסבל ברוב השירים אני פשוט חש צורך עז שהוא יסתום. כמובן שהיו לוכמה יציאות נחמדות בשירים כמו Lie ו Vanishing Cream. באופן כללי הזמר שלהם יותר גרוע מרוב הזמרים בלהקות פרוגרסיב שאני מכיר. גם בלהקות פרוגרסיב עכשויות. גם הקלידן מרגיז, אבל מוכשר ביותר. בעצם נדמה לי שהחליפו קלידן לא מזמן. לא משנה shine on

sOrCeReSs

New member
חזור בך מייד!!!

יש להם זמר מעולה! וכל ההרכב שלהם מעולה! אז הס!

metalgirl

New member
או קיי

אז עכשיו שאנשים הביעו את דעתם* אני חושבת שגם לי יש זכות (אחרי הכל אני זאת שהעלתה את הנושא)...זה הולך ככה...... אין לי להקה הכי אהובה יש כמה להקות שאני ממש אוהבת ויש כמה להקות שיש שיר אחד או שניים שאני אוהבת וזה הולך ככה... nirvana pearl jam red hot chili peppers korn green day metallica him papa rouch(תצחקו כמה שאתם רוצים) ו`להקות השיר האחד`: hole linkin park foo fighters marilyn manson ויש עוד הרבה בכל אחת מהקטגוריות (יש יותר בקטגוריית `להקה של שיר אחד`) אורית *השפעה של ש``ב בכישורי שפה (אני חייבת להעלות את הממוצע וזאת הדרך היחידה,לכו תבינו בתי ספר.......)

טעם טוב יש לך

אני אוהב גם את רד הוט צ`ילי פפרז , ואת נירוונה , ואת פרל ג`אם , ואת הפו פייטרז , ואת מטליקה , ואת גרין דיי , ואת הול ... ...

Grass_Hopper

New member
שני להקות

1)Red Hot Chili Peppers 2)Blink 182 נימוק 1) כי הם פשוט גדולים 2) כי הם פשוט גדולים

Oribius

New member
לפי דעתי ........

לפני שאתם צועקים שמות של להקות משנות השבעים .... אולי כדאי שתזכרו שבתקופת Deep Purple כבר היו הכבדים ואני מתכוון ל.......Black Sabbath , שהתחילו עוד עם זמר שהפך לאגדה ושמו Ronnie James Dio , ידוע גם בשם המסחרי DIO . אחרי זה בא Ozzy Osbourneהשערורייתי אך המוצלח מאד ולקח את הלהקה לשיאים חדשים אם הגיטריסט המהולל שנהרג לאחר מכן . בקיצור , שתי הלהקות ביחד שינו את הזרם הכבד בזמנו לטובתנו כמובן . אם נגיע לדעתי על הסקר אז אני מצטרף להרבה ואני אומר Dream Theater . יש לי את כל האוסף ואני מת עליהם, אך אני גם שומר מקום כבוד על המדף (בערך 350) לרוק הכבד של השבעים , שבלעדיו לא היו להקות כמו DT . אגב , מצטער להעיר אותכם , אך הבורות הזאת ממש מעצבנת אותי אז אני חייב לומר לכם שאם Dream Theater מקבלת השראה מלהקה זה לא מ Deep Purple , אלא מלהקת הפרוגרסיב הגדולה מכולם - Rush , תתחילו לחפש את הדיסקים !

cut2

New member
RUSH להקה גדולה, אך

לא ממנה דרים מקבלים את כל ה- ה. מה שיש להם. מייק פורטנוי (תופים), ממש ``משתלב`` לי בראש עם יאן פייס, שלא נדבר על הצמד פטרוצ`י-בלקמור. יש המון דימיון. אני בטוח שהם לקחו גם מ RUSH (כאילו השראה), אבל שומעים אצלהם יותר דימיון לסגולים. אגב בלק סאבאת`- עם כל הכבוד והערכה שיש י אליהם, הם לא היו כאלו מתוחכמים, ברמה שלהקה כמו דרים יכלה ללמוד מהם ולקבל השראה, ובכלל, בתור להקה. אני לא אומר, הם מצויינים, אבל בשבילי, אני פשוט שם את NIB במערכת שאני חוזר מהתיכון, וזה פשוט משחרר ופותח לי ת`שכל. אין כמו בלק סאבת` לשיחרור וריפיון חושים, אבל לא ללמוד מהם! לא הרבה בכל אופן. הנגינה (בעיקר תופים וגיטרה) אצלהם יחסית בסיסית, ובצדק - המוזיקה שלהם באה רק כדי לשחרר לי את ה - טוב נראה לי שהבנת. אדיוס לך, ויום טוב!

S.C

New member
אני יהיה מקורי...

ויענה על השאלה כמו ששאלו אותה... איזה להקה אתה הכי אוהב... ~~~~ לאנשים בפורום הזה יש מחלה , כל פעם ששואלים על להקה אחת , זמר אחד וכ``ו עונים על עשר... הלהקה הכי טובה לדעתי , ובגלל שאני חייב לבחור אחת... אני בוחר את גרין דיי להקה בת זונה 11 שנים מאז הדיסק הראשון וכל דיסק בון בון...(;

amperlamper

New member
ילדים מפסלים בפימו

ובכן,הלהקה של רוק אלטרנטיבי הכי אהובה עליי היא ללא ספק PLACEBO!!!!! המלכים של הרוק בימינו. ואם אתם שואלים למה ילדים,אז יש 3 נימוקים:1)אחלה נגינה בספפה שלי מזכירה ביותר מקצת את הפיקסיז. 2)השירים הם לא סתם תירוץ לעשות רעש.בראיין מולוקו הסולן והגיטריסט הראשי כותב אשכרה שירה וזה מדהים איך שהוא עושה את זה. 3)זה מספיק לסגוד ללהקה רק מהעובדה שדייויד בואי-המלך האבסולוטי של הרונקרול הפיק להם את האלבום השני והקליט איתם 2 שירים.זה הכבוד הכי גדול שלהקה יכולה לחלום עליו. יש לי את כל האלבומים שלהם + 20 שירים שלא יצאו לחנויות במחשב. רק בעייה לוגית אחת-איך לעזאזל הלהקה הזאת מורכבת מ-3 אנשים אבל שומעים 2 גיטרות בס ותופים???וגם בהופעות.העניין מתסכל חושרמוטה מישהו מעוניין להציע פתרון? אה והלהקה הכי אהובה עליי במטאל היא AMORTIS להקה חדשה יחסית מאוסטריה מנגנים בלק. לא דומים לשום דבר מוכר,אוליי קצת לדימו בורגיר.והם הכי טובים ששמעתי בחיים שלי ככ טובים!!!! ממש אורגזמות מתעופפות מהרמקולים בחדר שלי.

שמתי לב

שהייתה בת`רד הזה הבעת זילזול כלפי בלאק סבאת`, ואני חייב למחות. כל מה שטוב ויפה בבלאק זה שהמוזיקה שלהם פשוטה עד כדי טוהר, עד כדי כך שזה גאוני. כשאני שומע אותם אני פשוט מרגיש שהם היחידים שעשו אי פעם מטאל טהור עד כדי כך. ובעצם כל סוג אחר של רוק גם. אני אישית מעדיף להקות פרוגרסיב כמו פינק פלויד וג`נסיס אבל בלאק סבאת` בהחלט נמצאת אצלי בטופ 5. להקה מעולה. גם סיסטם אוף אה דאון, אגב. כמובן שאין כמו פינק פלויד. shine

deeper

New member
לא כ``כ פשוט

לא מבין למה אפשר בכלל לומר שהסאבאת עשו דבריפ פשוטים. זה לא נכון כי אם מתעמקים קצת אז רואים שיש להם יצירות של ממש. אפשר כדוגמא את ווילס אוף קומפיוז`ן ואת אנדר דה סאן ודה ויזארד ועוד. נכון שליד דיפ פרפל זה קצת חלש אבל לא פשוט בכלל. עוד צריך לזכור שהם יצרו בתחילת שנות השבעים כשאין את מי לחקות חוץ מהסגולים ומלד זפלין. לכן כל מה שיצא להם מקורי שבמקוריים לעומת כל היתר שאנחנו שומעים היום. דבר נוסף בקשר לדרים תיאטר: אלה נגנים אחד אחד אבל אני חושב שהם להבדיל אבל יחד עם זאת דומים קצת (רק בטכניקה שהם אימצו) לאיירון מיידן (אני יודע שזו לא אותה מוזיקה בכלל - אבל חכו רגע) וזה אומר שהם מוזיקאים גדולים אבל טכנוקרטים יענו, הכל מתוכנן בזמן הכל מתוזמן כאילו לא היה מתוכנן ומופיע במקום בקטע המוזיקאלי הנכון בקיצור עדין לא מצאתי להקה צעירה בתחום של הרוק שאנחנו אוהבים שתגניב אותי - מטאליקה כמעט עשו את זה אבל חרררררראאאא הכל נעצר ואין אין ממש כמו הגדולים של פעם כשלדעתי גם הפינק פלויד נכסים יפה פנימה עם זפלין סאבאת ובראש ובראשונה כמו שאני תמיד אומר פרפל, כן. אל תצעקו בקשר למה שאמרתי על דרעם תאטר - תגיבו בלחש.

למעלה