סקר

wiz

New member
לא מת על הדיסק הזה

בתור אחד ששמע את כמעט כל מה שדרים עשו בקרירה שלהם אני חייב לומר שהדיסק הזה לא משהו... חוץ מהשיר הראשון של ה - 23 דקות... אבל הוא שווה את כל הדיסק, למרות שכל השאר זה סתם גירסאות כיסוי... אני הכי אהבתי (אין לי כוח לרשום שירים, אז אני ארשום דיסקים) : 1. Images and words 2. Falling into infinity 3. Awake 4. Scenes from a memory 5. Once in a lifetime תקשיבו טוב ותכירו את הלהקה !!!!!!!! וד``א הגיטריסט שלהם, ג`ון פטרוצ`י, שהוא מוזיקאי שלא מהעולם הזה (!!!) הוא גם בנאדם נחמד ביותר... הוא שלח לי תמונה חתומה שלו בדואר לישראל, רק כי ביקשתי... תראו לי עוד מישהו שעושה את זה...

קשה לי להחליט

אני חושב שפינק פלויד בעיקר וגם נירוונה... ורד הוט צ`ילי פפרס (אל תגידו שאין להם נגנים מדהימים) ובלאק סבת` ואני מאוד אוהב את היהודים ועוד כל מיני בקשר לדרים טיאטר אני ממש לא מכיר אותם אבל אני כל הזמן שומע עליהם ואני בטוח שאני יאהב אותם אם אני ישמע אה גם גראבג` להקה מצויינת וגם סמשינג פמפקינס

flowr..

New member
Garbage...

הבעיה שלי איתם, היא שאני לא יכולה להיות אובייקטיבית בקשר אליהם. בתקופה של כיתות ה`-ז`, ממש אהבתי אותם, ושמעתי אותם המון, ממש המון, וכמו שקורה בד``כ כששומעים המון להקה מסויימת- היא נמאסת... אז גארבג` נמאסו עליי והפסקתי לשמוע אותם... השירים שלהם די טובים... אבל בזמן האחרון חזרתי לשמוע אותם, והם לא כ``כ מצאו חן בעיני בכל השירים שלהם... איך יכולתי, לעזאזל, לאהוב פעם שיר שהולך: ``If we sleep together, will you like me better``? אף פעם לא אהבתי יותר מדי את הליריקה של השיר הזה, אבל סך הכל... הם להקה בסדר, יש להם שירים (אחרים) נחמדים... אני אוהבת מאוד את ``The trick is to keep breathing``. flowr..

Pink Floyd

אני חושב שאין אצלהם דבר כזה ``שיר גרוע`` על כל שיר שלהם ניתן לומר ``אחד השירים הטובים שלהם ...`` זאת מוזיקה עם מחשבה .. הרמוניה .. צלילים מדהימים .. הכל מושלם. וכמובן הבן אדם הגאון, רוג`ר ווטרס !

Sham 69

New member
איזה שטויות.. יש להם הרבה גרועים

יש לפינק פלויד גרועים.. תאמין או לא... אני אישית לא יכול לסבול את the show must go on

השיר הזה הוא חלק מהדיסק כולו..

בחומה אי אפשר להתייחס לכל שיר כיחיד זה הכל מתקשר

Sham 69

New member
עוד דוגמא..

צדקת בקשר לחומה אבל למשל.. גם האלבום The Division Bell דיי מסריח

Metal_F

New member
וואי...

שאלה קשה.... יש המון להקות אהובות עליי. אני חושבת שהייתי הולכת נירונה. וזה מפתיע כי כעיקרון אני שומעת מטאל שבכלל לא מתקרב לנירונה...אבל אני חושבת שזו הלהקה האהובה שמהפעם הראשונה ששמעתי אותם (שנים) עד היום לא הפסקתי לאהוב אותם אפילו לשנייה אחת. הם פשוט השפיעו כל כך על עיצוב העדיפויות המוזיקלויות שלי ובכלל השפיעו עליי שזה מגיע להם. אז זהו ויוה נירונה:)

Sham 69

New member
אמממממ...

אם בכלל... אז איפה הילד - כן כן תצחקו וכיום אז .... אמממממ... נראה לי orphaned land, ancient rites, anathema

Bodom-child

New member
הלהקות שלי הם :

אז ככה. הנה שלושת הלהקות שלי במקום הראשון נמצאת בלאק סאבאת, להקה שהשפיעה עלי הרבה מאוד במקום השני נמצאת מטאליקה. כן כן אני יודע שהם ממוסחרים וחרא והכל אבל אין כמו הדיסקים שלהם משנות השמונים במקום השלישי נמצאת להקת צ`ילדרן אוף בודום, שמשלבים כמעט את כל סגנונות המטאל בצורה מדהימה, נגינה מצויינת של הנגנים וכתיבה שמשתפרת מאלבום לאלבום

metal

New member
הלהקה שלי - או יותר נכון ..יש כמה

אז ככה PINK FLOYD אין צורך בכלל להסביר למה ...מי יכול לכתוב כאלו דברים? סיד ורוגר הם המלכים שלי :) ועכשיו נותר מקום להביע מימד ענקי של הערכה לסגל יקר שלי : PEARL JAM וכמובן , איך לא ...איחוד של השניים הגדולים בעולם : TEMPLE OF THE DOG ובשביל התקופות הטובות שלי (אני מבקשת ...מגיע להם ...) אז גם מטאליקה . עד האלבום השחור - מגיל עשר.... מצטערת... אפשר לומר שאני גם די אוהבת את אליס אין צינס סמשינג פנפקינגס וMOTHER LOVE BONE - אכן טעם מוזר יש לי ..... נו טוב...גם עברי - משינה!!!!!!!!!!!!

pows

New member
RED HOT CHILI PEPPERS

לפי דעתי , למרות שהרבה בטח לא יסכימו הם הלהקה הכי טובה (דעתי) מכוון שאני שומע אותם מאז שנת 90 ואני חולה עליהם וגם אוסף כל מה שיש עליהם וכל דיסק ואוסף שלהם כמובן , אני פשוט אוהב את הסגנון הפרוע למרות שלאחרונה הם נירגעו אבל עדיין מוזיקה שווה ביותר .

dream theater

פירוט- צריך באמת? הסבר- צריך באמת?! ונימוק- יש להם את הנגנים הכי טובים בעולם ולא סתם נגנים אלא כאלה שיודעים מה לעשות הזמר שלהם היה זמר אופרה ודבר שהופך אותו למקצועי יותר מכל זמר ממוצע אחר....(כי הוא למד פיתוח קול וכאלה) לא שאני מזלזלת בלהקות אחרות... פשוט הם יותר טובים:)

רק שתידעי

שיש זמרים שלא שרו אופרה ולמדו פיתוח קול.. יש הרבה לדוגמא הסולן של ג`טרו טול.. אגב כל ג`טרו טול למדו הרבה מאוד זמן מוזיקה באוניברסיטה מאוד מפורסמת

deeper

New member
כולם ילדים מתלמדים אצל DEEP PURPLE

מה שמדהים שכולכם מציינים להקות טובות אבל אף אחד לא מציין את הההלהקה שזו DEEP PURPLE נכון שהרבה אומרים אה אלה עם SMOK ON THE WATER אבל זה לא הכל צריך ללכת ללמוד מאין הביא פטרוצ`י סולאים כמו שהוא יודע: קחו את CHILD IN TIME את BLACK NIGHT את BURN את LAY DOWN STAY DOWN את STORMBRINGER את SPEED KING HIGHWAYSTER SOMEBODY STOLE MY GITUAR את WHEN A BLINDMAN CRIES את MARRIE LONG את LAZY ועוד המון פשוט המון ותבינו שרד הוט צ`ילי משהו ודרים טיאטר ומטאליקה ואיירון מיידן וספולטורה וחנטה כלום לא יכול לעמוד מול היצירות של הסגולים. רק השבוע אחרי 33 שנים נבחר המתופף איאן פייס למתופף הגדול בכל הזמנים באתר טוטל רוק ובכלל קראתי ראיון יפה עם פטרוצ`י שאגב מנגן אגדה באמת שבלי דיפ פרפל אין רוק כבד אין קיום לגיטארה החשמלית ולתופים AS WE KNOW IT. אז חבר`ה לכו קצת לשמוע יש יותר מארבעים אלבומים ומי שאוהב הופעות חיות יקח מהם שתיים: באוליפיה משנת 1998 ו הגדול מכולם MADE IN JAPAN. אל תכעסו על הפסילה זו לא ממש פסילה כי אני שומע הכל אבל האמת קודמת לכל ומגיע להם מה שמגיע להם, אם אתם לא מסכימים איתי לכו לשמוע ונפגש אח``כ. וזה נכון שטעם וריל הם לא נושא לויכוח אבל הנושא כאן הוא לא היופי או האהוב עלינו אלא מי הטוב ביותר !!!

למעלה