סקר

metalgirl

New member
סקר

מהי הלהקה האהובה ביותר עליכם כיום? פרט נמק והסבר!!!!!* אורית *השפעה של ש``ב בהיסטוריה.

flowr..

New member
הממ..

אני לא יכולה להחליט על להקה אחת ומסויימת... מה גם שזה משתנה לפי המצב רוח.. אבל אני אוהבת את Dream Theater, Bjork, Pink Floyd... Bush גם נחמדים.. וגם לברי סחרוף יש שירים נחמדים.. אני אוהבת את ``ניצוצות`` שלו. ואת Nirvana אני אוהבת. גם ל-Smashing Pumpkins יש שירים יפים שאני אוהבת. ויש עוד על מיני... flowr..

Smashing Pumpkins ?

להקה מסריחה לגמרי. לא מקורית בכלל ... הורדתי כמה שירים עד שהבנתי שאני מתעסק עם להקה עלובה לגמרי ... ודיי מהר הגעתי למסקנה הזאת. לא אוהב אותם.

flowr..

New member
ברור שלא שמעת אותם מספיק

או שלא התעמקת בשירים שלהם... הם ממש טובים דווקא. האלבום Mellon colly and the infinite sadness (שבטח כתבתי עם שגיאות כתיב, כי הדיסק לא נמצא לידי...) ממש טוב. להקה טובה, לפחות לדעתי... כל אחד והטעם שלו. למרות שאני עדיין חושבת שהם ממש טובים. flowr..

לא אוהב אז לא אוהב

אני כן אותם אישית אבל הוא לא זכותו, אם זה מה שהוא אמר אין מה לעשות

flowr..

New member
כמו שכתבתי

בסוף אם תציץ- כל אחד והטעם שלו. אני יודעת שזו זכותו, אני לא אכריח אותו לאהוב אותם... רק ציינתי את המעלות שבהם. אני לא חושבת שיש בזה כל רע. יום טוב. flowr..

היא כתבה על להקה אהובה כיום

על להקות בכלל אני יכול לירשום את : הביטלס . פינק פלויד גם . ונירוונה הגדולים . וגם את אואזיס . --- וזיקני צפת . איפה הילד . ...

flowr..

New member
זקני צפת?

מה כל כך יפה בשירים של זקני צפת?.. אבל זה גרם לי להיזכר, אם כבר מדברים על להקות ישראליות...- אבטיפוס. flowr..

metal

New member
ישראלי :רק משינה ו....

ישראלי.. אמממ... רק משינה איפה הילד מופע הארנבות של דר קספר רוקפור

Sham 69

New member
אם כבר ישראלי .. אז

איפה הילד כמובן... מופע הארנבות של ד``ר קספר, אבטיפוס, רוקפור.. אמממ.. מוניקה סקס

sOrCeReSs

New member
לפי דעתי

dream theater הם מעולים ואני אוהבת את כל השירים שלהם גם depeche mode הם בסדר אבל דרים הם ה- להקה

untitled

New member
בקשר ל dream theater

סליחה על הבורות אבל ראיתי שיש כאן הרבה אנשים שאוהבים את הלהקה הזאתי ואני מרגיש כזה בור שאני לא מכיר אם אפשר לשים בפורום שמות של השירים הטובים ביותר שלהם, שאני אשמע ואתן ואוכל לתת דעתי בעניין תודה

flowr..

New member
ובכן...

Another Day Take The Time Dance of eternity Finally Free Through my words Fatal Tragedy אני אישית מכירה רק 2 אלבומים שלהם, לפי מה שאני יודעת הם הוציאו בערך 10, כך שבטח יש להם עוד המון שירים טובים... אלו השירים הטובים שאני יכולה להמליץ לך של הלהקה המצויינת הזאת. אולי Images and words תשמח לענות לך על השאלה (או מישהו אחר, כמובן)... flowr..

sOrCeReSs

New member
יש מלא..

take the time take away my pain pull me under lie through her eyes יש עוד ממש מלא אבל אין לי כח לכתוב אותם

למעלה