סקר...

omerdo

New member
../images/Emo77.gifמהההההההה?!?!?!?!?!?!?!

אני לא מאמין שאף פעם לא ראית אותה... זאת... כאילו... הופעה שכל אחד ראה... כמעט כמו של סטיספקשן ואופס... טוב בכל זאת, VMA 2001, I'm a slave for you למה היא השנה לא מופיעה? אוף... באסה...

SacredShadow

New member
"בריטני" מכר 750 אלף בשבוע הראשון!

לא 200,000 מאיפה זה בא??? וכן אני חושב שהיא תצליח אבל זה תלוי בסינגל.. או שהיא תיכשל כמו שהיא בחיים לא נכשלה או שהיא תצליח מאוד מאוד

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאני רואה יש לך בעיה בלשרשר...

ובעיה רצינית...

omerdo

New member
../images/Emo77.gif1א2ב3ג4ד

אוקיי...
לא התכוונתי לצעוק...
סורי...

האמתי,אני חושבת..

שדווקא היא תצליח. עולם השוביזנס אוהב אומנים שנעלמים,וחוזרים כאילו כלום. [[לדוגמא,כריסטינה]] אין סיבה שבריטני לא תפתיע אותנו,כמו שאר האלבומים. לכל אלבום שלה יש משמעות שונה. אלבום ראשון-אלבום "הטיוטה" בו היא הייתה עדיין הילדה של השכן,המתוקה,התמימה,והחמודה. האלבום השני-שבו הראתה לנו את הקצב שלה וכמה היא התבגרה. האלבום השלישי-כמה היא נהייתה פרוקטיבית ושהיא כבר לא בת 16. האלבום הרביעי-...נחכה וניראה. כמו שהיא הפתיעה אותנו בפעמים הקודמות,היא תראה לנו..שהיא עדיין ממשיכה להתבגר..ותבוא לנו עם מציאה חדשה. בריטני באה אלינו בפעם הראשונה וגילתה לנו את מוזיקת הפופ,אפילו שהיא נעלמה לתקופה ארוכה,עדיין יש עליה כותרות בעיתון ועדיין היא ממציאה את עצמה מחדש. נחכה וניראה-היא תצליח,במיוחד כל האנטי שרוצים לראות את הנפילה שלה-תאחלו להם מוות קל!

i4britney

New member
חחחחחחחחח אהבתי אהבתי...

אהבתי את התגובה שלך "פרה שרוטה"...,אני חושב כמוך!

../images/Emo41.gifאני לא יכול להחליט עכשיו..

אני קודם אשמע את את הסינגל הראשון ואז אני אגיד לכם את דעתי..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifבריטני רצתה להצטלם בעירום...

סתם ראיתי את הכתבה הזאתי באיזשהו עיתון אז זה עניין אותי בריטני ספירס הבטיחה לפעילים למען זכויות החיות להצטלם לפוסטר שלהם. לפי התכנון, הייתה אמורה בריטני להצטלם בעירום מלא, עם טישטושים במקומות הנכונים, עם כיתוב בנוסח "אני מעדיפה ללכת עירומה מאשר ללווש פרווה". אלא שהארט-דירקטור של הקמפיין לא התאפק והדליף את פרטי הדיל לצהובונים, שחגגו עליו בעליזות. בתגובה ביטלה ספירס את השתתפותה מכל וכל. והשאלה שלי היא
זה לא פרווה בתמונה

../images/Emo41.gifקצת פרטים על זה..

בעקבות ההופעה בטקס ה-VMA 2001.. זאת עם הנחש והנמר.. קמה סערה באירגון "פטה"(אם אני לא טועה), שבריטני עושה שימוש לרעה בחיות ובלה בלה בלה.. אז בריטני בסכימה להשתתף בקמפיין שלהם.. אני לא זוכר למה, אבל בריטני ביטלה את זה.. אבל לא בגלל מה שכתוב בכתבה הזאת..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifכן...אבל...

היא מראה בזה שאין לה עקרונות... שיהיה..אני בטוח שהיה ביקוש גדול לזה

למעלה