סקר...

i4britney

New member
סקר...

האם אתם חושבים שבריטני תצליח להפיל למקום ה-1 בארה"ב במצעד הבילבורד עם האלבום הבא שלה, הכל כך מצופה, אם ביונסה הצליחה גם בריטני תצליח בפעם ה-4...? דעתי האישית: היא כן תצליח להפיל למקום ה-1 בשבוע הראשון ולפי דעתי היא תגרוס את ה-500,000 עותקים כבר בשבוע הראשון, האלבום הזה מאוד מאוד מצופה בעולם וגם זאת בריטני ספירס והיא הצליחה עם שלושה אלבומים אז היא תצליח גם עם האלבום הבא שלה ככה אני חושב... :) בהצלחה ענקית!

SivAn 4u

New member
אני חושבת שהיא....

תצליח ממש!! זה יהיה קאמבק ענקי!! איזה כיף!!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifהלוואי../images/Emo70.gif

אין לי מושג, אני לא חזאי... אני מת מת מת שהיא תחזור למקומות הראשונים אבל אני לא יודע, יש המון זמרים וזמרות בצמרת כרגע ויהיה קשה לעקוף אותם, כמו ביונסה, ג'סטין (שיוצא לו בקרוב שיר חדש), כריסטנה ועוד הרבה רבים וטובים.. אבל אי אפשר לדעת מה בריטני הולכת לתת בקאמבק שלה.. לדעתי, כל הדיסק החדש והקאמבק תלוי בבחירה של הסינגל הראשון.. אם הסינגל הראשון יהיה בלדה שקטה...הקאמבק יהיה גרוע... לא בגלל שאני לא אוהב שירים שקטים אלא בגלל שזה פשוט לא שיר של קאמבק
צריך שיר קיצבי
ובקשר למכירות, אני בטוח שהיא תמכור מלה.. אבל בשבוע הראשון 500 אלף??? לא נראה לי.. "בריטני" מכר בשבוע הראשון רק 200 אלף עד כמה שזכור לי...

SivAn 4u

New member
צודק צודק!! ודרך אגב....

יצא כבר לג'סטין שיר... הוא ניקרא סניוריטה... שיר מהמם!! אני חולה עליו!

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifג'וש...אני תמיד צודק ../images/Emo6.gif

(אלוהים ישמור...אני מתחיל להשמע כמו אור
) (אור..זה לא אישי נגדך
)

RAZOSH

New member
היי .. אני חדש פה...

ורציתי לתקן אותך כי בכל היתונים פירסמו שהאלבום בריטני מכר בשבוע ה1 ליציאתו כ 750000 עותקים .. שזה הרבה מאוד אבל זאת גם ירידה חדה לעומת אופס .. שמכר 1.6 מיליון בשבוע ה1 ..!! בכלל לבריטני מצפה תחרות קשה באותו שבוע יוצאים האלבומים החדשים של אשר, אלישיה קיז , ונאז

TetiBETTY

New member
יש לי ../images/Emo35.gif....

איך קוראים להופעה של בריטני עם הנחש??? אפ'פעם לא ראיתי אותה,ואני רוצה להוריד אותה. איך היא נקראת

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif3 דברים../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

קודם כל, הדסקטופ שלי יותר יפה
דבר שני,
ברוכה הבאה
דבר שלישי, לגבי מכירת האלבומים..יכול להיות, אני לא כ"כ מעודכן בדברים האלו..

למעלה