סקר!!

¥Orin¥

New member
1. אומרים נוול ולא נבל. 2....

אני הכי אוהבת את הלורד סות' מכל הנוולים שיש ברומח עד עת התאומים (שם אני נמצאת עכשיו)...

אומרים נבל!

פעם אחת ולתמיד- המילה הזאת לא נגזרת מהשמעות של מנוול! מילה אחרת לחלוטין!

קיטיארה, ללא ספק

בעיקר בגלל שעליה פירטו הכיי הרבה. על קטב מרירי כמעט לא סיפרו שום דבר, על אריאקס ולורד סות' נתנו את הרקע וקיטיארה...על קיטיארה יש הרבה סיפורים. ולדעתי רייסטלין לא נחשב נבל, כי הוא אחד מגיבורי הרומח. והוא עשה דברים מאוד טובים בחייו: הוא הציל את גדיל ממוות, הוא עזר לחבורה בקרבות בתחילת הרשומות, הוא הציל את תניס ועזר לו לנצח במלחמה ויש עוד...

Moondust

New member
"רייסטלין" ו"מעשים טובים"../images/Emo41.gif

באותו משפט? הנשמה של רייסטלין שחורה יותר מהירח השחור. ה"מעשים הטובים" כביכול שהזכרת נעשו ממניעים אנוכיים לגמרי. למה הוא עזר לתניס נגד מלכת האופל? כי זה השתלב מצוין עם התוכניות שלו לסלק אותה ולהיות אל! הוא בגד בטקיזיס, לא משנה שתוך כדי כך הוא הציל את תניס. כל העזרה שלו לחבורה לא הייתה מאצילות נפש, מפני שלרייסטלין אין נפש שיכולה להיות אצילה. למה הוא הלך עם בני החבורה לזק טרות ועזר להם שם? בגלל סיבה אחת ויחידה -הספר של פיסטנדנטילוס. כל מה שרייסטלין עושה זה כדי לצבור כוח ולהשיג את מטרותיו האנוכיות, והוא מוכן לעשות הכול - לבגוד במלכת האופל, לנטוש את חבריו, להרוג את אחיו. ונניח שהוא עשה איזה מעשה טוב. זה לא שקול לעומת כל הדברים האיומים שהוא עשה: להרוג את אחיו בהתקף קנאה רצחנית, לנטוש אותו למוות בסילבנסטי, לנטוש את החבורה על הפרשון, להפוך את קרמון לשבר כלי אומלל, לנצל את אהבתה של קריסניה כלפיו ואז לזרוק אותה למוות, לעשות מקרמון עבד ולנצל אותו... והרשימה ארוכה. רייסטלין הוא נבל וחצי...

בלין

New member
יש פאק בתאוריה שלך

למה הוא הציל את גדיל מהרעל שבמלכודות?

אני אגיד לך למה ../images/Emo110.gif

כי הוא היה חייב לעשות טובה לקרמון. מאחר שקרמון עזר לו כ"כ הרבה, הוא דרש שרייסטלין יציל את גדיל בתמורה. רייסטלין ידע, שחובה למישהו היא חולשה, ולכן הציל את גדיל כדי לחסל את החולשה כמה שיותר מהר.

Some one new

New member
../images/Emo58.gif בהודעה שמעליי

ל"מלחמת התאומים", לרשומות, וכנראה לעוד כמה ספרים שעוד לא הגעתי אליהם

../images/Emo124.gif../images/Emo2.gifאהַה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצאתי את התשובה האולטימטיבית! רייסטלין כן טוב וגם יש לו מצפון! אני אענה על השאלה "למה רייסטלין הציל את גדיל?", והתשובה היא כמובן "כי הוא חייב לקרמון, וחובה למישהו זאת חולשה". אז ככה: נגיד שרייסט באמת היה רשע חסר מצפון ולא היה מציל את גדיל, יום אחד קרמון היה מתדפק על דלתו ואומר: "אה, רייסט, אתה חייב לי משהו, זוכר? בגלל כל הפעם שעזרתי לך." ורייסטלין יגיד: "ניצלתי אותך טיפש. תודה על כל העזרה והדאגה, פראייר, אבל אני לא חייב לך כלום." ואז הוא יטרוק לקרמון את הדלת בפנים. למה? כי ככה, כי לא אכפת לו מקרמון ולא אכפת לו שהוא דאג לו כל השנים. הוא היה שם עליו זין ומגרש אותו מהמגדל. לעומת זאת, אם לרייסטלין היה מצפון, והוא ידע שהוא חייב לקרמון על כל השנים, ולא בגלל שחובה היא חולשה, אלא כי הוא פשוט העריך את הדאגה של אחיו, הוא היה עושה עבורו טובה. אז בגלל שרייסט העריך את עזרתו ודאגתו של קרמון, הוא הציל את גדיל. מובן?

סנדרין

New member
במבחן התאומים, ../images/Emo142.gif../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה, יש קטע שתניס נכנס למקדש פלאדין ופוגש שם את דלאמר. תניס מופתע שקוסם שחור נמצא במקדש המקודש, ודלאמר אומר שהוא חייב חוב לאליסטן והוא ימלא אותו, ושאל את תניס - "האם זה מתאים לשלאפי?", או משהו כזה. הבהרתי את הנקודה
. (תתעלמו ממני; הייתי חמישה ימים במחנה קיץ ושכחתי איך מנסחים משפט)

מממממממ..........

אם רייסטלין נוול..........אז גם אני הכי אוהבת אותו:) אם הוא לא נחשב כנוול.........אז קיטיארה......

Time & Death

New member
אוי... אתה מתחיל

להזכיר לי את מייג'.... אני כבר מזמן הפסקתי לתקן אנשים על טעיות כאלו.... זה בהחלט מעצבן, אבל אנשים לא לומדים. ואממ אגב... אתה לא אמור להיות בצבא...? או שאתה מתגייס במחזור חורף...?

למעלה