סקר!!

בגלל שאני עדיין לא בן 18

תאריך הגיוס שלי הוא במרץ
. בכל מקרה, אני מקווה להתקבל לעתודה
.

Time & Death

New member
מחזור חורף!!!

זונה שכמוך... אני אהיה במחזור קיץ... גררר... *תולה את שגיא* ועתודה זה טוב... דפנטלי טוב... איזו עתודה אתה רוצה...?

אקדמית כמובן...

ומהודעתך אני מסיק שהמידע בכרטיסישי שלך לא מעודכן(כתוב שאת בת 16)...

Time & Death

New member
לא, לא...

הכרטיס מעודכן... פשוט יש לי מלא ידידים בצבא והם מזיינים לי את השכל והופכים אותי למורעלת מגיל צעיר... נוראי, מה? ככה קורה שילדה בת שש-עשרה מגיעה למצב שבו היא יודעת על הצבא בערך כמו חייל רגיל, כי גאד, אני אפילו יודעת איזה סוג רובה עדיף על חיילים קרביים. (וזה יקרי, מה שקורה כשאתה הולך עם ידיד שלך שנמצא בצבא בתחנה מרכזית כלשהי...) משעשע משהו, לא?

אני מאוד מקווה

שאעשה רק טירונות 02 עם M-16, וזהו. אבל מה את נזעמת עם מחזור קיץ/חורף? יש לך עוד שנתיים~! ומה בכלל יש לך נגד מחזור חורף?

Time & Death

New member
../images/Emo6.gif

אמרתי לך, מרעלים אותי פה... זה מה שקורה כשיש ידידים שגדולים ממך... ואין לי משהו נגד מחזור חורף, יש לי משהו נגד מחזור קיץ! ואי לכך, צריך לתלות את כל האנשים שמתגייסים במחזור חורף... מחזור חורף זה פשוט יותר... סמפטי...

את כמובן מודעת לכך

שאם תתלי את כל האנשים שהולכים במחזור חורף, זה לא ישנה את העובדה שאת תלכי בכל מקרה במחזור קיץ...

Time & Death

New member
או, כן, כן... אני יודעת...

אבל ככה כולם יתגייסו יחד איתי ויסבלו במחזור קיץ!! (וכן, המשפט "צרת רבים, נחמת טיפשים" מוכר לי... אבל אני מתעלמת ממנו לגבי המקרה הספציפי הזה) עזוב, יש לי בעיות

תיקון לעצמי.......

נבל........כן.........חחחחחח:) מממ......... <דופקת ת'ראש בקיר> <ממלמלת נבל כמה פעמים> <שולחת את ההודעה>

למעלה