סקר

$ מעיין $

New member
אני!

מה ז"א..... חח סתם!

yavin

New member
לא ! לא! אל תמות!

אתה עוד צעיר.... וגם בסוף יהיה לי פה משעמם בפורום!

מעיין נשמתי ,

הגדולה מכולן, כרגיל מביאה לי אסטמה מרוב צחוק.
הגעגעתי.

$ מעיין $

New member
דנונה!!

כפרונה! וואי.. שנים שלא ראיתי ת'כינוי הזה מבצבץ לי ..
[אני שולחת לך ת'מ"ס אייס שלך במסרים... ותתקיני אותו כבר!
] חוללללה עלך!

HoMi16

New member
שאלה קשה..

וואלה אין לי מושג.. תן רשימה ואני אגיד לך מי הכי כוסית..

הנה הרשימה:

אסנת עינב דניאל טל רותם גבריאל ליטל ליהי נטע אני לא מכיר הרבה מ-י'

גועל נפש!

אתם ממש לא בסדר.. זה פשוט דוחה לדעתי שמתייחסים אל אנשים (בכלל) ובנות (בפרט) כאל אובייקט מיני.. מה זה "מי הכי כוסית"?? תתבישו לכם! ושום שמות משפחה! אני דורשת שהסקר הזה יבוטל לאלתר!

abup

New member
הלו מי שואל אותה...! מה זה "מבוטל"!

יאללה זכותו להתבטא ולשאול את דעתם של האנשים פה מי לדעתם נראית הכי טוב בראש העין.!!! מה קרה תחרויות יופי בערוץ 2 מותר ובפורום ראש העין אסור?? אני חושב שהקנאה שלה שהיא לא ברשימה הורגת אותה!! אז היא מתקוממת! אם יש מישהי שמופיעה ברשימה ולא רוצה ששמה יופיע שתגיד.. אבל בנתיים אף אחת לא התלוננה!!! אז שבי בשקט ותני לגברים שבחבורה להתבטא.!!! קפיש?!? אבופ...

GGOODD

New member
חחח, איזה עצבים...

זה לא קצת שובניסטי כל הקטע?

abup

New member
אמממ לא!

סתם אחי לא בעצבים אבל אתה יודע איך זה כל בת שלא מופיעה ברשימה יש לה בעיה עם התחרויות האלה.. ומה שוביניסטי? אז מה הטלוויזיה החינוכית היא שוביניסטית בתחרויות יופי שהיא עורכת?? עזוב שטויות וכל אלה שמדברים על זה שהאשה הופכת ליהיות אובייקט הם צודקים!!! כי הם רוצות ליהיות כאלה וכל אחת שתשאל תגיד שהיא רוצה ליהיות דגמנית! אז בוא נרד מהקטע הזה.. אהה וכל הבנות שישרשרו תגובה שטחית של "עובדה אני לא רוצה ליהיות דגמנית"!! אז אני מבין אותכן אתן פשוט מכוערות מידי כדי ליהיות דגמניות אז אתן אפילו לא חושבות על זה..! אז בלי עצבים שיהיה לכולם יום נעים אבופ...

GGOODD

New member
חחחחח

אני חושב שהדרך הטובה ביותר להילחם בשובניזם היא להקצין בכך... להיות כל כך שובניסט שזה כבר לא משנה, בהצלחה בהמשך הדרך אני דווקה בדעה מנוגדת לשלך אבל אני אומר "חיה ותן לחיות!"

מה!??!?!?!?!

אנחנו רוצות להיות שטחיות?!?!?! ממש לא!!! אתה משווה את זה לתחרות יופי? תחרות יופי, זה באמת בנות שרוצות להיות שטחיות... והן עושות את זה מרצונן הפרטי.. יודע מה? תעבור אחת אחת מכל שם שכתבת כאן... ותשאל אותה אם אכפת לה או לא.. נראה כמה יגידו שכן... רוצות להיות דוגמנית? אממ... אני אישית לא... אבל נעזוב את עצמי... אני מכירה ה-מ-ו-ן בנות... ואין אף אחת... שרוצה להיות דוגמנית.. ותאמין לי... יש לי כמה חברות מ-ה-מ-מ-ו-ת {לא רק לדעתי... אלא לדעת רבים...} שאפילו לא חושבות על להיות דוגמנית.. מי שיש לה שכל על הכתפים, תנצל אותו למקצוע של מעבר לדוגמנות... בנות זה לא עם שטוח חסר שכל... אנחנו לא אוביקטים שלכם.. כן כן מתוק שלי... תנפץ את האשליה שלך... אומנם יש בנות שהן כן.. אבל כל אחת שבאמת מכבדת את עצמה... היא לא.. יום טוב

למעלה