סקר

daywalker

New member
מכיר את הבנות ברשימה

ואני לא חושב שתהיה להן בעיה אם נגיד שהן כוסיות...

אני לא מכירה אותן,אבל לא נראה לי

במחשבה שניה... צודק!!! למה שתהייה להן בעיה שהבנים פה מתיחסים אליהן כעל אוביקטי יופי... ולא שמים בגרוש על האופי שלהן, אלא פשוט על עצם העובדה שהן ה"כוסיות של השכבה"

daywalker

New member
אוי כמה שאת טועה

חחחחח מה ואם היינו עושים פה מי הכי חכמה בראש העין אז היית אומרת שהן היו נפגעות ששופטים אותן לפי השכל שטויות פה שאלנו על היופי ורק על היופי אז מי שברשימה לא אמורה להיות לה בעיה

white queen

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מתה לראות את מי שרשם את ההודעה הזו....חחחחחח מי אתה תזדהה ואם לא אני רוצה לראותך מחר בבצפר....יוווו רמת המשכל של חלק מהאנשים פה שואף ל-0.......חחחחחח....הרגת אותי....חחחחח

Rappersdelight

New member
תקשיבי לי

מסתבר שיש לך בעיות בטחון עצמי או תחושת שייכות על הפורום או שאת פשוט נראית על הפנים ומרגישה צורך בלתי נשלט להגיב על הודעות כאלה - ילדה, תמצאי חיים! אני לא יודע מי כתב את ההודעה עם הרשימה, זה באמת לדעתי מפגר, אבל אם תשימי לב, תראי שרשמתי "מי הכי שווה" - ככה זה פונה גם לבנים וגם לבנות! זכותי לקרוא למישהי שווה, זכותה להיעלב, זכותה להביא לי כאפה (אבל תביני - שווה זה בד"כ מחמאה), אבל לא זכותך לרדת עליי בשמה. למה מי את כוסאמק? עם ההודעה של יהלי הזאת עוד אפשר להתווכח, אבל את קוראת לי טיפש? מי את בכלל? פעם דיברת איתי חתיכת מסכנה? נשבע לך, את חייבת להתבגר ודחוף.

Rappersdelight

New member
ועוד משהו

שווה = נראית טוב כוסית = פצצה, דוגמנית וכו' אני יודע שעוד יש בנות (לא הרבה, אבל יש) שאולי עדיין נעלבות מזה שקוראים להן כוסיות - בגלל זה רשמתי שוות.

white queen

New member
חחחחחח...איך ידעת..חחחחחח../images/Emo8.gif

וואלה בשביל הקטע תבוא מחר לכיתה שלי אני רוצה לראותך....חחחחחח....חמוד....חחחחח....איך לקחת את זה קשה....!

abup

New member
כן כן ..!!

איך אני אוהב את הבנות המסכנות האלה כמוך שמדברות "אם היו..." ואף אלת מהחברות שלי לא רוצה ליהיות דגמנית! דייייייייי מספיק עם השטויות האלה אם מחר הייתי אומר לך קחי 50K דולרים לעשות קטלוג לא רק שהיית עושה את זה גם היית פותחת סכנות דגמנות אחרי זה! אז בלי שטויות ותודי בזה שמה שאת אומרת נובע מזה שאת מנסה להציג את עצמך כחכמה אבל לא הולך לך.. וגם לא כפמיניסטית!! אז עזבי תפרשי לדוקים או לדגמנות מה שבא לך ואל תיהי צבועה! ודרעי לי הלך סוף הדרך בבגרות מה שאומר שאתה צריך לקבל 100!!! אבופ..

אני לא מנסה להציג את עצמי כשום דבר.

.. אני מביעה את דעתי... תראה... אתה יכול לכתוב פה על הבנות השוות כאן... לי זה לא מזיז שתכתוב עליהן... אבל השאלה אם להן זה כן... אם לא... אז סבבה... תהנה.. אם כן... אז תפסיק.. אבל אני לא ממש הגבתי בהודעה הקודמת על זה.. אלא יותר על עצם הדעה שלך לגבי בנות... אם היו מביאים לי כסף לזה.... אממ... אני לא אשקר ואגיד שלא הייתי מסכימה.. הייתי מסכימה בשביל הכסף... אבל לא הייתי בוחרת בזה בתור מקצוע... ולא הייתי פותחת שום סוכנות דוגמנות.. חמוד... יש הבדל בין חלום להיות דוגמנית... לבין אחת שמציעים לה... והיא לא לוקחת את זה בתור מקצוע רציני לחיים.. ואני באמת פמניסטית.. אבל אני מאלה שכמו שאני מצפה שהבנות יקבלו את הדברים ואת הזכויות הטובות שיש לבנים... כך גם הן יקבלו את הדברים הרעים שהבנים מקבלים... ואגב... זה לא שאם מישהו שווה עובר ברחוב... אני אומרת "אני לא קוראת לו שווה... כי זה אומר שאין לו שכל!!!" ממש ממש לא.. אני כן אגיד עליו משהו.. אבל אני לא אעשה תחרות שכזאת בפורום.. אגב.. להזכירך.. לכל אחד בעולם טעם שונה.. לכן אני מאמינה שתחרות מלכת היופי, פסולה בהחלט... כל אחד בעולם הזה, אוהב משהו שונה לגמרי...

HoMi16

New member
בנות פשוט מפגרות!

בואי נתערב שאם לכל אחת מכן היה גוף מטורף! ממש לא היה איכפת לך שהשם שלך היה מופיע שם ברשימה! ראסמי בנות זה עם מסריח, הם הכי קנאיות שיכולות להיות!

*הן...

ויודע מה? גם אם הייתי הכי כוסית בעולם... לא הייתי רוצה שהשם שלי יהיה כאן... לפי דעתי זה מגעיל.. אבל יש הרבה בנות... שהיו רוצות... חיביים להודות באמת...

daywalker

New member
אם היית כוסית בטח שהיית רוצה

זה ממש שטויות אם היית כוסית אז מה היה משנה לך שהיו מכניסים אותך לרשימה של כוסיות בסך הכול אומרים שם שאת נראת טוב תהרגי אותי אבל אני לא מבין מה פוגע פה....

אה טוב

טוב לדעת שיש אנשים בפורום הזה, שדיברתי איתם כמה פעמיים עלובות.. והם כבר מכירים אותי יותר טוב מאיך שאני מכירה את עצמי.. נחמד ביותר..

$ מעיין $

New member
לא, והבנים פשוט מלאכים....

מה חשבת? שאתה יכול להניח מטען כזה מבלי שיבואו לנטרל אותך? הבנות זה עם מסריח, הא עומר? אם הוא כ"כ מסריח אולי באמת כדאי שתעבור לעם השני.. [או שמא כבר עברת
] ותעשה לי טובה, כאילו שאתם הבנים יותר טובים... כל מה שאתם יודעים לעשות זה להתלונן ולספור כוסיות בחוף. [רובכם לפחות] ואני מבקשת לא לקחת את זה בנימה אישית, כי אם כן אז... חבל. תתבגרו קצת! לא יזיק..

GGOODD

New member
אני אישית שואף לאי שטחיות...

וכמה שאני מדבר על "כוסיות" אני גם מתעניין באופי ואולי אפילו פי כמה מיופי חיצוני...

למעלה