סקר:

איילת כ

New member
נכון שבדמוקרטיה

יש חופש ביטוי אבל עד גבול מסוים!!, אם יש חשש שמישהו יפגע אז כל הדמוקרטיה לא שווה, אחרת זה יהיה אנרכיה. נ.ב אני חייבת לציין שאתה עקשן...

beckham17

New member
הקפצה

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

beckham17

New member
אני חוזר ואומר, לא לפחד להשמיע

את קולכם... תגרמו לצדק להיעשות!!!

ashkeloni

New member
אוקיי...

אני מביא לפניך חלק מהתקנון של תפוז.. -------------------------------------------------------------------- שפה ותוכן חופש הביטוי הוא מאבני היסוד של האתר אך גם השמירה על חוקי מדינת ישראל. לפיכך, מנוע מלפרסם באתר את התכנים הבאים : תכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות, פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור; תכנים בעלי אופי מסחרי ו/או המכילים מידע פרסומי כלשהי; תכנים אשר זכויות הקנין הרוחני בהם אינן שייכות לך; תכנים אשר מכילים וירוסי מחשב מכל סוג שהוא; תכנים הכוללים שימוש בשפה בוטה, גסה או מעליבה; תכנים אשר מהווים הפרה כלשהי של החוק; ותכנים אשר אינם רלוונטים לפורום או לצ'ט בו אתה נמצא. החברה רשאית להסיר תכנים אשר לדעתה מפרים מי מהתנאים הנ"ל ו/או עלולים לפגוע באתר ו/או בצד שלישי כלשהו, והיא רשאית למחוק תכנים אלו בכל עת. -------------------------------------------------------------------- תקראו ותסיקו מסקנות... אני כבר הסקתי...כתוב "מוציאי לשון הרע"... ההודעה של מזרח הוציאה לשון הרע על המנהלים ולפיכך...אני חושב שהיה צריך למחוק את ההודעה...

beckham17

New member
למה זה לשון הרע

אם הוא ידע על זה והסכים עם זה?! לשון הרע זה כשהוא לא יודע, ושזה לא בפניו... זה מקסימום הלבנת פנים, וגם זה לא בגלל שהוא נתן הסכמה מלאה!!!

Pretender

New member
באתי לבקר ושנית יצאתי מכאן כמבקר

והנה שב לו האדון, לדון באותו ריב ומדון. הוא בעקשותו עומד, ולעולם איננו לומד. לשוחח על נושא כה מיותר, איננו מוסיף לכבודו כעובי מיתר. אל תלכו אחריו כעדר כבשים, להעלות כאלה ריבים וכעסים. את הודעתי המקורית כנראה שלא ראה, או שראה והיתה בעיניו רעה. לעניות דעתי דיון זה לא יאה ולכן הודעתי הנני לכם שנית מראה: אני מניח שאף אחד כאן לא מכירני, אולם אני מבקר כאן לעתים. הודעות אני גם לא כותב, כי דבריי בד"כ כה מעטים. אך חשבתי שהגיע הזמן לכתוב הפעם, ומי יודע, אולי לא ישנה אף פעם. קראתי את הדיון לעיל ורק רע, מר וכאב. התנהגות חלקכם כדברי חז"ל: אדם לאדם זאב. אינני יודע מה חמד לו לצון אותו אדם, המגיב כיתוש המריח דם. אולי הוא חושק בתפקיד הגברת, אולי סתם יש לו סיבה אחרת. הנקודה היא אותה נקודה - איננו יודע לקבל עובדה. הודעה שבו פגע בכבוד אחר הועלמה, והוא עושה על כך מהומה. במקום להתנצל כמו בן אנוש, רוצה להתעמת ראש בראש. כזה הוא האדם הנידון, שסתם מחפש ריב ומדון. אדם חכם מתוודה על טעותו, אידיוט - משתבח באיוולתו. אני מקווה שכוונתי הובנה כי ראשי הפורום עושים עבודתם נאמנה. אין צורך להקשיב לכל געייה ונביחה, וגם לא לקולות רווחה או אנחה. ברור לי שתשכילו כולכם, לא להקשיב לנ"ל, למענכם. נ.ב. אם הודעה זו תעלם, אבין זאת ולא אתעלם. רק אקווה כי יבינו את דבריי כי לא לפגוע אמרתי את אמריי. לעניות דעתי, הריב סתם מיותר וחף מפשע כאן לא נותר. בהצלחה לכולכם ושבוע טוב, למרות שנכתב ביום שני (אבל גם בו נאמר "טוב").

beckham17

New member
אחלה שירים!!!

ולעניין, לדעתך זה לא רלוונטי וחשוב, לדעתי כן! זהו!

../images/Emo10.gif

סליחה אריאל יקירי. לא משנה מה אני חושבת על תפקודה של המנהלת שלנו, לדעתי יש גבול מאוד ברור ולכתוב ולפרסם את זה ע"ג הפורום זה כבר עובר גבולות. אז נכון שהתייאשת ממסרים וכו'-אז תניח לזה. הדסה ממילא אמרה כבר שהיא נאלצת לעזוב בגלל המדרשה, אז לפחות תיתן לה לסיים את הקדנציה שלה בלי יותר מדי זיבולים. זה לא נאה ולא עושים את זה ככה, וזה ממש לא משנה אם אני כן תומכת בך או לא, אני לא חושבת שזאת צורה להעיר ולהגיב גם אם נמאס לך. אל תלך עם ראש בקיר, בסוף תגיע להלל יפה..

beckham17

New member
זה לא עובר שום גבול...

ביקורת זה דבר חשוב, ויש לכולם זכות לשמוע... בכל מקרה הביקורת רלוונטית כל עוד המנהלת מנהלת. וזה לא משנה אם היא עוזבת עוד חודש, כי חודש זה הרבה זמן. כדאי שתלמדי להעריך את הזמן... (לא שאני למדתי איך מעריכים אותו...) אני לא רואה שום ראש בקיר. להכניס את העניין הזה למודעות הציבור זה דבר חשוב לדעתי, ואני לא רואה פה שום כניסה עם הראש בקיר (ואם כן, הלל יפה זה אחלה מקום עם אחלה אנשים)

סליחה.

דבר ראשון, הלל יפה זה סליחה על הביטוי, מקום חסר תקנה. אולי כשהבניין החדש יושלם התקווה תשוב. ודבר שני, הביקורת רלוונטית, אבל הצורה שבה היא הועברה הייתה לא לעניין. מתי תבין שהקצנת? שהעמדת אותנו במצב לא נעים? וגם מה זה הקריאות האלה לא לפחד להשמיע את קולנו? אנחנו ילדים גדולים,מי שירצה ידבר. מי מפחד פה ממי?

eviv

New member
אני חושב שדיון לגיטימי

כי הוא מדבר על על אופן התנהלות הפורום. וכללי הכתיבה בו חשוב שהכותבים יהיו שוטפים לשיקולים אלו. אני לא רואה לשון הרע אלא ביקורת וראיה לעתיד בדבר מחיקת הודעות. אני לא הבנתי אם הוא היה ציני או שמא לא אבל בכל מקרה השאלה אם זה פגע באדם שהוא סיפר עליו הודעה זו צריכה להימחק...

למעלה