סקר:

lali37

New member
אז זהו כמו שכבתי פעם כבר אז

אולי איתי יהיה מנהל מעולה ואפילו יותר טוב מהדסה אבל.... לאיתי- נניח ואתה רוצה להיות המנהל של הפורום אז אתה לא חושב שקודם אתה צריך להכנס ולהשתלב ולא לצפות שישר ימנו אותך???? ובכלל אני לא מבינה אותך אם אתה רוצה להיות מנהל פורום אז למה אתה בא בצעד כזה דרמאטי שגורם לאנשים לדחות אותך??? (לפחות רובם, ואריאל לא נחשב כי הוא מכיר אותך אז ההודעה הזאת היא לא הרושם הראשוני שלו עליך...)

beckham17

New member
אתה לא עונה לעניין השאלה...

שאלתי רק על נושא המחיקה אם ההודעה הייתה כ"כ פוגענית שהיה צריך למחוק אותה...

beckham17

New member
סקר:

רציתי לדעת מה אתם חושבים. בלי ויכוחים ועניינים מגעילים. האם הדסה הייתה צריכה למחוק את ההודעה של איתי (מזרח)?

מוצארט

New member
אתה בטוח

שהסקר הזה הוא ענייני, ולא סתם פוגע באחרים? אחרי הכל היא המנהלת, ויש איתה עוד מנהל, למקרה ש...

beckham17

New member
פוגע במי?!

אני רוצה לדעת מה הרוב חושבים... אתה לא רוצה, אל תענה, אבל אני מרגיש צורך לדעת. מה הבעיה?

מוצארט

New member
זה פוגע במנהלת היקרה, כמובן

זה פשוט לא במקום... אם יש לך בעיה איתה, אתה מוזמן לפתור את זה איתה באופן אישי, ולא לערב את כל חברי הפורום.

beckham17

New member
אני רוצה לדעת...

בצורה דמוקרטית, את דעת הרוב. אני לא רואה פה שום פגיעה, אלא ביקורת אמיתית ובונה, שמקרה כזה לא יישנה. לי מפריעה הפגיעה הגורפת הזאת בדמוקרטיה. לך אולי לא...

LordNor

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif

הדסה מסוגלת להקשיב לכל הבעיות שלכם ואף ללמוד מטעויות. אני לא חושב שאריאל היה צריך לערב את כל הגולשים כאן, היות והבעיה שלו הייתה אישית ולא קשורה לחברי הפורום. וגם הסקר עצמו פוגע בהדסה מכיוון שיש בו "בעד" ו"נגד" ואני לא הייתי רוצה שהיא תראה מי "נגד" ומי "בעד" המחיקה שלה.

beckham17

New member
עצוב שאתה חושב שזאת בעיה פרטית שלי

אני עושה את זה בשם הדמוקרטיה, שאתה, בדיוק כמוני, צריך להגן עליה!!! לא מדובר פה על בעיה אישית שלי, שכן, ההודעה שמחקו לא הייתה שלי אפילו...

LadyTitania

New member
יאללה - תעשה סקר

אין לי כל התנגדות, להיפך! :) ובתגובה לסקר - אני מסכימה עם עצמי שההודעה היתה צריכה להימחק :))))))

מוצארט

New member
יאללה בנאדם,

רד ממנה כבר... זה מתחיל להימאס, המיני-עליהום שאתה מנסה לארגן פה על הדסה. ואם זה מעניין כאן מישהו, השירשור היה צריך להימחק.

lali37

New member
את פשוט לא יוצא מהסיפור הזה!!!!!

ולענין: לא יודעת..... לא נראה לי ממש אבל זה לא נראה לי כזאת עברה חמורה ומשהו רציני בקיצור למחוק את זה נראה לי קצת הגיוני מה שלא הגיוני זה שעושה את זה אחת שלא מרגישים אותה בכלל פתאום היא באה ומוחקת....

מזרח

New member
רק חיזוק

אנני חושב שאני צריך לענות לסקר הזה. אך אציין לשבח את אריאל שרוצה רק בטוב ביושר ובאמת. ובבקשה מימכם חבריי היקרים אנא שתפו פעולה וקחו חלק באחריות המונחת על כתפכים. כל טוב איתי

beckham17

New member
דמוקרטיה!!!

הביג דיל הוא הפגיעה החמורה בדמוקרטיה!!! זכותו של כל אחד להתבטאות. אני רוצה לדעת אם רוב הפורום מאמין שהייתה פה פגיעה בדמוקרטיה, ובכך למנוע הישנות המקרה...

LordNor

New member
את זה היית צריך לפתור מול המנהלים

בפרטי ולא בפומבי... היות ואתה היחיד שהעלית את סוגיית הבעיה הזו, המנהלים מביעים את דעתם בפרטי ואתה היית מביע את דעתך ויכלתם להגיע להסדר כלשהו. חבל שפתחת את ההודעה הזו בלי להתייעץ עימם במיוחד עם הדסה שאני בטוח שתופתע לראות את ההודעה שלך.

beckham17

New member
חבל חבל, אבל לדעתי לא!

ואני לא צריך להתייעץ עם הדסה!!! זה דמוקרטיה, ולא היא זאת שתגיד לי מה לכתוב. אני מקווה שאנשים לא יפחדו להעביר ביקורת על המנהלת שלנו, ויענו לסקר...

למעלה